Jan en Patricia 31-12-11 11:56:38

Op onze trektocht door Spanje met de camper reden we via familie in Altea door naar het zuiden. Het was oktober en in Nederland al koud en vies.
Met ons lijstje van de site van de NFN en een artikeltje uit de 'UIT' zochten we een naturistisch plekje en daar was 'Casa de cinco hermanos'!! De vriendelijke ontvangst maakte dat we ons direct welkom voelden met onze camper en ons hondje. Direct was duidelijk dat Wil en Berto het je graag naar de zin maken en dat er geen sprake is van regeltjes, maar uitsluitend van afspraken. Dat voelt heel relaxed!
En dan die plek...aan de rand van de amandelvelden, de bergen...het uitzicht was adembenemend, ruim en weids. It feels like paradise....
We hebben heerlijk gewandeld met Berto, die met zijn verhalen het landschap nog extra verlevendigt. Volop genoten van alles; wij komen vast en zeker nog eens terug!
Bedankt Wil en Berto

John en Marianne 04-12-11 10:31:28

Wij zijn tijdens onze vakantie enele dagen bij Wil en Berto geweest, het was het begin van onze vakantie en een idiaal oord om even bij te komen van de jaarlijkse beslommeringen.
Wij stonden met onze (vrij grote) caravan op een schritterende plaats en het in en uit rijden ging moeiteloos.
Het is ons zo goed bevallen, dat wij a.s. Februari terug gaan voor een lang weekend, met vrienden.
Wil en Berto tot Februari
John en Marianne

Koen en Wouter 24-11-11 11:29:43

Alsnog met warme groet uit herfstig en mistig Nederland...!
Koen & Wouter.

Ron en Wietske 12-11-11 14:25:58

Hallo Wil en Berto,

Inmiddels weer al drie weken thuis sinds eind oktober. We kijken terug op een heerlijke week van lekker eten, wijn en lekker bloot ontspannen. De culinaire talenten van Berto worden terecht geroemd.Uiteraard met ondersteuning van Wil. De gastvrijheid en behulpzaamheid van jullie beiden is een voorbeeld voor velen. Het bezoek aan de pottenbakker was zeer de moeite waard. Ook het zwembad is een aanrader. Verder lees ik wel ergens als jullie de quotes nog eens gebruiken. Het was top en wij bevelen jullie graag aan bij andere naturistische vrienden.

Ron en Wiets

ivo en jo 06-10-11 21:20:31

Hoi Wil en Berto,

Ursul de Geer zou zeggen; het was fantastisch!!
Heerlijke week gehad, mooie natuur, lekker gewandeld en heerlijk geluierd. Ik zou iedereen aanraden om eens een weekje langs te gaan, en gewoon mee eten. Koken kunnen die twee wel, en goede gesprekken met en lekker vino tinto, wat wil een mens nog meer. Veel succes met jullie plannen, bedankt voor alles.

Groetjes Ivo en Jo

Peter en Hannie 08-05-11 11:47:45

Beste Wil en Berto,
We hebben het heerlijk gehad van 28/04 t/m 05/05. Hebben genoten van de dis klaargemaakt door jullie.
Schitterende omgeving, lekker bloot gewandeld in een oase van rust. Ontvangst door Wil en Berto allerhartelijkst aardige en vriendelijke mensen.
Voor iedereen die van rust en wandelen houdt een echte aanrader.
Wil en Berto hasta luego.

Jacqueline & Nico 27-04-11 08:55:24

Het afscheidsgedichtje van Jacqueline, zoals gisteravond voorgedragen.

Lieve Wil en Berto,
Deze keer was het weer maar zo zo.

Maar ondanks de wolken en de regen,
Viel jullie gezelligheid wéér niet tegen.

Nico die regelmatig wat therapeutisch bijbeunt,
En Wil die hem daarbij trouw ondersteunt.

Iedere avond zorgt Berto uitstekend voor de inwendige mens,
Dit slaan wij dan gelukzalig op in onze steeds dikker wordende pens.

In augustus komen wij dan, licht afgeslankt, weer,.
Dit wordt voor ons dan de zesde, maar beslist niet laatste, keer.

Wil en Berto......
Nogmaals: bedankt!!

Jacqueline & Nico 17-04-11 08:04:02

Tot vanavond.
Jullie moeten wat langer opblijven, want we landen pas om 21.25 in Alicante.
Koffer ophalen & huurauto is geregeld, dus als jullie alvast een wijntje klaarzetten.
Groetjes, N&J

Jacob & Yvon 12-01-11 09:35:56

Afgelopen november bij jullie geweest en wij kunnen met recht zeggen;'voor herhaling vatbaar'.

Jacqueline & Nico 25-11-10 16:01:50

Vervolg:

April 2010 is het dan weer zover. Ik ben inmiddels op Spaanse les want Spanje heeft toch ons hart veroverd.
Gelukkig kan onze vlucht naar Allicante gewoon doorgaan. De ijslandse aswolk gooit geen roet in de vakantie. Jullie staan ons al op te wachten en het lijkt wel of we gewoon verdergaan waar we in September 2009 waren gebleven. Her weer was gelukkig goed en naast wat uitstapjes met jullie hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad. We hebben ook weer wat wandelingen in ons blootje gemaakt. Wat een fijne ervaring is dit toch. Je kunt uren bij jullie rondlopen zonder dat je iemand tegenkomt. Dit is leven als GOD in Spanje.
Ook aan deze week komt een einde maar jullie zijn niet zomaar van ons af want we komen weer terug en wel eind Augustus. Ik met het vliegtuig en Nico met onze cabrio.
Ook deze vakantie is weer uitstekend. Het weer is weer zoals het hoort. Lekker warm zo tussen de 30 en 40 graden. Wij doen het daar goed op. We missen alleen net alle feesten in de omgeving en besluiten volgend jaar weer terug te komen maar dan in de periode van de feesten.
De uitgestrekte natuur, de rust, de zorg en gezelligheid, de gezamelijke maaltijden en het therapeutisch amandelen plukken en natuurlijk Berto en Wil maken dat we er geen genoeg van krijgen. April en augustus 2011 zijn alweer geboekt. Tot dan.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand