Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


aad en paula koek 05-07-12 09:25:34

lieve lieve mensen

wat een geweldige tijd hebben wij bij jullie gehad en wat een lieve mensen zijn jullie alle vier
wat een heerlijke camping hebben jullie en dat
Adrie uit Vledder en ik het zwembad mochten openen was ook geweldig
wij wensen jullie het allerbeste en een hele drukke tijd toe
ik zal jullie bij iedereen aanbevelen
heel veel dank en de hartelijke groeten

Hans v.d. Ploeg 03-07-12 10:00:39

Ria en Fred,ik zeg maar zo beter laat dan nooit!maar wij willen even zeggen dat wij een leuke week hebben gehad op jullie camping in dat fantastiese mobil home.wij komen zeker terug met een deel van de familie.groetjes Willy Helga en Hans v.d. Ploeg.

Ton Annie en Gertjan Deckers 26-06-12 22:30:54

Beste Fred Ria en kinderen,

We vinden het erg leuk jullie ontmoet te hebben
Petje af voor jullie prestaties.
Richard en Paula veel sukses met jullie studie
en baan. Knap dat jullie al zo goed om kunnen gaan met kinderen van jullie leeftijd.
We wensen jullie dan ook heel veel geluk voor de toekomst, jullie zijn super gastvrije mensen.

Groeyen uit Limburg
Ton Annie en Gertjan Deckers

Loes en Frans Vuik 23-06-12 14:12:45

Beste Ria, Fred, Richard en Paula,

Gisterenochtend nog bij jullie op de camping en nu weer thuis.
We hebben 6 leuke en ontspannen dagen bij jullie op de camping gehad. Prachtige, goed onderhouden (gras)plekken (wat een weelde na twee weken "stenen" in Zuid-Frankrijk......).
Keurig en schoon sanitair met heerlijke douches.
Jullie zijn heel gastvrije mensen, die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Compliment voor restaurant Chez Frieda. Lekkere plat-du-jour of gewoon lekker "snacken (frikandel speciaal !!)", waarbij dan een heel goed biertje wordt getapt.
Gezellig terras, waar altijd wel tijd is voor een praatje.
Kortom, wij zullen jullie camping zeker aanbevelen !

Met vriendelijke groet uit Almere,

Loes en Frans Vuik.

Martin en Joke Geul 03-06-12 14:09:36

nog 3 weken dan is het zo ver. Dan gaan weer 3 weken op stap met onze Camper. Samen met een bevriend echtpaar. We komen zeker bij jullie kijken hij wordt in het progamma opgenomen.

groetjes,

Martin en Joke Geul

Marcel en Threes Broekhuis 03-06-12 12:04:38

Beste fam. van der Ploeg,

Toen de uitzending van "Ik vertrek" was geweest zeiden we tegen elkaar, daar gaan we komende zomer eens langs. Ik. als Groningse, wonende in Duitsland, was er wel nieuwsgierig naar.
Met onze camper kwamen we uit het zuiden van Frankrijk.Ik zag bij de ingang de Groningse vlag wapperen, wat altijd een goed gevoel geeft.
Jullie hebben er werkelijk iets heel moois van gemaakt een groot compliment. Mooie plaatsen en schoon en netjes. Trouwens de frikandel speciaal smaakte ook overheerlijk.
Wij hebben jullie camping aangemeld bij Bordatlas.de
Dit is een heel populair camping/camperboek in Duitsland. Als het goed is komen jullie daar volgend jaar in te staan.
Wij wensen jullie een hele mooie zomer toe en tot ziens.

Ank Hagendijk 06-05-12 13:08:07

Hallo Fam. v d Ploeg. Wij waren onderweg naar Benidorm met 2 Campers toen we plotseling een steentje door de voorruit kregen en we uit nood bij jullie op de Camping belande.Maar geen nood want we zijn blij dat we bij jullie zijn gestrand.De Franse taal waren we geen van 4 meester dus zijn we door jullie super geholpen. Er word hard gewerkt bij jullie op de camping ook door jullie vrienden die er op dat moment waren maar iedereen nam er de tijd voor om een praatje te maken of raad te geven.
Super!!! Wij wensen jullie nog veel succes en we komen vast nog een keer terug.

José van Pesch 01-05-12 16:35:51

Hallo Fred en Ria en kids, wat hebben we het leuk gehad bij jullie. Slechts één nachtje en aansluitend een paar "kleine"??!! accu probleempjes met de Renault, die met jullie hulp perfect opgelost waren. We zijn flitsend naar ons huis doorgereden en hebben onderweg nog vaak over jullie gesproken. Wat een hulp, wat een moed en wat een power om die camping te starten en er een succes van te maken. We wensen jullie heel succes deze komende zomer en de rest van de tijd.

Cathy and Graham 24-04-12 22:38:05

We found another lovely campsite in the Northern Auvergne run by a Dutch family. We were going to stay for 6 days but extended it to 8 because it was so peaceful. We once more put on our walking boots and headed off down the local French tracks. Under an increasingly hot sun we found the beginning of our walk and so set off photocopy map in one hand and an eye out for the markers. It was an 11km walk just enough for us at the moment. We carefully followed the markers but soon realised that the map and the marked route were not quite the same by about 5 kms! So what started out as a nice stroll turned into a bit of a slog towards the end but the scenery was very nice and wetted our appetite to visit again.

Rikus en Tineke 17-10 17-10-11 22:32:37

Beste allemaal

Het is al weer meer dan een maand geleden dat we een weekje bij jullie zijn geweest maar we hebben er nog steeds over. Wat hebben jullie er in een kort tijdsbestek wat van gemaakt zeg. Keihard gewerkt maar daarnaast hebben jullie ook alle tijd voor de gasten. Het kan niet anders of iedereen moet zich er onmiddelijk op zijn gemak voelen en dat blijkt ook wel uit de reacties. Gastvrijheid staat hoog in jullie vaandel en de prachtige omgeving hoeven jullie niets voor te doen.
Alleen mee laten kennismaken maar dat is jullie wel toevertouwd. Een kanotocht, een fietstocht of een barbecue aan de oever van de rivier waar wij met jullie ongelovelijk van hebben genoten.
En voor de echte liefhebber de racefiets of mountainbike meenemen.
Kortom een plaats om vaker naar terug te gaan hetgeen we ook zeker zullen doen. Want dat jullie het redden en tot een succes gaan maken staat voor ons als een paal boven water.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies