Familie van Dijk 27-05-17 17:00:20

fijne camping ,op de dag wel wat druk als je bij het luchtkussen in de buurt staat. Maar omdat we onze kleindochter mee hadden genomen was het ook wel weer fijn om daarbij in de buurt te staan. Gastvrije eigenaars en n gemoedelijke sfeer dus heb je kinderen dan is deze camping zeker geschikt.

Alexandra 17-05-16 20:55:08

Afgelopen Pinksterweekend een koud, maar heel gezellig familieweekend gehad op de camping. De kleinsten konden heerlijk spelen in de gigazandbak, springen op de trampoline of een mooie skelter uitkiezen. De jonge eendjes waren erg schattig! De omgeving is prachtig, Oudewater is een leuk nabijgelegen dorpje dat de moeite waard is te bezoeken (met de Heksenwaag). En de Cręperie op de camping is erg gezellig, de pannenkoeken waren heerlijk (vooral de stroopwafelpannenkoek!).

fam. j. Bons 13-09-15 19:43:51

Net een heerlijk weekend doorgebracht op de camping. Mooie grote plekken met eindeloos uitzicht. De fruitbomen vol in het fruit. Lekker gegeten in de creperie. Heerlijk gefietst in de omgeving met leuke plaatsen in de buurt zoals IJsselstein, Montfoort en Oudewater. Kortom een echte aanrader. We komen vast nog een keer terug.

bert en greet van rodijnen 08-08-15 20:52:04

We hebben afgelopen week heerlijk kunnen genieten van de camping en vooral de omgeving was fantastische veel gefietst en leuke stadjes bezocht de camping heeft zeer ruime plaatsen en een mooi uitzicht

Frans en Bea van de Berg 09-04-15 07:46:33

Het paasweekend van 2015 hebben wij met vrienden en kinderen en kleinkinderen op de camping gestaan. Voor ons was dit de 2e keer. Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid van Wietse en Gerda. Voor de kleintjes was dit een super leuke camping met trampoline, skelters, luchtkussen en nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer. Er was erg veel voor hen te doen. Ook voor de groten is dit een prima camping, mooie uitvalsplaats om de schitterende omgeving te bekijken. Wietse en Gerda nogmaals hartelijk dank voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid.

Henk en Corrie Blok 20-08-14 21:51:25

Van ons besluit om deze zomer een maand door te brengen op jullie camping hebben wij geen minuut spijt gehad: een gezellige camping, met mooie zeer royale plekken met fruitbomen (pruimen, peren) naast de caravan. En wat een mooie streek om fijne fietstochten te maken! En met de gasten die wij regelmatig op bezoek kregen heerlijke pannenkoeken gegeten in jullie gezellige cręperie; vooral "Oma Gerrigje" viel goed in de smaak. Al met al hebben wij bij jullie een heerlijke tijd gehad. Onze caravan staat nu weer op stal.Veel succes met jullie bedrijf en met alle plannen die jullie nog hebben. Wietse en Gerda: Ga zo door.

Theo en Ria 12-08-14 20:17:16

Hoi Gerda,
Wietse en Team.Wij hebben
het weer heerlijk naar ons zin gehad die
dagen dat we op de camping waren.De
kleinkinderen kunnen zich lekker vermaken met al het speelgoed, trampoline,
springkussen en niet te vergeten de midgetgolfbaan.Na de hele dag
genieten dan nog lekker eten op de camping bij Cręperie (oma’s pannenkoeken) of wat
anders.De omgeving is ook mooi en je kunt leuke
fietsroutes maken.Tot de volgende keer!!!!

Jan en Bea Maas 24-04-14 16:33:28

Hallo Familie.Wij hebben met de Pasen 4 heerlijke dagen bij jullie gekampeerd, en het erg naar onze zin gehad. Het is een super mooie omgeving, zeker als je van fietsen houd. Een aanrader, wat we ook zeker zullen doen. Ook voor een hapje kun je prima bij jullie terecht.M.V.G. Jan en Bea Maas

Sylvia van Campen 14-09-13 10:25:03

Beste familie,
Vorige week 1 nachtje gestaan met de camper op jullie camping, zoals het nu is komen we zeker volgend jaar terug.
met vriendelijke groeten Sylvia.

Karin Dooren 02-09-13 08:25:15

We hebben 3 heerlijke weken gehad bij jullie! De ruimte van het buiten leven en de vrijheid voor Koen om te spelen was super! Dank voor de gastvrijheid en de gezelligheid. Volgend jaar komen we weer! En.... we komen natuurlijk ook een pannekoek eten als het restaurant opengaat ;-)

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!