aad en gemma 15-05-16 14:38:47

wij waren 5-4-2016 bij Berto en Wil met de caravan wij zijn daar 4 weken geweest en we gingen 2-5-2016 weer weg naar huis wat heben we het weer naar ons zien gehad het weer was redelijk tot zeer goed in april heerlijk in het zwembad en dan het mooiste wat je hier kunt doen is wandelen in je blootje heel wat kilometers tussen amandel en olijf bomen over de paden van de boeren die daar wonen als je er een tegen komt dan zwaait de man nog naar je het is een aanrader voor een heerlijke vakancie en wat heerst daar een rust en als het een beetje bewolkt is dan is het heerlijk rond rijden met de auto of naar het stadje pinoso of andere stadjes in de buurt te bekijken.Wij waren hier voor de vierde keer oprij in de maand april en ook niet voor de laaste keer.Berto en Wil bedankt.

Rob Gortzak 05-07-15 18:12:23

Voor het eerst op bezoek geweest bij de geweldige locatie die Wil en Berto daar hebben. Verbleef daar ruim een week en die was om voordat ik het in de gaten had. Diverse leuke mensen daar ontmoet. Wat een prachtige plek is dat en wat een schitterende leuke mensen zijn die twee, altijd bereid te helpen je de leuke plekjes en plaatsjes aan te wijzen, leuke eet/tapas adresjes, tips etc etc. Na het lezen van alle recensies heb ik steeds bij Wil en Berto gegeten en dat was een ervaring hoor. Steeds echt zalig gegeten van de gerechten die Spaans en regionaal zijn met verse producten. Ik heb daar elke avond steeds gerechten gegeten waar ik van genoot en zeker hun gezelschap heeft bijgedragen een prachtige avonden. Ik kan dit adres zeker aanbevelen. Wil en Berto nogmaals hartelijk dank en graag tot de volgende keer !!!

An & Ger 29-06-15 16:48:49

We moesten het even laten bezinken. Begin juni ruim 2 geweldige weken doorgebracht in een casita bij Wil en Berto. En het was in alle opzichten paradijselijk. Wat een geweldige stek. Rust, ruimte, uitzicht, natuur, kunst..... alles is aanwezig.
Bovendien.... Wat een fijn, vriendelijk en hulpvaardig stel. Eigenlijk een must voor elke naturist die er eens lekker ongedwongen tussenuit wil en wil genieten van de Spaanse zon, natuur en cultuur in een prachtige ambiance. En als je je dan ook nog laat verwennen met de meer dan smakelijke Spaanse gerechten en ontbijtjes......ongekend! Intens genieten. Een absolute aanrader!

Ed & Greet 03-05-15 15:59:45

Na ons geweldige eerste bezoek in september 2013 besloten we hier terug te komen om op gepaste wijze ons houten lustrum te vieren. En dat is uitstekend gelukt, het is een fantastische week geworden. De spontane lekkere fles "bubbels" bij ons lustrumontbijt buiten in de zon was super en we hebben opnieuw erg genoten van de geweldige Gastvrijheid van Wil & Berto op deze mooie locatie. We hadden ook geluk met het weer, de hele week zon en de natuur was prachtig. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles en we komen zeker weer terug

Cees 02-11-14 18:12:37

Ik had in augustus 1 weekje geboekt bij wil en bertho. Omdat ik dit jaar voor het eerst alleen en naturistich op vakantie ging.
Maar na een heel hartelijk welkom voel je je daar al meteen thuis. Dus na een korte rondleiding maar meteen een heerlijke wandeling gemaakt,en daarna best veel aan het zwembad gelegen, met bijzondere gezellige mede gasten en heerlijk lui geweest, en veel in de omtrek rond gelopen. Dat was er de laatste 4 jaren niet van gekomen. Heerlijk gewoon even helemaal niks doe.En dan het avondeten in de serre met iedereen. Is gewoon heel geweldig ,lekker eten en gezellige sfeer.En zeker als alleenstaande zeer welkom want normaal is het vlug even eten en dan maar naar de kamer en daar zit je dan in je eentje. Maar hier is het de gehele avond lekker tafelen heel gezellig . Kortom heb een fantastische week gehad. Dus kom nog zeker terug naar dit heerlijke vakantieparadijse echt om aan tebevelen en zeker ook voor alleenstaande.

Rosemary and John Ingram 07-10-14 11:25:37

We arrived at Casa de Cinco Hermanos to the warmest welcome and that set the tone for our delightful stay with Wil and Berto. The bed, breakfast and evening meals that we had booked for 4 nights gave us a great opportunity to relax and really unwind. Just lazing by the large pool (which was big enough for a decent swim) was great for de-stressing. It was so quiet and the view was of an arid valley but our hosts had worked hard to bring life into their large garden. Beautiful sculptures mingled with the plants. The food was a delicious, Spanish style of plain good cooking. They were most helpful in catering for a gluten and dairy free diet need. The accommodation was clean and comfortable. It is possible to walk for miles as a naturist and possibly see some of the wild life. Wil took us on a short route and we walked she explained a lot about the area. Berto will lead longer walks. They have both immersed themselves in the local Spanish scene and are happy to talk about it with their guests. The other guests were Dutch but their command of English meant we were not left out of the conversations over dinner. A real gem and we intend to return.

