Ed en Lien 04-05-10 21:32:55

We hebben geboekt en online ingecheckt. De autohuur is geregeld. We zijn er dus klaar voor om voor het eerst naar Spanje te gaan en voor het eerst te gaan vliegen. Het is allemaal erg spannend, we volgen ook de weersverwachting op jullie site. Nog 11 nachtjes wachten.

Ed en Gerda van der Vliet 14-04-10 13:33:05

In maart 2010 heben we een aantal dagen gekampeerd op het terrein van Wil en Berto. Wat een mooi terrein en zo smaakvol ingericht. Overal verrassende beelden, mooie planten, bijzondere stenen enz. We stonden tussen de bloeiende amandelbomen. Iedere ochtend warme bruine broodjes, gebracht door Wil. Wat wil je nog meer!!!!. En de omgeving ook al zo mooi en afwisselend. Wandelen in de bergen of door het lager gelegen gebied. Het leuke stadje Jumilla vlakbij. Wij hebben genoten en hadden achteraf langer moeten blijven. Maar dat doen we een ander jaar zeker. Het is ons zo goed bevallen dat we zeker nog een keer terug komen voor langere tijd. Ook de gastvrijheid van Berto en Wil was groot. Ze zetten zich in om het naar je zin te maken en voelen goed aan waar je belangstelling voor hebt. Ook de zorgvuldige en uitgebreide informatiemap was erg prettig. Kortom , wij hebben genoten.
Groetjes Ed en Gerda van der Vliet.

Niek Peters 06-04-10 19:35:45

Ola Hermano y Hermana, beste Berto en lieve Wil,

Tijdens mijn korte verblijf bij jullie, eind maart, heb ik mij buitengewoon vermaakt. Jullie gastvrije houding heeft ervoor gezorgd, dat ik mij ieder moment van de dag welkom heb gevoeld. Ik heb heerlijk gerelaxed en buitengewoon lekker gegeten en gedronken. Samen met jullie heb ik enkele naburige dorpen bezocht en van de Semana Santa-activiteiten kunnen genieten. …n ik heb het seizoen officieel geopend door in jullie fantastische zwembad te mogen plonzen. Alle ingrediŽnten voor een succesvolle korte vakantie waren dus ruimschoots aanwezig. Ik hoop het zeker nog eens over te doen. Ik wens jullie alle goeds.

Niek

 Admin 01-04-10 21:33:39

Wat een leuke site, bedankt voor je posting op ons nieuwe forum.

We hopen je nog vaak terug te zien !

Gr. Admin
http://www.injeblootje.nl

Marijke en Hans en onze vriend 16-03-10 12:02:08

Een weekje heerlijk ontspannen gekampeerd op cinco hermanos in maart 2010. We werden gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie en kregen daarna een fijne plek onder de zon met een schitterend uitzicht op de bloeiende amandelbomen.
Op mijn verjaardag een champagne ontbijt gegeten en een attentie op mijn bordje. Dankjewel Wil en Berto.Jullie zijn gastvrije mensen, en aan eventuele wensen werd direkt gereageerd. Samen met Wil en Berto een mooie wandeling gemaakt door de cascade.
Met onze vrienden mijn verjaardag nog eens dunnetjes overgedaan in de gezellige en sfeervolle serre die altijd voor de gasten openstaat.Wij hebben hier erg genoten en ook gelachen. Wij gaan zeker een keer terugkomen
hartelijke groetjes van Hans en Marijk

Rob en Frank 02-11-09 22:09:33

Wij verbleven enkele nachten in Alicante, in een hotel met 544 kamers, midden in de stad, aan de drukke boulevard, waar het verkeer 24 uur per dag blijft doorrazen.
Een heel luxe (en dus prijzig) hotel, levendig, maar ook onpersoonlijk, sfeerloos, en met ongeÔnteresseerd personeel.
En wij waren gekleed in 3-delig grijsÖ
Na afloop vertrokken wij voor een vakantie van 8 dagen naar de Casa de cinco Hermanos.
Van het centrum van Alicante was het nog geen 45 minuten rijden, maar wij kwamen in een totaal andere wereld.
De Casa de cinco Hermanos ligt midden in een schitterend natuurgebied. Zowel ís nachts als overdag was het doodstil.
Vanuit onze casita genoten wij van een uniek uitzicht over de velden, met daarachter de bergen. Geen huizen, geen autoís, geen mensen.
Het terrein is heel smaakvol aangelegd. Zo zijn de kleuren van de tegels rond het zwembad perfect afgestemd op de omliggende natuur.
Overigens vonden wij (eind oktober) de temperatuur van het zwemwater nog aangenaam om te zwemmen.
Het is heerlijk om overal bloot te kunnen lopen, ook in de natuur in de omgeving.
Wil en Berto doen werkelijk alles om het hun gasten naar de zin te maken, maar waken er ook voor om hun iets op te dringen.
Kortom, wij hebben genoten van een heerlijke vakantie. |
Case de cinco Hermanos is voor rust en natuur(ist) een echte aanrader.

Ingrid 29-10-09 18:07:17

Rust, ruimte, natuur en een zeer goede verzorging is wat Berto en Wil te bieden hebben. Dit gastvrije echtpaar weet wat vakantiegangers nodig hebben. Nieuw is de mogelijkheid ontspannende lichaamsmassages te krijgen. Beiden hebben cursussen op dit gebied gevolgd. Bij deze rustgevende massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spieren worden soepel en het zorgt ervoor dat u zich lichamelijk en geestelijk ontspannen en toch weer fit voelt. Echt een aanrader!

Marchje 08-10-09 19:52:31

Lieve Berto en Wil
Wat hebben wij weer genoten. Het was heerlijk om weer een weekend met elkaar door te brengen. We hebben een enorm mooie canyonwandeling gemaakt met zīn vieren. Wat is het landschap prachtig en verrassend.We zijn met elkaar naar een hele leuke bodega geweest. Spanjaarden zijn erg behulpzaam en willen je alles over wijn maken uitleggen en laten proeven. En natuulijk naar een Flamengo-avond. Heel leuk en boeiend. Wat was het weer goed met elkaar. Nogmaals bedankt. Liefs Marchje

Joop en Ine 04-10-09 10:54:26

Van 7 t/m 24 september hebben wij onze vakantie doorgebracht bij Wil en Berto op Casa de Cinco Hermanos. We hebben er genoten. De kamer die wij gehuurd hadden was ruim en van alle gemakken voorzien. 's Morgens als het zonnetje opkwam heerlijk zitten op het trappetje bij je eigen voordeur en je realiseert je dan dat je helemaal niets hoort,alleen de natuur. Waar vind je dat nog!! Nou daar, in combinatie met het heerlijke zwembad, de gastvrijheid, de cultuur in de omgeving en de natuur, DE ingrediŽnten voor een heerlijke vakantie waarin je helemaal tot rust komt. Over ingrediŽnten gesproken, men kan bij Berto en Wil heerlijk eten. Elke avond een spaanse maaltijd met een heerlijk huiswijntje erbij.

Joost 17-09-09 18:39:01

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad. We vonden Casa de cinco Hermanos in de UIT en dachten: Dat moesten we maar eens proberen. We hebben het er hartstikke naar ons zin gehad. Alles wat op de website staat is waar.
Het is er heerlijk rustig, in de omgeving is veel te zien en te doen. Wij waren er in augustus en hebben veel fiŽstas bezocht wat echt aan te raden is. Het eten is er heerlijk, Wil en Berto maken er echt een Spaans eetfestijn van. Bij bijna elk gerecht hebben ze een verhaal over oorsprong en gebruiken.
Het zwembad is heerlijk en groot. Het strand is niet ver weg. Er staan nooit files naartoe en je kan er altijd gratis parkeren. Kortom een topvakantie voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Oo ja, we hebben rond het huis prachtige naturistische wandelingen gemaakt. Het mag daar gewoon overal, en de Spaanse buurman is ook naturist. Diens huis staat wel 250 meter verderop dus je ziet hem alleen als je gaat wandelen of als hij zelf een wandeling in z'n blootje maakt.
Wij gaan volgen jaar weer.

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!