Erwin Rosiers 23-07-20 17:22:46

Uitermate vriendelijke en behulpzame uitbaters. Wij komen zeker en vast terug. Aan rust en fietsgelegenheid heb je hier geen gebrek. Spijtig dat je op Campercontact maar tot cijfer 10 kan gaan, anders zeker een 11, met alle plezier.

Ron 29-05-20 19:26:05


Heerlijk bij jullie. gelukkig hebben wij geen dure nkc meer en hebben onze camper net zo als al die andere verzekerd bij https://www.camperverzekerd.nl/

Francine en Alberic 01-09-19 22:39:25

We hebben een superleuk verblijf gehad , bij de fantastische familie De Feijter , Ellen , Piet en Bas, iedere avond kwam Ellen met twee kakel verse eitjes aan de camper, het is een zeer mooi landelijk en rustige gelegen akkerbouw bedrijf , een uitstekende startplaats om hele mooie fietstochten te doen, Ellen , Piet en Bas waren steeds bereid om allerlei info en vragen te beantwoorden. De bakker en supermarkt en ook een gezellig cafeetje zijn op ongeveer 2,5 km van de camperplaats.Kortom we komen zeker nog terug op die mooie camperplaats.
Vele groeten,
Francine en Alberic Lievegem Belgie

Gunter en Iris 01-07-19 10:11:47

Wij hebben een superweekend gehad op 'Campererf de Feijter'. Zeker voor herhaling vatbaar!


Reactie:
Dank je wel, fijn om dat te horen!! Groet, Piet en Ellen

Dorine en Ludwig 25-06-19 22:32:19

We hebben al veel genoten van deze prachtige camperplaats in Zeeuws-Vlaanderen. Het prachtige uitzicht over de polders, de vele wandel- en fietsmogelijkheden, maar vooral het uiterst hartelijke onthaal van Ellen en Piet doen ons keer op keer naar hier terugkomen. Tijdens het drukke Hemelvaartweekend hadden we nog net een plaatsje in de rij ! Het was weer super om in Zaamslag te zijn !


Reactie:
Dankjewel voor jullie fijne complimenten, daar doen we het voor!! groetjes, Piet en Ellen

erica 22-05-19 19:12:52

Op de homepage staat links onderin een leeg vierkantjenaar toerisme in zeeland en dan kom je hier uit als je daar op klikt https://toeristeninformatienederland.nl/zeeland/
is het de bedoeling dat dit vierkantje leeg is, je kijkt er bijna overheen? deze link zou tussen de omgevings tekst beter uitkomen.
Groetjes Eric


Reactie:
Hoi Eric, her probleem is opgelost. De link werkt nu goed. Groet, Ellen

Carline en Ferdi uit Oostende 21-05-19 20:00:49

Top locatie, met twee toppertjes Ellen en Piet. We gaan nog vaak komen.
Groetjes


Reactie:
Dankjewel, fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Graag tot ziens, groetjes, Piet en Ellen

capon patrick en yvette 10-06-18 18:15:59

bedankt voor het mooie weekend patrick, yvette, en gustje


Reactie:
Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad!!

Elenes 22-03-18 11:37:56

De kers op de taart van de website over deze mooie camperplaats. Laten wij hier nu net verblijven als 1e stop op onze voorjaarsreis naar de Zwarte Zee. Voor ons de eer om dit gastenboek te openen. Het is weer top! Een ruime plaats, picknicktafel voor de deur en verse eitjes als de kippen ons goed gezind zijn. Zeeuws Vlaamse gastvrijheid bij Piet en Ellen.


Zoeken