 Peter Mantel 18-09-14 10:48:47

Begin september 2014 heb ik omdat ik alleenstaand ben een kamer geboekt bij Wil en Berto. Ik heb een heerlijke week gehad met veel luieren bij het zwembad en wandelen in de omgeving in je blootje. Daarnaast heb ik een week lang genoten van de voortreffelijke kookkunsten van Wil en Berto in een ongedwongen huiselijke sfeer, de Spaanse maaltijden waren werkelijk voortreffelijk. Vooral de kleinschaligheid, de ongedwongen sfeer en de prachtige natuur sprak mij erg aan. Na een dag ben je al opgenomen bij de gasten die daar zijn en voel je je al deel van de familie. Kortom een aanrader!!

Ben 05-07-14 21:53:56

Eind juni ben ik voor de eerste keer te gast geweest bij Wil en Berto. Voor mij was het een ideale combinatie van twee van mijn hobby's, naturisme en wandelen. Ik heb zes dagen bloot gewandeld in de bergen! Kapotte voeten, overal spierpijn maar het was heerlijk. Verder sluit ik mij bij de vorige gastenboekschrijvers aan: ook ik heb het er geweldig naar mijn zin gehad.
Bedankt Wil en Berto, ik hoop nog eens terug te keren. Voor toekomstige gasten: de massage is echt een aanrader.

Gonda & Leo 04-07-14 10:24:57

In juni een week bij Wil en Berto op bezoek geweest. Het was fantastisch, zalig gegeten dankzij de Spaanse kookkunsten van Berto en Wil die meestal verantwoordelijk is voor de zalige toetjes. Verder heerlijk gerelaxt, waarbij de massage door de masseuse, die op afroep langs komt, een aanrader is. Voor ons beiden is het 24 uur van de dag naturistisch zijn onbetaalbaar en dat kan bij Wil en Berto.
Wie af en toe een beetje “scherp” wil leven is “Parapente” een must.Berto had voor ons contact gelegd met een ervaren parapenter, tevens instructeur, genaamd “Carlos”, met wie het mogelijk is om een duesprong te maken.
Zie ook de site van Casa onder het hoofdstuk “Outdoor”.I n ons geval vond de vlucht plaats aan de kust bij Alicante, waar een speciaal ingerichte plek is gemaakt, inclusief windvanen, voor parapenters om “op te stijgen”. Carlos vertelde ons dat parapente veiliger is dan autorijden, maar daar waren wij niet helemaal overtuigd toen wij over de rand keken waar het allemaal plaats zou moeten vinden.Nou ik kan jullie verzekeren een FANTASTISCHE ERVARING.
Je betaalt voor 20 min, maar wij zijn respectievelijk 30 min en 45 min in de lucht geweest, maar de ervaring op zich, is het geld al waard. Berto heeft zelf heeft wat opnamen heeft gemaakt die op de facebookpagina van Casa de cinco Hermanos te zien zijn. Dit was een hoogtepunt tijdens ons verblijf bij Wil en Berto, die het ons fantastisch naar de zin hebben gemaakt. Wij zullen hier zeker weer terugkomen.

Chris en Paul 04-05-14 11:19:46

Wij zijn van 21 tot 27 april voor de eerste keer te gast geweest in de B&B bij Wil en Berto. Af en toe hadden we te maken van een strakke koude wind (mistral-achtig), maar dat kon de pret niet bederven.
Voor Wil en Bert niets dan lof! Heel lieve mensen, die zich enorm inzetten om het de gasten naar hun zin te maken. "Be my guest" is hier dan ook hun lijfspreuk.
De kamer was verzorgd, met mooi uitzicht op het landschap. Het zwembad overheerlijk! De "serre" met eettafel, bibliotheek, toeristische info, enz. maakt alles heel familiair. Je voelt je er onmiddellijk thuis. En naturisme is hier doodgewoon. Fantastisch toch.
Wil en Berto bezorgden ons s'avonds overheerlijke Spaanse schotels. Met een heel lekker streekwijntje. We kregen ook alle nodige info om uitstappen en wandelingen te doen, zoals onder andere de gps-coördinaten om gemakkelijk een parkeerplaats te vinden in Murcia en Valencia. Heel praktisch! En hadden zelfs de kans met hen mee te rijden naar een plaatselijke pottenbakker.
De wandeling van 2uur die we samen met Berto deden was heerlijk, mooi. Je kan er inderdaad uren in je blootje rondwandelen en genieten van een mooi landschap, amandelvelden, valleien,...
Kortom, we hebben genoten. Een aanrader. Een weekje is te kort, maar het deed ons toch deugd er eens uit te zijn.
Wil, Berto, nogmaals bedankt. Tot ziens...

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies