Arnoud en Simone 19-11-13 10:06:35

Beste Carla,Zoals we al schreven per mail, genieten ook wij enorm van de dagelijkse updates. Op het computerscherm bij mij op kantoor heb ik jullie website standaard aan staan, en ik betrap mijzelf erop dat ik regelmatig 'even' een kijkje neem. We vinden het erg fijn om zo mee te kunnen leven met de puppy's en mama Kiki, die er zo zoet bij ligt elke keer. Heel veel plezier met elkaar en we kijken uit naar de volgende update! Groetjes,
Arnoud en Simone uit Den Haag


Reactie:
Dank je Arnout en Simone...!
Het blijft ook mooi om te zien, en voor mij ook nog steeds...
Ben benieuwd hoe het met twee nestjes te gelijk gaat....dat hadden we hier nog niet.
Misschien om de andere dag en zo om de beurt....maar ik zit er zeker bij te genieten...en dan pak je die camera al snel.

Groetjes Carla

Nora Bakels -Vallasekova 15-11-13 14:22:51

Lieve Carla,
Wij genieten ook enorm van dagelijkse updates van kleine murmeltjes. Wat zijn ze gegroeid allemaal en wat geweldig het ook mama Kiki doet. Het is even wachten tot we hetzelfde kunnen bij Pam zien en ook zo genieten. Bedankt voor geweldige blog, Carla.
Groetjes,
Nora, Tony, Esther en Tara uit Amsterdam


Reactie:
Dank Je Nora
Ja ik doe het heel graag zo geniet ik niet alleen....maar er gaat een hoop tijd inzitten....dus hopelijk heb ik die nog met twee nestjes....voor mij is het ontspanning...die foto's en filmpjes maken.
Groetjes Carla

Marion van Huizen 14-11-13 17:52:38

Hallo Carla, we genieten enorm van de dagelijkse update van de foto's van de puppies. Wat zijn ze lief, wat een snoepies. En wat zullen het vrolijke hondjes worden, daar ze op de 11e van de 11e geboren zijn!!!Ook de kinderen bekijken steeds de site. Mijn oudste zoon heeft de site zelfs als startpagina ingevoerd in zijn account. Je doet ons dus een enorm plezier ermee, dat wij op deze manier ons hondje vanaf dag 1 kunnen volgen. Bedankt, Marion, Roel, Nienke, Eric en Joep uit Breda/Bavel, Amsterdam, Amsterdam en Rotterdam


Reactie:
Dank je Marion
Het is nu nog bij te houden, maar er komt nog een nestje....en dan hoop ik ook weer veel te kunnen laten zien.....als dat mogelijk is.....?
Groetjes Carla

Ellen ortu 11-11-13 18:29:08

Van harte gefeliciteerd mamma Kiki! Goed gedaan! Ik heb vandaag wel 30 keer op de site gekeken! Ik vond het zo spannend! Wat zullen wij goed voor 1van jou kindjes gaan zorgen!


Reactie:
dank je Ellen....ze zijn allemaal schitterend mooi...!!!!

Marion van Huizen 11-11-13 16:35:54

Wat super dat de pupjes van Kiki er zijn!! Ik lees het net op de site. Én er zijn meerdere zwarte reutjes. Heel veel plezier met moeder en kids! Heel veel groeten uit Bavel.Marion van Huizen

miranda tops 18-09-13 12:12:46

Wat een geweldig ras! Jammer dat wij in Eindhoven wonen, anders zouden we heel graag wat betekenen als gastouder. Helaas is de prijs van een raszuivere pup te hoog voor ons. Leuke en mooie site om te lezen!

jessy hertog 12-03-13 17:18:42


Keek vandaag toevallig op jullie site en las jullie verhaal over Bo. Onze Finn lijkt zo veel op haar. We hebben elkaar ontmoet op de perenwei in Munstergeleen, vorig jaar in de lente. Finn is een heerlijke hond en ik ben blij dat hij op zijn oma lijkt. Verdriet slijt , maar gemis blijft. Bo leeft voort in haar nakomelingen. Groetjes jessy en poot van Finn


Reactie:
Ja was ik niet vergeten had er nog met Tiny Verschoten over.....die vond jullie hond ook zo lief.
En wat leken die op elkaar, heel mooi.
Ja het is een heel gemis dat mijn meisje er niet meer is...ze heeft gelukkig heel veel nakomelingen....en soms zit er een bij die twee druppels met haar is.
Wij hebben er nu ook een met dezelfde vader als Finn...!
Misschien treffen we elkaar weer eens?

Groetjes Carla

Wilhelmien 21-02-13 21:30:12

Hoi Carla

Superleuk de update van de site


Reactie:
Thankssss

Jan en Hilda 11-10-12 20:43:22

Wat een schatjes! Fijn dat wijzelf niet hoeven kiezen, dat zou zo moeilijk zijn. Lieve Bon Femme....wij komen je maandag halen!

Maroesja 30-09-12 21:37:58

sorry, Willem!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies