Frank Anthony 18-10-10 21:43:48

Hallo lieve mensen,

Wellicht dat we in 2011 weer eens met elkaar iets kunnen gaan doen.
Keep in touch.

Frank Anthony
www.frankanthony.nl

jimmy en sabine woiski 08-10-10 23:22:54

lieve beste singers ,hoe gaat het met jullie we hebben jullie gehad oei oei oei al weer 11 jaar geleden in den bosch op ons huwelijk wat waren jullie goed ,heb het er vandaag nog over gehad hoe wij van jullie genoten hebben ik hoop als we de 25 jaar halen we jullie weer in kunnen huren om dan onze bruiloft weer tot een hit te kunnen maken jah het duurt nog even maar goed de jaren gaan snel voorbij ,ik ga even chekken waar we jullie eens in een concert kunnen vinden om onze dochter het te laten horen hoe mooi jullie muziek is love and peace jimmy en sabine

rob en mariëlle 18-09-09 20:10:35

hoi iedereen. 2 jaar geleden zijn we getrouwd in een klein kerkje aan de heenweg. jullie waren er ook en iedereen heeft zo genoten. vandaag weer een trouwerij gehad met een gospelkoor. we dachten dat jullie zouden komen en verheugden ons er enorm op. helaas was het een ander koor en viel het een beetje tegen. we hadden jullie graag weer eens gezien en gehoord. hopelijk komt het nog eens.
tot ziens en we genieten nog vaak na van onze onvergetelijke dag.

groetjes rob en mariëlle

Don en Carola Bosman 17-01-09 19:13:07

Lieve Carmen en overige leden van het Carmenians gospelkoor,

Op 27 december hebben wij, en onze in grote getale aanwezige gasten, enorm genoten van jullie absolute mooie en warme optredens.....
Wij hebben in het voortraject meerdere malen jullie optredens bezocht en wij hadden dan ook gelijk een 'klik' met wat jullie ten gehoor brachten en wat wij zochten voor onze dag!!!

Lieve gospelkoor leden wij willen jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor het fantastische optreden en de wijze waarop jullie deze ochtend hebben 'ingevuld'...

Voor in de toekomst heel veel succes, plezier en blijf lekker genieten van jullie eigen optreden, jullie zijn TOP!!!!

Liefs Carola en Don Bosman

Suzan en thomas 21-12-08 03:06:35

beste allemaal van carmenians

bijdeze willen we jullie allemaal bedanken voor de prachtige zang bij onze huwlijkse-inzegening!
het was echt geweldig en een swingend feest in de kerk!! benankt allemaal!!

we genieten nog elkedag na ook op onze film

groeten suzan en thomas

Bw1B 27-11-08 14:03:14

Nou u kan goed zingen hoor meneer limon

Pieter Visschers 21-09-08 00:03:47


Beste Carmen en Koorleden

Zaterdag 13 september hebben jullie je medewerking aan onze huwelijksceremonie verleend. Het was een mix van kerkelijke en niet kerkelijke gasten die aanwezig waren. Jullie repertoire sloot prachtig aan bij de wensen van al die verschillende mensen en vooral bij die van het bruidspaar! Heel veel complimenten voor de prettige en professionele samenwerking en vooral ook veel dank aan de solisten!

Pastor Pieter Visschers.

Michel en Jana 28-08-08 17:24:49

Lieve Carmen en Singers,

Op vrijdag 1 augustus verzorgden jullie het muzikale gedeelte van onze huwelijksinzegening in het kleine kerkje in Oegstgeest.
Het was geweldig! Jullie zijn live nog beter dan op de CD, ongelofelijk!
Wij wilden een dienst waarin gevierd werd en daar hebben jullie zeker voor gezorgd. Al waren er niet heel veel mensen aanwezig, jullie kregen iedereen aan het swingen. Maar ook de gevoelige liedjes kwamen goed over. Er zijn aardig wat tisues gebruikt.
Nu, een maand later heeft iedereen het nogover onze kerkdienst en over het koor. Hoe geweldig het was!
Dank jullie wel voor een onvergetelijke dienst. We denken er met heel veel plezier aan terug!

Martijn 21-07-08 10:14:51

leuke site! veel succes met alles.
-----
http://www.veg-dewijngaerdt.nl.

Yvonne 10-04-08 22:56:44

Lieve Carmenians,
Vanavond 10 april 2008 waren jullie met z'n negenen bij het Motel Mozaïque Festival in Rotterdam in het NAI, en wat een geweldige performance! De muziek viel af en toe weg en het publiek reageerde een beetje flauwtjes, maar jullie optreden was toch fantastisch en dat vind ik heel professioneel. Ik heb genoten!

1 2 3 4 5
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand