Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Gerard&Marchien 11-12-14 14:57:15

Hoi allemaal
We hebben in september 10 dagen bij jullie ge-
staan.Wij vinden het een gastvrije camping en heel goed onderhouden.Fred was veel aan het snoeien en maaien.Hij vindt dat je later in het
seizoen ook recht hebt op een goed onderhouden
camping.We zien het weleens anders.
Helaas moesten wij onze vakantie onderbreken we-
gens een sterfgeval.Een en al betrokkenheid.
Zels de moeder van Ria kwam nog bij ons informe-
ren hoe of het met ons ging.Nog dank voor alles.
Als we in de toekomst in de buurt zijn dan
komen we zeker langs.

Joop en Mia 11-08-14 11:30:29

Wij zijn weer in Nederland na een prima verblijf op jullie camping. Grote plaatsen, gezellige mensen ontmoet en heerlijk bij jullie gegeten. Mooie omgeving en prachtige tochten te maken en vide greniers ( rommelmarkten ) te bezoeken.

Groet en heel veel succes !

Nicolas 07-08-14 16:10:42

Propriétaires sympathiques, Emplacements spacieux, bien délimités, sanitaires impeccables, aire de jeux + piscine pour un prix très intéressant.

Joep en Christiane 06-08-14 18:48:05

Beste Ria en Fred! Wij waren half mei op jullie gezellige camping. Met recht zijn jullie heel erg trots!Jullie doorzettingsvermogen is bewonderingswaardig zeker nu we de uitzending via jullie site "Ik vertrek" dezer dagen hebben bekeken. Wat hebben jullie ondanks alle onzekerheden dapper doorgezet. Jullie hebben het pico bello in orde. Dat wilde we toch nog even aan jullie kwijt. We wensen jullie een hele mooie zomer toe! Een hartelljke groet.
Joep en Christiane met Boo de blonde Labrador.

familie Lauwers 28-07-14 15:39:32

Net terug van leuke vakantie in Frankrijk met de camper. We verbleven 8 dagen op de mooie camping la Coccinelle. Heel vriendelijke ontvangst, mooi en net sanitair, rustige camping, grote plaatsen,...
Zeker een aanrader!

Afra en Aad van der Gulik 07-07-14 19:04:21

Wij zijn net terug in Nederland na een verblijf op deze geweldige camping. Ria en Fred zijn fantastische mensen die de camping beheren zoals het moet. Vriendelijk en behulpzaam voor de gasten, alle voorzieningen in orde en het sanitair brandschoon. Wat wil je nog meer? Een mooie omgeving. Die is er in overvloed en bij Ria en Fred kun je kosteloos wandelingen, fiets en autoritten lenen. Deze camping kunnen wij iedereen aanraden. (boodschappen doen valt wel mee, er is een prachtig authentiek supermarktje op loopafstand die van alles verkoopt en op 15 á 16 kilometer zijn diverse supers)

Martin en Ria 13-04-14 19:09:30

WIJ HEBBEN 2 DAGEN OP DEZE MOOIE CAMPING GESTAAN, WAREN OP DOORREIS.VRIENDELIJKE ONTVANGT EN HEEL SCHOON SANITAIR.DE OMGEVING IS PRACHTIG, PRIMA WANDEL EN FIETS ROUTE'S, KOMEN ZEKER TERUG OP DEZE CAMPING. ECHT WAAR VOOR JE GELD. DANK JE WEL.

Renate und Wilfried 09-04-14 07:31:18

Wir worden hier auf dem campingplatz sehr freundlich emfangen. Wir waren 2 Tage bei Fred und Ria, haben uns hier sehr wohlgefült. Die Hilfsbereitschaft wird hier gross geschrieben. Nochmal vielen Dank, wir kommen bestimmt wieder.

Renate und Wilfried

Jan Buiter 08-04-14 20:11:47

Wij Henny en ik hebben een mooie tijd meegemaakt op de camping Coccinelle. Wij waren venplan om er 1 week te blijven maar het werden er 3 weken. Mooie tripjes gemaakt uit de hand van Ria. Fred weet hoe hij met de gril moet om gaan en de burgermeester van Blois de Eglise is wat trots op de camping. Heel veel succes en denk ik tot in de zomer
Henny en Jan Buiter Amsterdam

tonnis de graaf 21-01-14 19:22:55

beste Fred en Ria en kinderen.

Wel wat laat maar toch een heel gezond en voorspoedig 2014.
We komen dit jaar zeker nog eens langs.


WIM en GEESKE

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies