Jacqueline & Nico 25-11-10 16:01:02

Hallo vrienden.

Eindelijk ook een berichtje van Nico en mij.
Het heeft lang geduurd voor dit berichtje op jullie site staat.
Ik ben namelijk niet zo goed met de computer.
Begin 2008 bespraken Nico en ik onze vakantie en prompt struikelde Nico over jullie site.
Voor mij was het even wennen omdat het naturistisch vakantie vieren in een B&B toch wel weer anders is dan naturistisch kamperen.
Het was dus niet de eerste keer en ik was snel enthousiast en werd er voor begin september een kamer bij jullie besproken. Het werd La Paloma, wij noemen het gewoon de Ikea kamer.
Vanaf het eerste moment van kennismaken voelde ik mij thuis bij jullie. Gelukkig Nico ook.
Overal waar we keken zagen we uitgestrekte velden met amandel- en olijfbomen.
We hebben heel wat uurtjes aan het prachtige zwembad doorgebracht. .
Het ontbijt en de avondmaaltijd werd ook bij jullie gegeten en dat was iedere keer weer lekker en verrassend. De zorg en gezelligheid van jullie maakte dat we in September 2009 weer bij jullie op de stoep stonden. Het voelde als thuiskomen. Ondanks het wat tegenvallende weer hebben we ons weer uitstekend vermaakt. We hebben deze keer wat meer van de steden in de omgeving gezien, wat zeker de moeite was. We zijn dan ook erg triest dat er na 2weken weer een eind aan komt. We komen zeker weer terug.

Jacqueline (en natuurlijk Nico)


P en M 03-10-10 21:36:45

Hoi Wil en Berto,

We zijn nu ongeveer 8 dagen thuis na een "wel zeer speciale "vakantie bij jullie. Aanvankelijk hadden we geboekt voor een 8 daagse naturistische vakantie bij jullie. Nu, als "beginners" in het naturisme is dit een onvergetelijke ervaring geworden. Het was onvoorstelbaar hoe vlug we hieraan gewend raakten. We genoten intens van de prachtige naturistische wandelingen in de omgeving Na 8 dagen vertrokken we naar de luchthaven voor onze terugkeer. Wegens staking waren echter alle vluchten geschrapt. Na een kort telefoontje naar jullie, werden we weer opgehaald op de luchthaven en keerden we terug naar Casa de cincos hermanos. Het duurde daar dan ook maar even en we waren weer uit de kleren. We beleefden (alhoewel niet voorzien) nog een vijftal onvergetelijke dagen bij jullie. Wat ons echt goed is bijgebleven is de ongedwongenheid, de uiterst lekkere maaltijden en de zeer grote gastvrijheid en steun. Werkelijk ongelooflijk! We kunnen jullie alleen maar aanbevelen aan alle andere naturisten! Tot de volgende!

Ed en Lien 04-07-10 06:26:16

Terug van een heerlijke vakantie vielen we weer gelijk in de hectiek van Nederland, vandaar nu pas een bericht.
Onze eerste vakantie in Spanje was bij Berto en Wil, de laatste twee weken van Mei.
Na een tocht van ca. 2 uur vanaf het vliegveld kwamen we aan op 1 van de mooiste plekjes van Spanje(in onze ogen) wat een uitzicht.
We hadden 12 dagen geboekt in 1 van de casita's, en dat is ons zeer goed bevallen. We hebben meerdere malen gegeten bij Berto en Wil, dat kunnen we iedereen aanraden.Het was heerlijk om aan het eind van de middag in de serre even te kletsen met berto en Wil, even msn-en met het thuisfront en daarna om ca. 20.00 uur rustig gaan eten. We vonden het beiden erg jammer dat de 12 dagen voorbij waren, we hebben erg veel gezien, veel foto's gemaakt.
Wellicht tot een volgende
keer.

Annemarie 25-06-10 21:25:39

Als start van onze lange vakantie, voor het eerst niet met de tent, maar met de caravan, bij Berto en Wil de eerste langere stop gemaakt. Ze hebben twee campingplaatsen, waarvan wij er een betrokken, de plek met het mooiste uitzicht. In mijn top 5 van uitzichten op een camping komt deze plek direct binnen in mijn top 2. Gewoon prachtig. Daarnaast de luxe van eigen, schoon en met aandacht ingericht sanitair, een prachtig groot (privé) zwembad, (privé omdat we zo vroeg in het seizoen waren, we de luxe hadden gedurende drie dagen de enige gasten te zijn. Naast de heerlijke maaltijden van Berto, de niet opdringerige, maar soms gewenste aandacht van Wil en Berto was het een prima stek. Mooi, rustig, donker in de nacht, puur, en een massage van John is aan te raden! Kortom, een prima plek om te verblijven en om te onthouden ook voor een korte vakantie.

Ed en Lien 04-05-10 21:32:55

We hebben geboekt en online ingecheckt. De autohuur is geregeld. We zijn er dus klaar voor om voor het eerst naar Spanje te gaan en voor het eerst te gaan vliegen. Het is allemaal erg spannend, we volgen ook de weersverwachting op jullie site. Nog 11 nachtjes wachten.

Ed en Gerda van der Vliet 14-04-10 13:33:05

In maart 2010 heben we een aantal dagen gekampeerd op het terrein van Wil en Berto. Wat een mooi terrein en zo smaakvol ingericht. Overal verrassende beelden, mooie planten, bijzondere stenen enz. We stonden tussen de bloeiende amandelbomen. Iedere ochtend warme bruine broodjes, gebracht door Wil. Wat wil je nog meer!!!!. En de omgeving ook al zo mooi en afwisselend. Wandelen in de bergen of door het lager gelegen gebied. Het leuke stadje Jumilla vlakbij. Wij hebben genoten en hadden achteraf langer moeten blijven. Maar dat doen we een ander jaar zeker. Het is ons zo goed bevallen dat we zeker nog een keer terug komen voor langere tijd. Ook de gastvrijheid van Berto en Wil was groot. Ze zetten zich in om het naar je zin te maken en voelen goed aan waar je belangstelling voor hebt. Ook de zorgvuldige en uitgebreide informatiemap was erg prettig. Kortom , wij hebben genoten.
Groetjes Ed en Gerda van der Vliet.

Niek Peters 06-04-10 19:35:45

Ola Hermano y Hermana, beste Berto en lieve Wil,

Tijdens mijn korte verblijf bij jullie, eind maart, heb ik mij buitengewoon vermaakt. Jullie gastvrije houding heeft ervoor gezorgd, dat ik mij ieder moment van de dag welkom heb gevoeld. Ik heb heerlijk gerelaxed en buitengewoon lekker gegeten en gedronken. Samen met jullie heb ik enkele naburige dorpen bezocht en van de Semana Santa-activiteiten kunnen genieten. Én ik heb het seizoen officieel geopend door in jullie fantastische zwembad te mogen plonzen. Alle ingrediënten voor een succesvolle korte vakantie waren dus ruimschoots aanwezig. Ik hoop het zeker nog eens over te doen. Ik wens jullie alle goeds.

Niek

 Admin 01-04-10 21:33:39

Wat een leuke site, bedankt voor je posting op ons nieuwe forum.

We hopen je nog vaak terug te zien !

Gr. Admin
http://www.injeblootje.nl

Marijke en Hans en onze vriend 16-03-10 12:02:08

Een weekje heerlijk ontspannen gekampeerd op cinco hermanos in maart 2010. We werden gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie en kregen daarna een fijne plek onder de zon met een schitterend uitzicht op de bloeiende amandelbomen.
Op mijn verjaardag een champagne ontbijt gegeten en een attentie op mijn bordje. Dankjewel Wil en Berto.Jullie zijn gastvrije mensen, en aan eventuele wensen werd direkt gereageerd. Samen met Wil en Berto een mooie wandeling gemaakt door de cascade.
Met onze vrienden mijn verjaardag nog eens dunnetjes overgedaan in de gezellige en sfeervolle serre die altijd voor de gasten openstaat.Wij hebben hier erg genoten en ook gelachen. Wij gaan zeker een keer terugkomen
hartelijke groetjes van Hans en Marijk

Rob en Frank 02-11-09 22:09:33

Wij verbleven enkele nachten in Alicante, in een hotel met 544 kamers, midden in de stad, aan de drukke boulevard, waar het verkeer 24 uur per dag blijft doorrazen.
Een heel luxe (en dus prijzig) hotel, levendig, maar ook onpersoonlijk, sfeerloos, en met ongeïnteresseerd personeel.
En wij waren gekleed in 3-delig grijs…
Na afloop vertrokken wij voor een vakantie van 8 dagen naar de Casa de cinco Hermanos.
Van het centrum van Alicante was het nog geen 45 minuten rijden, maar wij kwamen in een totaal andere wereld.
De Casa de cinco Hermanos ligt midden in een schitterend natuurgebied. Zowel ’s nachts als overdag was het doodstil.
Vanuit onze casita genoten wij van een uniek uitzicht over de velden, met daarachter de bergen. Geen huizen, geen auto’s, geen mensen.
Het terrein is heel smaakvol aangelegd. Zo zijn de kleuren van de tegels rond het zwembad perfect afgestemd op de omliggende natuur.
Overigens vonden wij (eind oktober) de temperatuur van het zwemwater nog aangenaam om te zwemmen.
Het is heerlijk om overal bloot te kunnen lopen, ook in de natuur in de omgeving.
Wil en Berto doen werkelijk alles om het hun gasten naar de zin te maken, maar waken er ook voor om hun iets op te dringen.
Kortom, wij hebben genoten van een heerlijke vakantie. |
Case de cinco Hermanos is voor rust en natuur(ist) een echte aanrader.

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand