Naam:
E-mail:


Martin en Fredy Robbe 14-07-15 13:33:16

Fred en Ria,

Vanaf 28 juni hebben wij 10 dagen bij jullie op de camping gestaan. We hebben het super ervaren. Het was warm dus het zwembad is geen overbodige luxe. Wij zouden 7 dagen staan maar toch langer gebleven. Het kaartje voor onze trouwdag vonden we heel speciaal, erg leuk. Mensen een mooie camping met gastvrij onthaal mooie plaatsen, kortom de moeite waard. Wij komen zeker nog eens terug en dan misschien nog wel langer.

corne van helteren 12-07-15 19:36:34

We zochten een overnachtingsplek op weg naar de Pyreneen en kwamen via ACSI en hun website bij Fred en Ria terecht. En we zeggen eerlijk Fred en Ria hebben het geweldig voor elkaar daar in dat leuke dorpje Blot l'eglise. 's morgens lekker naar de Proxi wandelen en vers brood halen (500 meter wandelen). Heeft de hond meteen de benen gestrekt. Verder mooie grote plaatsen, mooi sanitair, een bibliotheek waar je boeken kunt lenen, wisselen. Op ons niet van toepassing maar zwembad ziet er ook goed uit. Wandelingen meteen vanaf de camping mooi aangegeven en leuk voor uitstapjes naar bv Puy de Dome. Zeker een aanrader!! Op zondag komt er een pizzakar op de camping. Het eten van de camping is zeker aan te raden. Kortom wij hebben besloten nog eens terug te gaan.

Ria, hij staat ook op Zoover en op ACSI!!

M,Stenvert 04-07-15 13:55:49

Wij waren blij verrast op zo een vriendelijke ontvangst op de camping in de maand april.
De plaats mochten we zelf kiezen .Wij kozen een van de vele grote plaatsen. En voelden ons meteen thuis. Van de geplande 1 overnachting zijn we uiteindelijk toch 4 dagen gebleven. Ook kregen wij veel informatie over de omgeving.
Dit was zeer prettig omdat wij geocachers zijn.
Al met al een geweldige ervaring een aanrader met een hoofdletter A.
Wij bedanken het camping team voor de goede zorgen.

Gerard&Marchien 11-12-14 14:57:15

Hoi allemaal
We hebben in september 10 dagen bij jullie ge-
staan.Wij vinden het een gastvrije camping en heel goed onderhouden.Fred was veel aan het snoeien en maaien.Hij vindt dat je later in het
seizoen ook recht hebt op een goed onderhouden
camping.We zien het weleens anders.
Helaas moesten wij onze vakantie onderbreken we-
gens een sterfgeval.Een en al betrokkenheid.
Zels de moeder van Ria kwam nog bij ons informe-
ren hoe of het met ons ging.Nog dank voor alles.
Als we in de toekomst in de buurt zijn dan
komen we zeker langs.

Joop en Mia 11-08-14 11:30:29

Wij zijn weer in Nederland na een prima verblijf op jullie camping. Grote plaatsen, gezellige mensen ontmoet en heerlijk bij jullie gegeten. Mooie omgeving en prachtige tochten te maken en vide greniers ( rommelmarkten ) te bezoeken.

Groet en heel veel succes !

Nicolas 07-08-14 16:10:42

Propriétaires sympathiques, Emplacements spacieux, bien délimités, sanitaires impeccables, aire de jeux + piscine pour un prix très intéressant.

Joep en Christiane 06-08-14 18:48:05

Beste Ria en Fred! Wij waren half mei op jullie gezellige camping. Met recht zijn jullie heel erg trots!Jullie doorzettingsvermogen is bewonderingswaardig zeker nu we de uitzending via jullie site "Ik vertrek" dezer dagen hebben bekeken. Wat hebben jullie ondanks alle onzekerheden dapper doorgezet. Jullie hebben het pico bello in orde. Dat wilde we toch nog even aan jullie kwijt. We wensen jullie een hele mooie zomer toe! Een hartelljke groet.
Joep en Christiane met Boo de blonde Labrador.

familie Lauwers 28-07-14 15:39:32

Net terug van leuke vakantie in Frankrijk met de camper. We verbleven 8 dagen op de mooie camping la Coccinelle. Heel vriendelijke ontvangst, mooi en net sanitair, rustige camping, grote plaatsen,...
Zeker een aanrader!

Afra en Aad van der Gulik 07-07-14 19:04:21

Wij zijn net terug in Nederland na een verblijf op deze geweldige camping. Ria en Fred zijn fantastische mensen die de camping beheren zoals het moet. Vriendelijk en behulpzaam voor de gasten, alle voorzieningen in orde en het sanitair brandschoon. Wat wil je nog meer? Een mooie omgeving. Die is er in overvloed en bij Ria en Fred kun je kosteloos wandelingen, fiets en autoritten lenen. Deze camping kunnen wij iedereen aanraden. (boodschappen doen valt wel mee, er is een prachtig authentiek supermarktje op loopafstand die van alles verkoopt en op 15 á 16 kilometer zijn diverse supers)

Martin en Ria 13-04-14 19:09:30

WIJ HEBBEN 2 DAGEN OP DEZE MOOIE CAMPING GESTAAN, WAREN OP DOORREIS.VRIENDELIJKE ONTVANGT EN HEEL SCHOON SANITAIR.DE OMGEVING IS PRACHTIG, PRIMA WANDEL EN FIETS ROUTE'S, KOMEN ZEKER TERUG OP DEZE CAMPING. ECHT WAAR VOOR JE GELD. DANK JE WEL.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage