Naam:
E-mail:


Judith Engelbert 18-12-17 12:53:14

Hallo
Prima leuke camping , heel gezellig,lekkere kleine maaltijden, en soms kampvuur met de hele groep die zin heeft, verschillende keren geweest, aankomend jaar ook weer 2 weken.
Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Groetje

thierry et severine magoutier 02-09-17 15:56:39

très belles semaine dans votre camping.
fred et ria super gentil et à notre écoute.
à retenir pour d'autres vacances
merci pour tout et à bientot

Jos Danielle en Vic 04-08-17 20:09:31

Afgelopen 2 weken op de camping Coccinelle gestaan (eind juli 2017).(inclusief zwembad). Sanitair wellicht wat verouderd, maar het functioneert allemaal prima en het is superschoon !! De camping is vooral geschikt voor gezinnen met jongere kinderen (basisschoolleeftijd) en voor ouderen zonder kinderen. De service op de camping is goed. We moesten bijvoorbeeld met onze hond naar een dierenarts...even navragen bij Ria en binnen 5 minuten was een afspraak gemaakt. Het fijne van de service is, dat het op de achtergrond gebeurt, nooit is men opdringerig aanwezig, wel altijd tijd voor een vriendelijk praatje of een "moi". Het enige nadeel van deze camping is dat het ver van een supermarkt ligt. Dit is vooral lastig als je een dagje op camping blijft, winkelen is echter wel prima te combineren met uitstapjes. Wellicht een tip om vooral voor de gasten die geen goede koeling hebben, om naast de wasmachine, een gezamenlijke koeler neer te zetten, zodat je voor bijvoorbeeld 2 dagen eten kunt bewaren. Dit ze je vaak op campings in Italië. We gaan nooit 2 keer naar dezelfde streek, maar ik ga deze camping zeker onder mijn vriendenkring aanbevelen. En o, ja...dat het hek 's avonds dicht is: prima, dat garandeert rust. En trouwens bij nood is dat hek zeer snel open te maken en staan Fred en Ria al lang klaar bij het hek. Wat flauw om hier een camping op af te branden. En een tweede o ja: wat vond ik het jammer dat ik mijn motor niet bij te had, wat een schitterde D-weggetjes om over heen te touren.

Ronald en Yvon 04-07-17 12:54:37

Net 'n paar dagen terug van onze vakantie uit de Auvergne, waar we bijna 2 weken op camping Coccinelle mochten verblijven. Genoten van de rustige omgeving, het Franse leven, het geweldige weer (wat kwam dat zwembad goed uit!)en hetgeen jullie mooie, verzorgde camping te bieden heeft. Toen het weer slechter werd, was het eenvoudig geregeld om van onze tent te kunnen verkassen naar één van jullie mobile homes. Dat gastvrijheid en service hoog in jullie vaandel geschreven staat blijkt uit alles. Wij wensen jullie veel succes met de camping en alles toekomstplannen. Wellicht tot een volgende keer, wanneer we in de buurt zijn! Groetjes uit Apeldoorn.

Marcel en Yvonne 08-06-17 21:27:11

Wij hadden van camperaars in Nunspeet een folder van La Coccinelle gekregen.
Zij waren er geweest en waren enthousiast over de camping.
Wij zijn er twee nachten geweest 6 en 7 juni 2017 en ze hadden gelijk,een leuke en mooie camping. En Fred en Ria zijn hele lieve, hartelijke en hard werkende mensen.
Die alles doen om het ieder naar de zin te maken het is er schoon en mooie plekken.
We hebben er 2x gegeten en de 1ste avond heel gezellig gehad met andere gasten.
Ria en Fred succes met de camping en jullie plannen. Als wij weer in de buurt zijn komen we zeker langs.

Reactie:
Ook wij vonden het heel gezellig met jullie en hopen jullie weer op onze camping te mogen ontvangen.

Fred en Sienie 10-04-17 20:39:21

Wij hebben vorig jaar erg genoten bij Fred en Ria. Hartelijke ontvangst door hen en ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken.
Mooie ruime plaatsen en alles wordt prima bijgehouden en schoon gemaakt.
Prachtige omgeving om wandelend of fietsend(e-bike is aan te bevelen) te ontdekken. Ook met een hond fijn te wandelen in de buurt van de camping. We hebben er langer gestaan dan we meestal doen en willen vast nog eens terugkomen. We voelden ons echt voor even thuis in dit mooie stuk Frankrijk.

familie Bakker 27-08-16 22:48:33

Inmiddels weer terug van een heerlijke vakantie, waarvan 5 nachten op camping La Coccinelle, We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid en positieve instelling, de mooie omgeving en de prima voorzieningen. Ruime plaatsen en goede faciliteiten. Zelfs de hond is hier niets tekort gekomen.
Fred en Ria, nogmaals bedankt en veel succes.

Hartelijke groeten Henk, Henriëtte, Maud en Iris

Bea en Philip van Praag 20-03-16 10:59:08

Na een tussenstop vanuit Spanje zijn we inplaats van één nacht er maar liefst 3 gebleven.
Vriendelijk ontvangst (tis dikwijls anders) een heel mooie omgeving die we dan ook even vlug verkend hebben met de auto.
Mooie grote plaatsen en heel veel rust (stilte)
Wij hebben op die 3 dagen Fred en Ria alleen zien werken om in het op til zijnde voorjaar netjes te kunnen starten .
Hier is alles aanwezig voor mensen die niet het lawaai en de superacomodaties wensen van de heel grote campings, voor ons ideaal.

Wij waren hier half maart en dat is zeker een aanraderook wat het weer betreft 2 dagen zon en één dag betrokken .

Doe zo voort en verder nog veel succes .

Henny en Jan buiter 20-12-15 12:15:49

Ria en Fred en de kinderen
Fijne feestdagen een een goed gezond 2016 toegewens. Tot ziens

Henny en Jan Buiter 30-11-15 12:12:54

Afgelopen zomer waren wij op de camping Coccinelle. Het weer was prachtig ook de restaurantjes in de buurt waren goed en niet duur. De plaatsen zijn ruim en goed. Wij waren daar voor het 2de jaar. Ria en Fred en ook de kinderen doen hun best om de campinggasten het naar de zin te maken. Het doel was een week maar het wordt altijd langer. De heerlijke rust op camping is als een warme deken. Je wordt weer mens. We denken vaak aan de camping terug en de mooie omgeving.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage