Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Ronald en Yvon 04-07-17 12:54:37

Net 'n paar dagen terug van onze vakantie uit de Auvergne, waar we bijna 2 weken op camping Coccinelle mochten verblijven. Genoten van de rustige omgeving, het Franse leven, het geweldige weer (wat kwam dat zwembad goed uit!)en hetgeen jullie mooie, verzorgde camping te bieden heeft. Toen het weer slechter werd, was het eenvoudig geregeld om van onze tent te kunnen verkassen naar één van jullie mobile homes. Dat gastvrijheid en service hoog in jullie vaandel geschreven staat blijkt uit alles. Wij wensen jullie veel succes met de camping en alles toekomstplannen. Wellicht tot een volgende keer, wanneer we in de buurt zijn! Groetjes uit Apeldoorn.

Marcel en Yvonne 08-06-17 21:27:11

Wij hadden van camperaars in Nunspeet een folder van La Coccinelle gekregen.
Zij waren er geweest en waren enthousiast over de camping.
Wij zijn er twee nachten geweest 6 en 7 juni 2017 en ze hadden gelijk,een leuke en mooie camping. En Fred en Ria zijn hele lieve, hartelijke en hard werkende mensen.
Die alles doen om het ieder naar de zin te maken het is er schoon en mooie plekken.
We hebben er 2x gegeten en de 1ste avond heel gezellig gehad met andere gasten.
Ria en Fred succes met de camping en jullie plannen. Als wij weer in de buurt zijn komen we zeker langs.

Reactie:
Ook wij vonden het heel gezellig met jullie en hopen jullie weer op onze camping te mogen ontvangen.

Fred en Sienie 10-04-17 20:39:21

Wij hebben vorig jaar erg genoten bij Fred en Ria. Hartelijke ontvangst door hen en ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken.
Mooie ruime plaatsen en alles wordt prima bijgehouden en schoon gemaakt.
Prachtige omgeving om wandelend of fietsend(e-bike is aan te bevelen) te ontdekken. Ook met een hond fijn te wandelen in de buurt van de camping. We hebben er langer gestaan dan we meestal doen en willen vast nog eens terugkomen. We voelden ons echt voor even thuis in dit mooie stuk Frankrijk.

familie Bakker 27-08-16 22:48:33

Inmiddels weer terug van een heerlijke vakantie, waarvan 5 nachten op camping La Coccinelle, We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid en positieve instelling, de mooie omgeving en de prima voorzieningen. Ruime plaatsen en goede faciliteiten. Zelfs de hond is hier niets tekort gekomen.
Fred en Ria, nogmaals bedankt en veel succes.

Hartelijke groeten Henk, Henriëtte, Maud en Iris

Bea en Philip van Praag 20-03-16 10:59:08

Na een tussenstop vanuit Spanje zijn we inplaats van één nacht er maar liefst 3 gebleven.
Vriendelijk ontvangst (tis dikwijls anders) een heel mooie omgeving die we dan ook even vlug verkend hebben met de auto.
Mooie grote plaatsen en heel veel rust (stilte)
Wij hebben op die 3 dagen Fred en Ria alleen zien werken om in het op til zijnde voorjaar netjes te kunnen starten .
Hier is alles aanwezig voor mensen die niet het lawaai en de superacomodaties wensen van de heel grote campings, voor ons ideaal.

Wij waren hier half maart en dat is zeker een aanraderook wat het weer betreft 2 dagen zon en één dag betrokken .

Doe zo voort en verder nog veel succes .

Henny en Jan buiter 20-12-15 12:15:49

Ria en Fred en de kinderen
Fijne feestdagen een een goed gezond 2016 toegewens. Tot ziens

Henny en Jan Buiter 30-11-15 12:12:54

Afgelopen zomer waren wij op de camping Coccinelle. Het weer was prachtig ook de restaurantjes in de buurt waren goed en niet duur. De plaatsen zijn ruim en goed. Wij waren daar voor het 2de jaar. Ria en Fred en ook de kinderen doen hun best om de campinggasten het naar de zin te maken. Het doel was een week maar het wordt altijd langer. De heerlijke rust op camping is als een warme deken. Je wordt weer mens. We denken vaak aan de camping terug en de mooie omgeving.

Martin en Fredy Robbe 14-07-15 13:33:16

Fred en Ria,

Vanaf 28 juni hebben wij 10 dagen bij jullie op de camping gestaan. We hebben het super ervaren. Het was warm dus het zwembad is geen overbodige luxe. Wij zouden 7 dagen staan maar toch langer gebleven. Het kaartje voor onze trouwdag vonden we heel speciaal, erg leuk. Mensen een mooie camping met gastvrij onthaal mooie plaatsen, kortom de moeite waard. Wij komen zeker nog eens terug en dan misschien nog wel langer.

corne van helteren 12-07-15 19:36:34

We zochten een overnachtingsplek op weg naar de Pyreneen en kwamen via ACSI en hun website bij Fred en Ria terecht. En we zeggen eerlijk Fred en Ria hebben het geweldig voor elkaar daar in dat leuke dorpje Blot l'eglise. 's morgens lekker naar de Proxi wandelen en vers brood halen (500 meter wandelen). Heeft de hond meteen de benen gestrekt. Verder mooie grote plaatsen, mooi sanitair, een bibliotheek waar je boeken kunt lenen, wisselen. Op ons niet van toepassing maar zwembad ziet er ook goed uit. Wandelingen meteen vanaf de camping mooi aangegeven en leuk voor uitstapjes naar bv Puy de Dome. Zeker een aanrader!! Op zondag komt er een pizzakar op de camping. Het eten van de camping is zeker aan te raden. Kortom wij hebben besloten nog eens terug te gaan.

Ria, hij staat ook op Zoover en op ACSI!!

M,Stenvert 04-07-15 13:55:49

Wij waren blij verrast op zo een vriendelijke ontvangst op de camping in de maand april.
De plaats mochten we zelf kiezen .Wij kozen een van de vele grote plaatsen. En voelden ons meteen thuis. Van de geplande 1 overnachting zijn we uiteindelijk toch 4 dagen gebleven. Ook kregen wij veel informatie over de omgeving.
Dit was zeer prettig omdat wij geocachers zijn.
Al met al een geweldige ervaring een aanrader met een hoofdletter A.
Wij bedanken het camping team voor de goede zorgen.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies