Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Fam. de Kwant 31-12-13 13:12:56

Vanuit Nederland wensen wij jullie een goede gezondheid voor 2014.
En weer een super campingseizoen!!!!!!!

Hartelijke groet,
Cees, Wilma, Eline en Lucas

Dick en Lisette 24-12-13 22:08:56

Weer zo'n latertje...... maar Fred en Ria, we hebben het reuze leuk en gezellig gehad bij jullie! Leuke camping, jullie zijn goed bezig. Wij komen ook zeker weer eens terug, want een week was kort zat om alles te zien. Wat in de andere reviews staat is waar en ga ik niet herhalen. Laatst had ik het er nog over met Jeroen.Tot ziens!

Hans en Sylvia Nijenhuis 01-12-13 13:57:57

Wel een beetje late reactie maar wij zijn afgelopen zomer 15 dagen met onze caravan bij jullie op de camping geweest. Onze vrienden in een mobile home die keurig was. We hebben intens genoten!!! Prachtige keurige ruime plekken. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en hoe jullie dit allemaal runnen. Echt een aanrader. We hebben het al aan meer mensen doorgegeven.
Groetjes Hans en Sylvia

fam.feijen Sappemeer 26-08-13 14:00:54

Beste fred, ria en kinderen.
Bij toeval zijn we in het voorjaar op jullie camping beland. We stelden de gastvrijheid enorm op prijs en ook, dat Ria bereid was de keuken op "hollandse tijden" voor ons te openen. Hoewel het rustig was heerste er toch een gezellige sfeer. Jullie camping is een aanrader
WE komen zeker terug
Hartelijk bedankt.

Frans Schwanen 18-08-13 11:53:26

Hallo allemaal,

We hebben in juli een week een stacaravann gehuurd op camping Coccinelle. Dat is ons prima bevallen. Jullie camping heeft een lekker relaxed sfeertje. En we hebben heerlijk gewandeld in de omgeving.
Veel plezier en succes verder met de camping!

Michel le Corps 19-07-13 23:07:21

"Enchante du sejour"

13-5-2013 nous y somme reste une semaine avec la club eriba,les emplacent son plat et delimite par des haies.Les proprietaires sont atentifes aux besoins des campeurs,et tres emables, les sanitaires sont propre, la region a de nombreuses possibilites de promenades et de visiste.Nous y reviendrons

Lukas en Ria . 14-07-13 19:23:28

Hoi Fred ,Ria en de kids .
Het is nu 14 july en we zijn net weer thuis .
We hebben een heerlijke 12 dagen gehad bij jully .
Het was heel anders als vorigjaar en dan wel positief bedoeld . Gewoon super hoor zoals jully je hebben ingezet voor alles .
Mooie ruime plaatsen alles netjes gemaaid ed .
We hebben genoten . Ook omdat de familie eens weer samen konden zijn .
Zeker ook een aanrader voor andere camperaars .
Om 1 nacht te blijven of misschien wel meer .
Ga zo door echt top .
Heel veel liefs Lukas en Ria .

Frank en Jolanda 26-06-13 12:26:25

Bedankt voor een heerlijk weekje op jullie Super camping. Wij hebben genoten van jullie en jullie camping en natuurlijk de geweldige ongerepte omgeving. We gaan zeker nog een keer terug komen. Groeten uit Musselkanaal

M.Pap 03-03-13 21:16:50

Hier weer gekeken waar we dit jaar heen zouden gaan op vakantie. Hebben in overleg met de kinderen besloten weer bij jullie te boeken. Hebben afgelopen jaar een enorm fijne vakantie gehad op jullie mooie, rustige camping in een hele mooie omgeving, waar wij nog lang niet uitgekeken zijn. Ook de kinderen hebben zich enorm goed vermaakt en willen heel graag dit jaar weer naar jullie toe.
Groeten Marco en Maja en de kinderen.

Donald en José van Pesch 14-10-12 20:41:42

Hallo Fred, Ria en de kids,
Gister weer de uitzending gezien en weer waren we getroffen door de positieve instelling van jullie, maar zeker ook van de kinderen.
Jullie hulp in april van dit jaar (je weet wel die gele bus, die niet wilde starten en waarvan de lichten niet uitwilden) was ontroerend en dat terwijl we slechts één nacht bleven. Zullen dat volgend jaar april overdoen (en dan iets langer) als we weer uit NL komen, maar nu met een nieuwe Traffic, die hopelijk geen technische steun nodig heeft.Groetjes, José, Donald en de twee vondelingetjes

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies