Esther 21-02-17 14:04:08

Aniek heeft bij onze zoon een new born shoot mogen doen en wat een mooie herinnering heeft ze ervan gemaakt! Zowel de shoot als de foto's waren een super ervaring.

Mick, Bart en Stefanie 17-02-17 12:55:46

We hebben zowel een zwangerschapsshoot als new Born shoot gedaan. We zijn ontzettend tevreden met de foto's die gemaakt zijn. Nu hebben we een erg mooie herinnering aan zowel de zwangerschap als aan onze kleine Mick. Vooral de foto's van Mick zijn echt prachtig geworden! Nogmaals bedankt!

Dagmar 03-02-17 14:52:00

Wat een ontroerende en hartverwarmende belevenis vormde de newbornshoot die Aniek bij ons thuis verzorgde. Wij zijn Aniek ontzettend dankbaar voor deze allermooiste herinneringen aan ons tien dagen jonge wondertje. En het eindresultaat? Adembenemend. Van elke foto maakt Aniek een kunstwerk!

Walter, Sonja, Floris en ? 03-08-15 20:54:46

Lieve Aniek,
Dank je wel weer voor de supermooie zwangerschaps-, peuter-, familyshoot in 1. Het was weer een fijne middag en we kunnen al zo snel de resultaten bekijken online! Ik ga nog even rustig nagenieten van de mooie plaatjes, kiezen welke we willen bestellen en ik kan niet wachten op de newbornshoot komende maand.
Lieve groetjes en tot snel,
Sonja

Robin, Malou en Jax 27-07-15 14:13:00

Lieve Aniek,
Je bent afgelopen week voor de derde keer bij ons geweest.Het was weer een fantastische dag!Inmiddels hebben we alweer van het eind resultaat mogen genieten, en wat zijn we weer blij.En wij niet alleen, onze familie ook ; )Bedankt weer lieve Aniek!
Liefs Robin, Malou en Jax

Evelien, Jaap en Romée Karens 17-02-15 12:01:07

Lieve Aniek, ik beland nu, 9 maanden na de geboorte van ons Romée pas weer op je site. Ik wil je zo graag nogmaals laten weten, dat we zo blij waren
met je komst! Zo bijzonder hoe jij te werk gaat. Met zoveel liefde en
rust. Geweldig! Als we terug kijken op de paar foto's die we hebben
kunnen schieten, zien we een turbulente tijd. Ondanks dat, hechten we
juist veel waarde aan de foto's, om nu te kunnen zien hoe goed het gaat.
Je had tijdens het maken van je foto's zoveel geduld.
Bewonderingswaardig! Daarom hangen er nu wel prachtige foto's hier van
Romée. Bedankt!

Amanda, Erik & Fedde James 08-12-14 13:50:43

Hoi Aniek,
Wij willen je bij deze nogmaals bedanken voor de fantstische foto's die je van onze Fedde hebt gemaakt. Je hebt enorm veel geduld gehad toen onze man maar niet in slaap wilde vallen en uiteindelijk heb je hem op een geweldige manier vastgelegd. Wat bijzonder dat de foto's in pearl kunnen worden afgedrukt.
Wij zijn enorm blij met het resultaat en het feit dat je onze kleine man in zijn jonge dagen op zo'n manier hebt vereeuwigt.
Super bedankt!!!

Tom & Saskia en kleine Teun 06-12-14 05:28:09

Lieve Aniek,

Ontzettend bedankt voor de super foto's. Ze zijn schitterend geworden en mooie herinnering voor later.

Liefs

Malou en Robin 05-12-14 20:52:32

Lieve Aniek,

Je hebt onze zwangerschapsfoto's en de newborn foto's van onze kleine Jax gemaakt! We zijn ontzettend blij met het eind resultaat. Een herinnering om nooit tegen vergeten. Bedankt lieve Aniek! Je bent een aanrader!!!! Liefs Robin, Malou en Jax

Els Jagt,Steller 04-12-14 22:39:10

Dag Aniek
Ik ben een nicht van je moeder . Ik heb eens op je site rond geneusd .prachtig wat een mooie foto's En wat een leuke hobby of is het je beroep geworden .
Mooi hoor.
Ik wens je veel succes , en zie dat je bewogenheid hebt voor de kindjes .
Mooi

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies