Marion van der Sterren 18-08-14 12:53:13

Hoi Carla,We kennen elkaar van Steinerbos. ik heb nog les gegeven aan Sten.Nu is het zo dat we ook een flatcoated retriever hebben. Ze is bijna 2 jaar. Suus. Ook onze kleinkinderen vinden haar geweldig.Haar moeder is Demi van Kingsforrest, en die komt weer bij jullie vandaan als ik het goed zie.Ik doe met haar met veel plezier een jachttraining bij Lenne Kessels waar ook Tonie met Balou komt.Super leuk om de honden zo te zien en natuurlijk geweldig om met ze bezig te zijn.Leuk om zo van je te horen. Groetjes en wie weet tot ziens.Marion.


Reactie:
Hallo Marion
Ja dat is leuk om te horen, dat jij een hondje van bij Els vandaan hebt...zeker van papa Ticket....
zal zeker een schat zijn....en ja Tonie traint ook bij Lenne...ik moet nog eens komen kijken had ik belooft .....maar ik kom straks weer wat vaker naar het zwembad onze Sten begint met zwemles...dan zien we elkaar weer.

Groetjes Carla

Marjolein Verschuur 05-07-14 19:23:58

Ben op zoek naar een maatje voor Buddy, mijn flatcoat reu van 6 jaar oud. Heb er altijd twee gehad, een moeten laten inslapen. We missen allebei een maatje, ik heb ruimte en tijd, twee is echt veel leuker. Mocht u een gezellige probleemloze flatcoatreu kennen die een nieuw baasje en kameraadje zoekt:0622434431.Dank voor uw aandacht,Marjolein.


Reactie:
Hallo Marjolein.
Op dit moment geen herplaatser...maar zal zeker aan je denken als het wel zo is.
Groetjes Carla

Linda Banning 06-06-14 15:33:53

Hallo Carla,Ik heb net genoten van alle foto's en filmpjes van Quick en haar puppies en de oppas in de creche Jada. Wat zien ze er mooi uit.Ook de buik van Noah doet het goed zo te zien.Het gaat spannend worden.......Nog ongeveer een week en we weten bijna of er voor ons ook een pup bij zit...Heel veel groetjes uit Huizen.Fam. Banning


Reactie:
Ja Noah komt vandaag naar hier...kan ze al wennen...het wordt spannend....!!!
groetjes Carla

Yvonne van Luik 03-05-14 21:10:10

Hoi Carla,
eindelijk het gastenboek gevonden .Wij willen laten weten dat we het geweldig vinden dat jullie iedere dag weer wat nieuws toevoegen aan de website. Wat groeien ze hard en wat heerlijk dat Quick zoveel hulp krijgt van Jada. Wat een rijkdom, wij worden er zo blij van. Top.
Groetjes John Yvon Bo en Storm van Luik


Reactie:
Hallo Yvon, John Bo en Storm

Wij genieten er ook dagelijks van, en zijn heel blij dat Quick het zo goed doet.

Groetjes en tot kijk

Carla en Willem

Marion van Huizen 06-12-13 17:30:47

Hallo Carla en Willem,
Iedere dag genieten we van de nieuwe foto's. Prachtig om de 10 dagen verschil bij de pups van Kiki en Pam te zien. Zoveel momenten zijn vertederend, maar campinglife heeft mijn hart helemaal gestolen. Wat een ontspanning, wat een genieten!!
tot zondag de 15e.
Marion van Huizen


Reactie:
Dank je Marion.....ja ik geniet er ook zo van.....leuk dat ik anderen kan laten mee genieten.
Het is zo'n mooie tijd.

Groetjes Carla

Ellen 21-11-13 17:19:32

Van harte gefeliciteerd Pam met je kroost! En de andere 4?????????

Nora Bakels-Vallasekova 21-11-13 10:03:29

Lieve Carla!
Van harte gefeliciteerd!!!! Vanochtend heb ik even naar u site gekeken en plotseling zag ik de nieuwe fotos en het berichtje over het geboorte van voorlopig vijf pups van Pam. Wat leuk!!! En wat een zware nacht voor jullie en Pam! We hopen dat alles verder goed gaat met moeder en haar kindjes.
Groetjes,
Nora

Arnoud en Simone 19-11-13 10:06:35

Beste Carla,Zoals we al schreven per mail, genieten ook wij enorm van de dagelijkse updates. Op het computerscherm bij mij op kantoor heb ik jullie website standaard aan staan, en ik betrap mijzelf erop dat ik regelmatig 'even' een kijkje neem. We vinden het erg fijn om zo mee te kunnen leven met de puppy's en mama Kiki, die er zo zoet bij ligt elke keer. Heel veel plezier met elkaar en we kijken uit naar de volgende update! Groetjes,
Arnoud en Simone uit Den Haag


Reactie:
Dank je Arnout en Simone...!
Het blijft ook mooi om te zien, en voor mij ook nog steeds...
Ben benieuwd hoe het met twee nestjes te gelijk gaat....dat hadden we hier nog niet.
Misschien om de andere dag en zo om de beurt....maar ik zit er zeker bij te genieten...en dan pak je die camera al snel.

Groetjes Carla

Nora Bakels -Vallasekova 15-11-13 14:22:51

Lieve Carla,
Wij genieten ook enorm van dagelijkse updates van kleine murmeltjes. Wat zijn ze gegroeid allemaal en wat geweldig het ook mama Kiki doet. Het is even wachten tot we hetzelfde kunnen bij Pam zien en ook zo genieten. Bedankt voor geweldige blog, Carla.
Groetjes,
Nora, Tony, Esther en Tara uit Amsterdam


Reactie:
Dank Je Nora
Ja ik doe het heel graag zo geniet ik niet alleen....maar er gaat een hoop tijd inzitten....dus hopelijk heb ik die nog met twee nestjes....voor mij is het ontspanning...die foto's en filmpjes maken.
Groetjes Carla

Marion van Huizen 14-11-13 17:52:38

Hallo Carla, we genieten enorm van de dagelijkse update van de foto's van de puppies. Wat zijn ze lief, wat een snoepies. En wat zullen het vrolijke hondjes worden, daar ze op de 11e van de 11e geboren zijn!!!Ook de kinderen bekijken steeds de site. Mijn oudste zoon heeft de site zelfs als startpagina ingevoerd in zijn account. Je doet ons dus een enorm plezier ermee, dat wij op deze manier ons hondje vanaf dag 1 kunnen volgen. Bedankt, Marion, Roel, Nienke, Eric en Joep uit Breda/Bavel, Amsterdam, Amsterdam en Rotterdam


Reactie:
Dank je Marion
Het is nu nog bij te houden, maar er komt nog een nestje....en dan hoop ik ook weer veel te kunnen laten zien.....als dat mogelijk is.....?
Groetjes Carla

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies