Peter Mantel 18-09-14 10:48:47

Begin september 2014 heb ik omdat ik alleenstaand ben een kamer geboekt bij Wil en Berto. Ik heb een heerlijke week gehad met veel luieren bij het zwembad en wandelen in de omgeving in je blootje. Daarnaast heb ik een week lang genoten van de voortreffelijke kookkunsten van Wil en Berto in een ongedwongen huiselijke sfeer, de Spaanse maaltijden waren werkelijk voortreffelijk. Vooral de kleinschaligheid, de ongedwongen sfeer en de prachtige natuur sprak mij erg aan. Na een dag ben je al opgenomen bij de gasten die daar zijn en voel je je al deel van de familie. Kortom een aanrader!!

Ben 05-07-14 21:53:56

Eind juni ben ik voor de eerste keer te gast geweest bij Wil en Berto. Voor mij was het een ideale combinatie van twee van mijn hobby's, naturisme en wandelen. Ik heb zes dagen bloot gewandeld in de bergen! Kapotte voeten, overal spierpijn maar het was heerlijk. Verder sluit ik mij bij de vorige gastenboekschrijvers aan: ook ik heb het er geweldig naar mijn zin gehad.
Bedankt Wil en Berto, ik hoop nog eens terug te keren. Voor toekomstige gasten: de massage is echt een aanrader.

Gonda & Leo 04-07-14 10:24:57

In juni een week bij Wil en Berto op bezoek geweest. Het was fantastisch, zalig gegeten dankzij de Spaanse kookkunsten van Berto en Wil die meestal verantwoordelijk is voor de zalige toetjes. Verder heerlijk gerelaxt, waarbij de massage door de masseuse, die op afroep langs komt, een aanrader is. Voor ons beiden is het 24 uur van de dag naturistisch zijn onbetaalbaar en dat kan bij Wil en Berto.
Wie af en toe een beetje “scherp” wil leven is “Parapente” een must.Berto had voor ons contact gelegd met een ervaren parapenter, tevens instructeur, genaamd “Carlos”, met wie het mogelijk is om een duesprong te maken.
Zie ook de site van Casa onder het hoofdstuk “Outdoor”.I n ons geval vond de vlucht plaats aan de kust bij Alicante, waar een speciaal ingerichte plek is gemaakt, inclusief windvanen, voor parapenters om “op te stijgen”. Carlos vertelde ons dat parapente veiliger is dan autorijden, maar daar waren wij niet helemaal overtuigd toen wij over de rand keken waar het allemaal plaats zou moeten vinden.Nou ik kan jullie verzekeren een FANTASTISCHE ERVARING.
Je betaalt voor 20 min, maar wij zijn respectievelijk 30 min en 45 min in de lucht geweest, maar de ervaring op zich, is het geld al waard. Berto heeft zelf heeft wat opnamen heeft gemaakt die op de facebookpagina van Casa de cinco Hermanos te zien zijn. Dit was een hoogtepunt tijdens ons verblijf bij Wil en Berto, die het ons fantastisch naar de zin hebben gemaakt. Wij zullen hier zeker weer terugkomen.

Chris en Paul 04-05-14 11:19:46

Wij zijn van 21 tot 27 april voor de eerste keer te gast geweest in de B&B bij Wil en Berto. Af en toe hadden we te maken van een strakke koude wind (mistral-achtig), maar dat kon de pret niet bederven.
Voor Wil en Bert niets dan lof! Heel lieve mensen, die zich enorm inzetten om het de gasten naar hun zin te maken. "Be my guest" is hier dan ook hun lijfspreuk.
De kamer was verzorgd, met mooi uitzicht op het landschap. Het zwembad overheerlijk! De "serre" met eettafel, bibliotheek, toeristische info, enz. maakt alles heel familiair. Je voelt je er onmiddellijk thuis. En naturisme is hier doodgewoon. Fantastisch toch.
Wil en Berto bezorgden ons s'avonds overheerlijke Spaanse schotels. Met een heel lekker streekwijntje. We kregen ook alle nodige info om uitstappen en wandelingen te doen, zoals onder andere de gps-coördinaten om gemakkelijk een parkeerplaats te vinden in Murcia en Valencia. Heel praktisch! En hadden zelfs de kans met hen mee te rijden naar een plaatselijke pottenbakker.
De wandeling van 2uur die we samen met Berto deden was heerlijk, mooi. Je kan er inderdaad uren in je blootje rondwandelen en genieten van een mooi landschap, amandelvelden, valleien,...
Kortom, we hebben genoten. Een aanrader. Een weekje is te kort, maar het deed ons toch deugd er eens uit te zijn.
Wil, Berto, nogmaals bedankt. Tot ziens...

