Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


Barbara, Sebastiaan en Boef 01-07-20 22:03:12

Beste Ria, Fred en Paula,

Vorig jaar (2019) zijn wij twee bij jullie geweest op de camping met heel veel genoegen. Goed verzorgd in alle opzichten. Eten was lekker in jullie restaurantje. Ook waren jullie behulpzaam in alle opzichten bijvoorbeeld toen wij problemen hadden met de auto. Jammer dat wij dit jaar niet naar Frankrijk gaan, maar volgend jaar komen wij graag terug. Even een opmerking, wij hebben jullie uitzending van Ik Vertrek nog even gezien, was best interessant. Ga zo door met jullie camping en gastvrijheid. Barbara, Sebastiaan en Boef.

Jeanne en Jan Kettelerij 01-07-20 09:49:05

Wij zijn nu op de camping na de lockdown ivm het Corona virus.
Prachtige schone en nette camping. Het gras is geweldig goed onderhouden.
Sanitair prima! Lekker zwembad. Volop ruimte voor kinderen om te spelen.
We maken tochten in de omgeving. Bakker dicht bij en een hele kleine kruidenier ( op zich een bezoek waard in deze tijd van grote supermarkten)
Wandeltochten en lijst van bezienswaardigheden krijg je van de eigenaars.
Je kunt er ook lekker eten.
Een aanrader dus!

Arjan, Anneke en Steyn 14-08-18 08:26:38

We zijn maar 2 nachten gebleven, maar we hebben ervaren dat jullie een fijne camping hebben. Heerlijk ruim opgezet, ruime plek, heerlijk schoon zwembad en schoon sanitair. Alles netjes verzorgd en jullie zijn gastvrij en behulpzaam. En lekker gegeten bij jullie ! Dank jullie wel.

Arjan, Anneke en Steyn Huisman - Gouda -

Thomas Schulte 03-08-18 11:12:48

Sehr netter, kleiner, familiar gefuhrter Platz. Sanitaranlagen einfach aber super sauber. Fur die Durchreise vorbehaltlis zu empfehlen. Leider nur einen Tag Zeit (28 Juli). Vielleicht ergibt es sich mal langer zum wandern zu bleiben.

Donald en José en Perdita 28-06-18 09:49:25

Lieve Fred, Ria en Paula,
Weliswaar maar 2 dagen, maar wat hebben we het weer gezellig bij jullie gehad. Lekker gegeten en wat een perfect ontbijtje met lachend eitje. Lieve steun na het overlijden van onze hond Trouvée. We komen graag weer in september langs.

familie Boiten 22-06-18 10:55:54

Wij (senioren) waren van 7 tot 11 juni op deze camping en hebben het er prima gehad. Het was nog voorseizoen, maar er was een gezellige drukte en alle voorzieningen waren prima in orde (uitgezonderd zwembad maar dat is bekend). De omgeving is prachtig. In het dorp zijn alle noodzakelijke dingen te verkrijgen (basic en anders dan thuis). Op loopafstand een bakker en een Proxi (net een museum). Voor de echt grotere boodschappen moet je een stukje rijden. Fred en Ria zijn gastvrij en servi ce gericht! Wij komen zeker weer als het op onze route ligt!!

Fam jansen 19-06-18 10:51:53

Juni 2018

Camping voldoet niet aan de beloften wat betreft voorzieningen die op de site vermeld staan, zoals groen water in het zwembad waarin de kikkers vrolijk kwaken,bijna koud water in de douch, etc etc etc met andere woorden voor deze camping hoeft men niet omgeving rijden


Reactie:
Beste fam. Jansen,
We vinden het jammer dat u het niet naar de zin heeft gehad bij ons op de camping. Technisch gezien konden we het zwembad niet eerder op orde maken, i.v.m. het grondwaterpeil. In de ACSI-gids staat dan ook vermeld dat we het zwembad per 15 juni openen, zal het aanpassen op onze website.
Wat betreft de douches, is het jammer dat u dat niet tijdens uw verblijf heeft gemeld, dan hadden we voor een oplossing kunnen zorgen. Verder zijn de bar en het restaurant geopend, wellicht heeft u ons verwisseld met een andere camping.

Judith Engelbert 18-12-17 12:53:14

Hallo
Prima leuke camping , heel gezellig,lekkere kleine maaltijden, en soms kampvuur met de hele groep die zin heeft, verschillende keren geweest, aankomend jaar ook weer 2 weken.
Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Groetje

thierry et severine magoutier 02-09-17 15:56:39

très belles semaine dans votre camping.
fred et ria super gentil et à notre écoute.
à retenir pour d'autres vacances
merci pour tout et à bientot

Jos Danielle en Vic 04-08-17 20:09:31

Afgelopen 2 weken op de camping Coccinelle gestaan (eind juli 2017).(inclusief zwembad). Sanitair wellicht wat verouderd, maar het functioneert allemaal prima en het is superschoon !! De camping is vooral geschikt voor gezinnen met jongere kinderen (basisschoolleeftijd) en voor ouderen zonder kinderen. De service op de camping is goed. We moesten bijvoorbeeld met onze hond naar een dierenarts...even navragen bij Ria en binnen 5 minuten was een afspraak gemaakt. Het fijne van de service is, dat het op de achtergrond gebeurt, nooit is men opdringerig aanwezig, wel altijd tijd voor een vriendelijk praatje of een "moi". Het enige nadeel van deze camping is dat het ver van een supermarkt ligt. Dit is vooral lastig als je een dagje op camping blijft, winkelen is echter wel prima te combineren met uitstapjes. Wellicht een tip om vooral voor de gasten die geen goede koeling hebben, om naast de wasmachine, een gezamenlijke koeler neer te zetten, zodat je voor bijvoorbeeld 2 dagen eten kunt bewaren. Dit ze je vaak op campings in Italië. We gaan nooit 2 keer naar dezelfde streek, maar ik ga deze camping zeker onder mijn vriendenkring aanbevelen. En o, ja...dat het hek 's avonds dicht is: prima, dat garandeert rust. En trouwens bij nood is dat hek zeer snel open te maken en staan Fred en Ria al lang klaar bij het hek. Wat flauw om hier een camping op af te branden. En een tweede o ja: wat vond ik het jammer dat ik mijn motor niet bij te had, wat een schitterde D-weggetjes om over heen te touren.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies