Joop en Ine 27-09-12 21:29:07

Hé Berto en Wil, de eerste werk weken zitten er weer op en bijna dagelijks denken we nog terug aan de heerlijke 9 dagen die wij hebben genoten in september. Het was een stuk drukker dan 3 jaar geleden maar weer heel gezellig. Het was leuk om te zien hoe alles toch weer anders was geworden. De prachtige serre, de kamer die veranderd was, de bomen groter alleen de warmte van jullie was onveranderd. Thanks voor jullie gastvrijheid en we komen zeker weer eens aanwaaien. Liefs Joop en Ine

jens rilk 11-05-12 01:32:32

hallo.will und berto,möchte mich nochmal,s für eine wunderschöne woche urlaub bei euch bedanken! asolute ruhe und erholung,schönes zimmer mit herrlicher aussicht1 und natürlich das super abendessen! hae mich auch als single sehr wohl gefühlt. bis irgend wann mal wieder! tschüss jens

Roel en Elsje 02-05-12 18:44:47

In de mei-vakantie een kleine week in dit paradijsje geweest. Schitterende omgeving, gesmuld van de culinaire hoogstandjes, prima huisje, mooie wandelingen, zeer gastvrij.
Kortom, heerlijk uitgerust en genoten.
Het douchen moet je soms wat uitstellen, maar dat hoort toch ook bij Spanje....water is schaars! Ook al had de zon best iets meer mogen schijnen, we hebben ons geen moment verveeld. Ook in de omgeving is genoeg te zien.
Roel, fanatieke vogelaar, heeft zijn hart op kunnen halen aan de vele vogels. Met als topper de kuifkoekoek. Maar ook andere vele bijzondere soorten: blonde tapuit, zwarte tapuit, hop, steenarend, rotsmus, roodstuitzwaluw enzovoort! En dit allemaal gewoon vanuit de luie stoel voor je huisje.
Wat ons betreft is Casa de cinco Hermanos een regelrechte aanrader!

yvon 28-04-12 22:45:59

22 graden mailde ik vanuit jullie zonnige stek naar mijn broer, 22 mm mailde hij terug vanuit Nederland.

margien 26-04-12 17:17:24

Genoten heb ik, zeker van de wandelingen, rust, zon, mijn reis maatje en de lekkere bijzondere maaltijden. Voor herhaling vatbaar

 John, Marianne, Elly, Angeliqu 15-02-12 22:10:31

Hallo Berto en Will,

Laat ik eerst vermelden dat we bij jullie elke avond heerlijk gegeten hebben. Fijn dat die mogelijkheid er is, want je moet er in deze tijd van het jaar (eerste week februari) niet aan denken, dat je 's avonds kilometers in de (toch vrij verlaten) omtrek moet gaan zoeken naar een eetgelegenheid waar we met ons gebrekkige Spaans terecht kunnen. Aan de kennismaking met de Spaanse eetcultuur kleven dan toch beperkingen. Bovendien hoeft er dan geen BOB gekozen of aangewezen te worden.

We hebben ook genoten van de omgeving; vanaf het eigen terrein kon je dank zij de heldere atmosfeer tig kilometers ver kijken. De zonsondergangen zijn schitterend; in februari lekker vroeg. Wel jammer was dat het daarbij zo ontzettend koud was dat we niet lekker buiten konden zitten. En dat we niet elke ochtend stromend water hadden.(in de loop van de dag weer wel!) Dat vormde uiteindelijk wel een deel van het avontuur.
De bezoeken aan Murcia, Elche, Calasparra en Caravaca de la Cruz (buiten het toeristenseizoen) waren echt de moeite waard.

We denken ook dat het in het naturistenseizoen (bedoeld met aangename temperaturen) heerlijk is in een niet-omheind gebied naakt te recreëren.

Samenvattend: we hebben een heel leuke en gezellige tijd bij jullie gehad.

Groeten
Marianne en John
Elly
Angelique en Edwin
Leo en Jan

Jan en Patricia 31-12-11 11:56:38

Op onze trektocht door Spanje met de camper reden we via familie in Altea door naar het zuiden. Het was oktober en in Nederland al koud en vies.
Met ons lijstje van de site van de NFN en een artikeltje uit de 'UIT' zochten we een naturistisch plekje en daar was 'Casa de cinco hermanos'!! De vriendelijke ontvangst maakte dat we ons direct welkom voelden met onze camper en ons hondje. Direct was duidelijk dat Wil en Berto het je graag naar de zin maken en dat er geen sprake is van regeltjes, maar uitsluitend van afspraken. Dat voelt heel relaxed!
En dan die plek...aan de rand van de amandelvelden, de bergen...het uitzicht was adembenemend, ruim en weids. It feels like paradise....
We hebben heerlijk gewandeld met Berto, die met zijn verhalen het landschap nog extra verlevendigt. Volop genoten van alles; wij komen vast en zeker nog eens terug!
Bedankt Wil en Berto

John en Marianne 04-12-11 10:31:28

Wij zijn tijdens onze vakantie enele dagen bij Wil en Berto geweest, het was het begin van onze vakantie en een idiaal oord om even bij te komen van de jaarlijkse beslommeringen.
Wij stonden met onze (vrij grote) caravan op een schritterende plaats en het in en uit rijden ging moeiteloos.
Het is ons zo goed bevallen, dat wij a.s. Februari terug gaan voor een lang weekend, met vrienden.
Wil en Berto tot Februari
John en Marianne

Koen en Wouter 24-11-11 11:29:43

Alsnog met warme groet uit herfstig en mistig Nederland...!
Koen & Wouter.

Ron en Wietske 12-11-11 14:25:58

Hallo Wil en Berto,

Inmiddels weer al drie weken thuis sinds eind oktober. We kijken terug op een heerlijke week van lekker eten, wijn en lekker bloot ontspannen. De culinaire talenten van Berto worden terecht geroemd.Uiteraard met ondersteuning van Wil. De gastvrijheid en behulpzaamheid van jullie beiden is een voorbeeld voor velen. Het bezoek aan de pottenbakker was zeer de moeite waard. Ook het zwembad is een aanrader. Verder lees ik wel ergens als jullie de quotes nog eens gebruiken. Het was top en wij bevelen jullie graag aan bij andere naturistische vrienden.

Ron en Wiets

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!