Ruud 26-11-14 10:49:07

Wat een geweldige site met leerzame en bruikbare informatie. Hartelijk dank hiervoor.

Groeten Ruud

simon 09-11-14 22:01:22

Gasselte 9 nov 2014fascinerend verhaalGr. simon

Max.Bonte 03-10-14 22:20:52

Hoi! KanjersSuper gedaan hoor ! petje af voor jullie weet wat het is.Ben dit jaar ook begonnen met een oude camper van 1983 Fiat Ducato.2.5 D.heb het geluk dat het niet verrot is maar toch vele mankementen ontdek zoals het motorische gedeelte en de verkabeling.Wc/douche cabine ingebouwd met 'n echte spoeling.etc.totale kosten rond de 11.000.Jullie gedachten over vrijheid raak mij ook .Wens jullie vele fijne tochten met de super camper Groet max Bonte

Mans 05-09-14 13:14:59

Hallo leuk gedaan , Wij beginnen aan ons project , een Commer Highwayman PB 2500 uit 1967 , we willen deze pogen geheel terug in originele staat te brengen . ik trek er een 2 jaar voor uit,gr en ik zet ook daar van tzt foto,s op het net .

Hibo van der ploeg 05-08-14 15:30:34

Hallo camperaars.Heb jullie artikel gelezen, en ben met onze camper van 1989 net klaar met de renovatie van de achterwand en zijwand bij de wc/douche. Deze was totaal verrot, bij controle, van de achterwand, deze voelde als een spons aan zijn we hierop gestuit.Ook hier alles eruit en op de zelfde manier als jullie hebben gedaan weer opgebouwd. Gezien de leeftijd van de camper zul je de kosten er inderdaad nooit meer uitkrijgen.Maar voor ons is ie goud waard.Veel plezier met jullie camper.Hibo en Liesbeth

Aad Soetekouw 28-06-14 19:37:37

Hoi hoi,Ik heb genoten van jullie uitgebreide verslag van de camperrenovantie. Ik heb een hele oude camper gekocht waar achteraf veel werk aan zit om hetm op te knappen. Dacht dat dit gezien de dagwaarde niet interesant is. Maar jullie hebben laten zien dat je, als je de kosten niet meeneemt, voor een redelijk bedrag en veel vrije tijd een geheel eigen camper maakt waar je nog lang mee kan doen. En het eindresultaat is echt geweldig geworden. heel inspirerend.
heel veel leuke dan toegewenst met de camper.
Groet,
Aad Soetekouw

Olivier De Vriese 27-03-14 20:31:41

Puik stukje doorzettingsvermogen hoor! Het getuigt niet alleen van heel wat discipline en moed, maar ook van een stevige relatie. Het eindresultaat mag er meer dan wezen en dit geeft goede moed om onze eigen carvan (niet camper) te gaan renoveren binnenkort.

Petje af voor jullie beiden!

Groeten uit Belgi

Rob 10-03-14 14:08:12

Hoi,

nogmaals eens een vraagje, jullie hebben pracht van een zithoek gecreerd, maar mag ik vragen hoe jullie dat uitschuifgedeeltje hebben gemaakt?

En hoe vullen jullie de ruimte op tussen de banken als je het bed in zijn breedste stand hebt?

Alvast bedankt.


Reactie:
Het uitschuifgedeelte bestond al en is een onderdeel van het metalen frame dat de watertank insluit en verankerd aan de bodemplaat. Het bestaat uit twee ronden stangen die in de vierkanten koker profielen van het frame schuiven, met daartussen een gelaste stalen u-balkje. Aan het u balkje is het houten schot bevestigd dat zichtbaar is als zijkant van de bank. Dit schot is zodoende uitschuifbaar. Nadat beide uitschuifgedeelten zijn uitgeschoven kan men op de uitgeschoven ronde stangen een lange plank leggen waarop een lang kussen (in de stijl van de camper bekleding)gelegd wordt als ondergrond van het verbreedde bed. De plank is stijf genoeg on de ruimte tussen de bank niet op te hoeven vullen. Als de plank niet gebruikt wordt ligt deze op het bed in de alkoof.

Groetjes,
Huib.

tiemen kramer 28-02-14 18:50:08

mooi verhaal geeft me weer moet met het opknappen van de camperheb zelf ook een oude camper gekocht en die is tot overmaat van ramp ook nog stuk gemaakt door baldadige jongens.geniet ervan

kshalmashi 07-02-14 18:19:30

Beste Huib en Nanny,
Ik heb jullie verslag gelezen en ik heb veel respect voor wat jullie hebben gedaan. Vooral wat jullie schrijven 'Feit blijft dat het bezitten van een eigen camper een groot gevoel van vrijheid geeft!' en dat dit in ervaring is in jullie leven vin ik heel belangrijk. Ik hoop dat jullie nog steeds van jullie camper kunnen genieten. Wie slim is reist veel, wie veel reist wordt slim.
Vriendelijke groeten,
Khalil en Jian.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!