Marcel en Veronique Slenders 09-10-06 13:57:43

Beste Carmenians en Carmen,

Wat hebben jullie een sfeertje gecreƫerd tijdens onze huwelijksceremonie! We hebben ons getrouwde leven echt swingend ingeluid en jullie hebben schitterend gezongen. We hebben heel veel mooie en ontroerende reacties gehad van mensen die zoiets nog nooit hebben meegemaakt.

Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan onze onvergetelijke dag.

Veel liefs Marcel en Veronique

branko en marian 05-10-06 20:44:57

Beste Carmen en Carmenians,hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de onvergetelijke bijdrage op ons huwelijk van 12augustus 2006.Jullie waren nog beter dan wij hadden kunnen hopen en hebben er een compleet feest van gemaakt in de kerk!
Ik hoop dat jullie nog heel veel mensen blij zullen maken met jullie zang en dans,
groetjes van Marian ,Branko,Wesley en Celia.

Marcel en Marlou Bink 14-09-06 22:59:49

Lieve Carmen en gospelsingers,

Dankzij jullie fantastische bijdrage op 5 augustus 2006 is onze huwelijksmis een onvergetelijke dienst geworden. Ook onze families en vrienden waren erg onder de indruk. Ga zo door.

annemarie en Rutger Hoek 22-06-06 18:53:19

Hallo koorleden van Carmenians,

Wij zijn afgelopen vrijdag 16-6-2006 getrouwd in de kerk in willemstad. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullei pracht zang! Het was geweldig en zullen dit nooit meer veten. Iedereen spreekt erover en vond het geweldig. Het was een vrolijke en vooral mooie dienst. Mensen gaven aan dat ze gewoon blij thuis kwamen van de dienst. Jullie hebben daar een gele grote rol in gespeeld. Nogmaals bedankt,

Rutger en Annemarie Hoek

Claudia Kastelein 22-06-06 14:52:22

Lieve Carmenian Gospel Singers,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het waanzinnige optreden tijdens onze trouwdienst in de Kloosterkerk in Den Haag op 26 mei.

We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen op jullie optreden. Het is door jullie een hele blijde dienst geworden, precies zoals een trouwdienst hoort te zijn.

Zelfs gasten die niets met het geloof en de kerk hebben, waren enthousiast.

Nogmaals bijzonder bedankt, het was helemaal TOP!

Met vriendelijke groet,
John en Claudia

www.2gospel.nl 06-06-06 12:05:46

Wauw, wat een uitstraling !
Groetjes, Marion

Marloes 26-01-06 10:15:16

Hallo.
Ik wil heel graag met mijn moeder een keer van jullie genieten omdat mijn moeder al heel lang op zoek is naar een koor als JULLIE! Kan iemand mij helpen waar of wanneer jullie een optreden doen? Als jullie nog wel optredens geven..
groetjes marloes

Monique de Klerk 21-12-05 00:43:04

Hallo Carmen,

Wat waren jullie weer FANTASTISCH op Zuid-plein!!!!Ton en ik hebben echt weer genoten van jullie optreden. Ook ons dochtertje Jill (10 maanden)heeft er van genoten. Ze keek naar de mensen die naast haar stonden te
dansen en probeerde vanuit de kinderwagen ook te "swingen", schattig he? Moeten we er maar vroeg in brengen vind je ook niet? Het is jammer dat ik niet zo'n bruin velletje heb anders ging ik er mooi tussen staan. Ik ben
erg blij (nog steeds) dat jullie op onze bruiloft hebben gezongen. Ook nu krijgen we er nog regelmatig reacties op.Ik vind het alleen nog steeds zo jammer dat er nog geen cd is van jullie.Ik kan jullie dan net zo vaak draaien als ik wil en kan ik Jill hier ook al van mee laten genieten. Wil je mij s.v.p. op de hoogte houden.

Monique

M. Brouwer 12-12-05 20:09:46

Beste Carmen.
Wij - en daar bedoel ik mee het publiek, alle medewerkenden aan het concert hebben intens genoten van jullie optreden. Het enthousiasme en de vaardigheid waarmee jullie iedereen in kerk meekregen, was hartverwarmend! Ik dacht jou dat toch even te moeten mailen. Hebben jullie nog genoten van het kerstbrood? Het enige wat het eerste gedeelte niet goed uit de verf kwam was het geluid. Goed dat je dat zelf opmerkte en het publiek vroeg of dat zo was. Het tweede gedeelte en de rest van het concert was het geluid perfect.
Namens heel Bel Canto danken wij jullie voor de fijne samenwerking en wensen jullie allemaal voor 2006 een heel fijn muzikaal jaar en veel gezondheid!

Veel groeten van:
Rien Brouwer.

Amy 05-11-05 23:16:25

Het is best wel weer een tijdje geleden op een bruiloft heb ik jullie gezien (zie bericht jacqueline van 20-05-05) jullie zongen toen echt geweldig!!!
;) ! Ik had toen nog zo'n folder gevraagt want ik zou heel graag in jullie koor willen ben 12 maar het punt is is woon ver weg hellemaal in Breda !!! ik vindt het zooo jammer wij hebben ook geen auto, maar gelukkig heb ik wel kunnen genieten van jullie optreden en daarvoor wil ik jullie bedanken!!!!

veel liefs en groetjes Amy

1 2 3 4 5
Zoeken