Naam:
E-mail:

Hoger in Google? - Webhosting & verhuisservice?

Arjan, Anneke en Steyn 14-08-18 08:26:38

We zijn maar 2 nachten gebleven, maar we hebben ervaren dat jullie een fijne camping hebben. Heerlijk ruim opgezet, ruime plek, heerlijk schoon zwembad en schoon sanitair. Alles netjes verzorgd en jullie zijn gastvrij en behulpzaam. En lekker gegeten bij jullie ! Dank jullie wel.

Arjan, Anneke en Steyn Huisman - Gouda -

Thomas Schulte 03-08-18 11:12:48

Sehr netter, kleiner, familiar gefuhrter Platz. Sanitaranlagen einfach aber super sauber. Fur die Durchreise vorbehaltlis zu empfehlen. Leider nur einen Tag Zeit (28 Juli). Vielleicht ergibt es sich mal langer zum wandern zu bleiben.

Donald en José en Perdita 28-06-18 09:49:25

Lieve Fred, Ria en Paula,
Weliswaar maar 2 dagen, maar wat hebben we het weer gezellig bij jullie gehad. Lekker gegeten en wat een perfect ontbijtje met lachend eitje. Lieve steun na het overlijden van onze hond Trouvée. We komen graag weer in september langs.

familie Boiten 22-06-18 10:55:54

Wij (senioren) waren van 7 tot 11 juni op deze camping en hebben het er prima gehad. Het was nog voorseizoen, maar er was een gezellige drukte en alle voorzieningen waren prima in orde (uitgezonderd zwembad maar dat is bekend). De omgeving is prachtig. In het dorp zijn alle noodzakelijke dingen te verkrijgen (basic en anders dan thuis). Op loopafstand een bakker en een Proxi (net een museum). Voor de echt grotere boodschappen moet je een stukje rijden. Fred en Ria zijn gastvrij en servi ce gericht! Wij komen zeker weer als het op onze route ligt!!

Fam jansen 19-06-18 10:51:53

Juni 2018

Camping voldoet niet aan de beloften wat betreft voorzieningen die op de site vermeld staan, zoals groen water in het zwembad waarin de kikkers vrolijk kwaken,bijna koud water in de douch, etc etc etc met andere woorden voor deze camping hoeft men niet omgeving rijden


Reactie:
Beste fam. Jansen,
We vinden het jammer dat u het niet naar de zin heeft gehad bij ons op de camping. Technisch gezien konden we het zwembad niet eerder op orde maken, i.v.m. het grondwaterpeil. In de ACSI-gids staat dan ook vermeld dat we het zwembad per 15 juni openen, zal het aanpassen op onze website.
Wat betreft de douches, is het jammer dat u dat niet tijdens uw verblijf heeft gemeld, dan hadden we voor een oplossing kunnen zorgen. Verder zijn de bar en het restaurant geopend, wellicht heeft u ons verwisseld met een andere camping.

Judith Engelbert 18-12-17 12:53:14

Hallo
Prima leuke camping , heel gezellig,lekkere kleine maaltijden, en soms kampvuur met de hele groep die zin heeft, verschillende keren geweest, aankomend jaar ook weer 2 weken.
Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Groetje

thierry et severine magoutier 02-09-17 15:56:39

très belles semaine dans votre camping.
fred et ria super gentil et à notre écoute.
à retenir pour d'autres vacances
merci pour tout et à bientot

Jos Danielle en Vic 04-08-17 20:09:31

Afgelopen 2 weken op de camping Coccinelle gestaan (eind juli 2017).(inclusief zwembad). Sanitair wellicht wat verouderd, maar het functioneert allemaal prima en het is superschoon !! De camping is vooral geschikt voor gezinnen met jongere kinderen (basisschoolleeftijd) en voor ouderen zonder kinderen. De service op de camping is goed. We moesten bijvoorbeeld met onze hond naar een dierenarts...even navragen bij Ria en binnen 5 minuten was een afspraak gemaakt. Het fijne van de service is, dat het op de achtergrond gebeurt, nooit is men opdringerig aanwezig, wel altijd tijd voor een vriendelijk praatje of een "moi". Het enige nadeel van deze camping is dat het ver van een supermarkt ligt. Dit is vooral lastig als je een dagje op camping blijft, winkelen is echter wel prima te combineren met uitstapjes. Wellicht een tip om vooral voor de gasten die geen goede koeling hebben, om naast de wasmachine, een gezamenlijke koeler neer te zetten, zodat je voor bijvoorbeeld 2 dagen eten kunt bewaren. Dit ze je vaak op campings in Italië. We gaan nooit 2 keer naar dezelfde streek, maar ik ga deze camping zeker onder mijn vriendenkring aanbevelen. En o, ja...dat het hek 's avonds dicht is: prima, dat garandeert rust. En trouwens bij nood is dat hek zeer snel open te maken en staan Fred en Ria al lang klaar bij het hek. Wat flauw om hier een camping op af te branden. En een tweede o ja: wat vond ik het jammer dat ik mijn motor niet bij te had, wat een schitterde D-weggetjes om over heen te touren.

Ronald en Yvon 04-07-17 12:54:37

Net 'n paar dagen terug van onze vakantie uit de Auvergne, waar we bijna 2 weken op camping Coccinelle mochten verblijven. Genoten van de rustige omgeving, het Franse leven, het geweldige weer (wat kwam dat zwembad goed uit!)en hetgeen jullie mooie, verzorgde camping te bieden heeft. Toen het weer slechter werd, was het eenvoudig geregeld om van onze tent te kunnen verkassen naar één van jullie mobile homes. Dat gastvrijheid en service hoog in jullie vaandel geschreven staat blijkt uit alles. Wij wensen jullie veel succes met de camping en alles toekomstplannen. Wellicht tot een volgende keer, wanneer we in de buurt zijn! Groetjes uit Apeldoorn.

Marcel en Yvonne 08-06-17 21:27:11

Wij hadden van camperaars in Nunspeet een folder van La Coccinelle gekregen.
Zij waren er geweest en waren enthousiast over de camping.
Wij zijn er twee nachten geweest 6 en 7 juni 2017 en ze hadden gelijk,een leuke en mooie camping. En Fred en Ria zijn hele lieve, hartelijke en hard werkende mensen.
Die alles doen om het ieder naar de zin te maken het is er schoon en mooie plekken.
We hebben er 2x gegeten en de 1ste avond heel gezellig gehad met andere gasten.
Ria en Fred succes met de camping en jullie plannen. Als wij weer in de buurt zijn komen we zeker langs.

Reactie:
Ook wij vonden het heel gezellig met jullie en hopen jullie weer op onze camping te mogen ontvangen.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand