ivo en jo 06-10-11 21:20:31

Hoi Wil en Berto,

Ursul de Geer zou zeggen; het was fantastisch!!
Heerlijke week gehad, mooie natuur, lekker gewandeld en heerlijk geluierd. Ik zou iedereen aanraden om eens een weekje langs te gaan, en gewoon mee eten. Koken kunnen die twee wel, en goede gesprekken met en lekker vino tinto, wat wil een mens nog meer. Veel succes met jullie plannen, bedankt voor alles.

Groetjes Ivo en Jo

Peter en Hannie 08-05-11 11:47:45

Beste Wil en Berto,
We hebben het heerlijk gehad van 28/04 t/m 05/05. Hebben genoten van de dis klaargemaakt door jullie.
Schitterende omgeving, lekker bloot gewandeld in een oase van rust. Ontvangst door Wil en Berto allerhartelijkst aardige en vriendelijke mensen.
Voor iedereen die van rust en wandelen houdt een echte aanrader.
Wil en Berto hasta luego.

Jacqueline & Nico 27-04-11 08:55:24

Het afscheidsgedichtje van Jacqueline, zoals gisteravond voorgedragen.

Lieve Wil en Berto,
Deze keer was het weer maar zo zo.

Maar ondanks de wolken en de regen,
Viel jullie gezelligheid wéér niet tegen.

Nico die regelmatig wat therapeutisch bijbeunt,
En Wil die hem daarbij trouw ondersteunt.

Iedere avond zorgt Berto uitstekend voor de inwendige mens,
Dit slaan wij dan gelukzalig op in onze steeds dikker wordende pens.

In augustus komen wij dan, licht afgeslankt, weer,.
Dit wordt voor ons dan de zesde, maar beslist niet laatste, keer.

Wil en Berto......
Nogmaals: bedankt!!

Jacqueline & Nico 17-04-11 08:04:02

Tot vanavond.
Jullie moeten wat langer opblijven, want we landen pas om 21.25 in Alicante.
Koffer ophalen & huurauto is geregeld, dus als jullie alvast een wijntje klaarzetten.
Groetjes, N&J

Jacob & Yvon 12-01-11 09:35:56

Afgelopen november bij jullie geweest en wij kunnen met recht zeggen;'voor herhaling vatbaar'.

Jacqueline & Nico 25-11-10 16:01:50

Vervolg:

April 2010 is het dan weer zover. Ik ben inmiddels op Spaanse les want Spanje heeft toch ons hart veroverd.
Gelukkig kan onze vlucht naar Allicante gewoon doorgaan. De ijslandse aswolk gooit geen roet in de vakantie. Jullie staan ons al op te wachten en het lijkt wel of we gewoon verdergaan waar we in September 2009 waren gebleven. Her weer was gelukkig goed en naast wat uitstapjes met jullie hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad. We hebben ook weer wat wandelingen in ons blootje gemaakt. Wat een fijne ervaring is dit toch. Je kunt uren bij jullie rondlopen zonder dat je iemand tegenkomt. Dit is leven als GOD in Spanje.
Ook aan deze week komt een einde maar jullie zijn niet zomaar van ons af want we komen weer terug en wel eind Augustus. Ik met het vliegtuig en Nico met onze cabrio.
Ook deze vakantie is weer uitstekend. Het weer is weer zoals het hoort. Lekker warm zo tussen de 30 en 40 graden. Wij doen het daar goed op. We missen alleen net alle feesten in de omgeving en besluiten volgend jaar weer terug te komen maar dan in de periode van de feesten.
De uitgestrekte natuur, de rust, de zorg en gezelligheid, de gezamelijke maaltijden en het therapeutisch amandelen plukken en natuurlijk Berto en Wil maken dat we er geen genoeg van krijgen. April en augustus 2011 zijn alweer geboekt. Tot dan.

Jacqueline & Nico 25-11-10 16:01:02

Hallo vrienden.

Eindelijk ook een berichtje van Nico en mij.
Het heeft lang geduurd voor dit berichtje op jullie site staat.
Ik ben namelijk niet zo goed met de computer.
Begin 2008 bespraken Nico en ik onze vakantie en prompt struikelde Nico over jullie site.
Voor mij was het even wennen omdat het naturistisch vakantie vieren in een B&B toch wel weer anders is dan naturistisch kamperen.
Het was dus niet de eerste keer en ik was snel enthousiast en werd er voor begin september een kamer bij jullie besproken. Het werd La Paloma, wij noemen het gewoon de Ikea kamer.
Vanaf het eerste moment van kennismaken voelde ik mij thuis bij jullie. Gelukkig Nico ook.
Overal waar we keken zagen we uitgestrekte velden met amandel- en olijfbomen.
We hebben heel wat uurtjes aan het prachtige zwembad doorgebracht. .
Het ontbijt en de avondmaaltijd werd ook bij jullie gegeten en dat was iedere keer weer lekker en verrassend. De zorg en gezelligheid van jullie maakte dat we in September 2009 weer bij jullie op de stoep stonden. Het voelde als thuiskomen. Ondanks het wat tegenvallende weer hebben we ons weer uitstekend vermaakt. We hebben deze keer wat meer van de steden in de omgeving gezien, wat zeker de moeite was. We zijn dan ook erg triest dat er na 2weken weer een eind aan komt. We komen zeker weer terug.

Jacqueline (en natuurlijk Nico)


P en M 03-10-10 21:36:45

Hoi Wil en Berto,

We zijn nu ongeveer 8 dagen thuis na een "wel zeer speciale "vakantie bij jullie. Aanvankelijk hadden we geboekt voor een 8 daagse naturistische vakantie bij jullie. Nu, als "beginners" in het naturisme is dit een onvergetelijke ervaring geworden. Het was onvoorstelbaar hoe vlug we hieraan gewend raakten. We genoten intens van de prachtige naturistische wandelingen in de omgeving Na 8 dagen vertrokken we naar de luchthaven voor onze terugkeer. Wegens staking waren echter alle vluchten geschrapt. Na een kort telefoontje naar jullie, werden we weer opgehaald op de luchthaven en keerden we terug naar Casa de cincos hermanos. Het duurde daar dan ook maar even en we waren weer uit de kleren. We beleefden (alhoewel niet voorzien) nog een vijftal onvergetelijke dagen bij jullie. Wat ons echt goed is bijgebleven is de ongedwongenheid, de uiterst lekkere maaltijden en de zeer grote gastvrijheid en steun. Werkelijk ongelooflijk! We kunnen jullie alleen maar aanbevelen aan alle andere naturisten! Tot de volgende!

Ed en Lien 04-07-10 06:26:16

Terug van een heerlijke vakantie vielen we weer gelijk in de hectiek van Nederland, vandaar nu pas een bericht.
Onze eerste vakantie in Spanje was bij Berto en Wil, de laatste twee weken van Mei.
Na een tocht van ca. 2 uur vanaf het vliegveld kwamen we aan op 1 van de mooiste plekjes van Spanje(in onze ogen) wat een uitzicht.
We hadden 12 dagen geboekt in 1 van de casita's, en dat is ons zeer goed bevallen. We hebben meerdere malen gegeten bij Berto en Wil, dat kunnen we iedereen aanraden.Het was heerlijk om aan het eind van de middag in de serre even te kletsen met berto en Wil, even msn-en met het thuisfront en daarna om ca. 20.00 uur rustig gaan eten. We vonden het beiden erg jammer dat de 12 dagen voorbij waren, we hebben erg veel gezien, veel foto's gemaakt.
Wellicht tot een volgende
keer.

Annemarie 25-06-10 21:25:39

Als start van onze lange vakantie, voor het eerst niet met de tent, maar met de caravan, bij Berto en Wil de eerste langere stop gemaakt. Ze hebben twee campingplaatsen, waarvan wij er een betrokken, de plek met het mooiste uitzicht. In mijn top 5 van uitzichten op een camping komt deze plek direct binnen in mijn top 2. Gewoon prachtig. Daarnaast de luxe van eigen, schoon en met aandacht ingericht sanitair, een prachtig groot (privé) zwembad, (privé omdat we zo vroeg in het seizoen waren, we de luxe hadden gedurende drie dagen de enige gasten te zijn. Naast de heerlijke maaltijden van Berto, de niet opdringerige, maar soms gewenste aandacht van Wil en Berto was het een prima stek. Mooi, rustig, donker in de nacht, puur, en een massage van John is aan te raden! Kortom, een prima plek om te verblijven en om te onthouden ook voor een korte vakantie.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!