Ben 24-10-13 14:55:04

Na enthousiaste verhalen van Leo ben ik vandaag op jullie site terecht gekomen. Mijn eerste indruk is dat Leo niet overdreven heeft. Ik hoop komend voorjaar een paar dagen bij jullie door te brengen.

leo 09-09-13 17:42:44

Na weer twee dagen in het druilerige Nederland te zijn, besef ik hoe fijn ik het had vorige week bij Berto en Wil.
De vrijheid om overal naakt te kunnen wandelen, de rustige omgeving, de accommodatie, de vriendelijkheid van Berto en Wil, hebben bijgedragen dat ik in een paar dagen tijd de batterijen op kon laden. Je voelt je daar in no time thuis, zeker als je leuke medegasten hebt.
Voor mij dus voor herhaling vatbaar en wie weet, heel snel.
Hartstikke bedankt voor alles.

Ed & Greet 09-09-13 14:38:51

Na een prettige eerste kennismaking met Berto & Wil op de Vakantiebeurs besloten we voor deze zomer voor twee weken Casita "El Carche" te reserveren.
Dit was onze eerste naturisten vakantie dus best spannend, hoe zou het zijn?
Het werd een fantastische vakantie, we hebben het uitstekend naar onze zin gehad.
Een prachtige locatie met voldoende faciliteiten, een heel relaxte sfeer en de geweldige Gastvrijheid (met een grote G!) van Wil & Berto.
Ook waren er voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de buurt met onze huurauto (zoals Elche, Agost, Murcia, Jumilla, het strand etc).
Kortom: Toppie , een echte aanrader voor iedereen die er eens lekker helemaal even uit wil zijn

Leo 27-06-13 16:30:13

Graag wil ik argeloze bezoekers van dit gastenboek deelgenoot maken van mijn eerste ervaring op dit naturisten paradijsje, mijzelf beseffend dat elk ervaringsverslag subjectief is. Omdat ik een moeilijke periode in mijn leven doormaak, besloot ik om tijdens deze vakantie (ruim 4 weken met de auto door Spanje) een aantal adressen aan te doen waar ik nooit eerder geweest was. Dit was zo’n adres, een kamer gehuurd voor een week bij Wil en Berto. Korte samenvatting in steekwoorden: Warme ontvangst, heerlijk eten, toepasselijke kamer met prachtig uitzicht, avondvullende gesprekken tijdens de maaltijd, scheet van een hond (ook voor niet honden liefhebbers, heb je totaal geen last van, goed opgevoed), prachtig uitzicht over het dal en de bergen, ook vanonder de overkapping bij het zwembad (nodig die schaduw bij 32 gr.) en tenslotte gastvrouw- en heer zijn mensen mensen die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Wie van rust houdt , de ruimte zoekt, prachtige omgeving, zou ik zeggen doen en ervaren.

 René en Henny 24-06-13 13:37:25

Met onze camper zijn wij altijd op zoek naar bijzondere plekken. Plekken die niet standaard zijn, niet afgebakend en meestal vrij in de natuur. Bij Will en Berto vonden we zo'n plek. Maar dat niet alleen! We troffen ook een paar heel gastvrije eigenaren aan die het geen moeite te veel is om bijvoorbeeld een (tijdelijk) watertap- en electrapuntpunt aan te leggen. Die je gevraagd en ongevraagd heel veel van de omgeving en het culinair kunnen vertellen en laten zien. Kortom: we hebben Genoten. (met een grote G)Will en Berto bedankt, we komen zeker nog een keer terug.

Wim van Gelder 18-05-13 12:29:34

Van 17 tot 24 april 2013 waren we voor de tweede keer te gast bij Berto en Wil. Ditmaal in het ruime, gloednieuwe stenen huis. Het was meest droog en zonnig weer. We hebben veel in de omgeving gewandeld, maar ook iets verder in een prachtige vallei waar je je vanwege de begroeiing in een oase in Noord-Afrika kon wanen en vanwege de merkwaardige verticale rotsformaties in Cappadocië. De warme maaltijden en de versgebakken broodjes iedere morgen waren weer overheerlijk. Ook 2 x een ongewoon goede, 2 uur durende massage gehad.
Berto en Wil scheppen er een eer en genoegen in het de gasten naar de zin te maken. Kortom: we hebben weer genoten!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!