Ingrid van Olden 21-12-08 16:52:47

Lieve Wil en Berto,

We zijn meer uitgerust van deze korte vakantie van 6 dagen dan van de zomervakantie. De mooie omgeving en de wandeltochten met Berto als gids waren erg bijzonder, zowel voor geoefende als ongeoefende wandelaars. De Spaanse sfeer die ook terug te vinden is in ons verblijf inclusief het heerlijke eten en de gastvrijheid van Berto en Wil maken deze vakantie voor herhaling vatbaar. Volgend jaar weer.


Tinka, Marieke en Ingrid

Joop en Agnes 22-10-08 22:20:39

Hai Berto en Wil,

We zijn pas een paar dagen thuis maar hebben nu al het gevoel dat we weer aan rust toe zijn...het is een en al hektiek tot nu toe en wat mis ik die heerlijke verwennerijen van jullie. En vooral de rust en de hele relaxte en prachtige omgeving. Berto, het was héél gezellig, de wijn voortreffelijk en het eten (petje af voor het ontbijt Wil) heerlijk. Ook de toetjes.... Volgende keer maak ik een andere rijsttafel, oké? Ennuhh, kan ik alsjeblieft dat recept van die groene tomatenjam doorgemaild krijgen. Kan ik het morgen gelijk maken. We hebben heel veel plezier gehad en lekker genoten van het zwembad. Dusssss, als de casita's klaar zijn horen we het wel.
Lieve groetjes Agnes en Joop

Jan en Greetje 17-08-08 22:04:33

Lieve Wil en Berto
We hebben een heerlijke tijd bij jullie gehad, we hebben genoten van de rust, de natuur, het uitzicht en van jullie gezelschap. Op de NFN site heb ik Berto's kookkunst geroemd, toen ik op de verzendknop drukte dacht te laat aan het feit dat jij net zo geroemd moet worden voor jouw kookkunst. En de heerlijke verse broodjes elke ochtend!
We komen zeker weer langs.
Veel liefs Jan en Greetje

Marchje 12-08-08 19:39:06

Lieve Berto en Wil.
We hebben genoten. Een heerlijk groot zwembad. Jullie kunnen heerlijk koken samen. We hebben ook elke avond heerlijk meegegeten. Alles ziet er ontzettend mooi en sfeervol uit.Wat een ruimte en wat een stilte.
Wat was het ook gezellig weer met elkaar. We hadden elkaar echt gemist.
Liefs Marchje

Luc en Caroline 03-08-08 13:22:36

Hallo Wil en Berto.
Als eerste Belgen op jullie fantastisch paradijselijke terrein wil ik jullie heel erg bedanken voor de uitzonderlijke verwennerij tijdens ons 17-daags bezoek.De kamer was zeer goed en daardoor hebben we dus het huisje helemaal niet gemist.
De maaltijden waren ook zeer lekker en de rust die daar dan bij is 's avonds is formidabel. Het zwembad is enorm mooi gelegen en prachtig afgewerkt.
Jullie hebben het echt zeer goed voor elkaar gerkregen.
Iedereen die twijfelt om eens op bezoek te komen : stop maar snel met twijfelen en ga genieten van de rust die bijna nergens meer bestaat.
Kortom : eindelijk eens een plaats waar naturisten zich thuis voelen en waar naturisme echt bestaat uit bloot + natuur.
Bedankt Wil en Berto voor de heerlijke tijd !

Groetjes

Luc en Caroline.

Tony/Wilma 17-05-08 19:09:27

Wat maakt/is casa de cinco hermanos?

* is het de rust en de ruimte?
* is het de mooie kamer met het ruime bed?
én weer dat uitzicht!! vanuit je bedje hè?!
* is het het heerlijke ontbijtje?
* is het de HEERLIJKE wijn?
* zijn het de (naruristische) wandelingen?
* is het dat je er zo goed onthaasten kan?
* is het dat Berto zo lekker koken kan?
* is het de ontspannen sfeer?
* is het het enthousiasme van Wil en Berto
om er voor te gaan en er wat van te maken?
* zijn het de gastvrije mensen, Berto en Wil?
(die er werkelijk alles aan doen om het je
naar de zin te maken)
* is het dat je je zo op je gemak voelt?
* is het dat je zo jezelf kunt/mag zijn?
Jaaaaa dat is en kan allemaal...liefs van ons,
Tony en Wilma

Wilma en Tony 16-05-08 21:35:31

Hoi Wil en Berto,
Wij waren jullie eerste (onbekende) gasten. Vanaf 23 april tot en met 2 mei bij jullie gelogeerd. Het was een super ervaring om dit met jullie mee te maken. Nadat de verhuiswagen was vertrokken zagen we alles groeien en een plek krijgen.Ook de waterkoker was na de tweede dag in werking. Het ontbijt van Berto en uitzicht over de vallei is een aanrader.We hebben een aantal keren gebruik gemaakt van de avondmaaltijd. Toekomstige gasten kan ik dat beslist ook aanraden. Al met al een plek en een omgeving voor rust, ruimte en jezelf kunnen zijn. De info die de site hierover geeft klopt volledig. We komen zeker weer terug en dan natuurlijk ook regelmatig een duik in het zwembad. Wil en Berto veel succes en totziens.
Groet. Wilma en Tony

yvon 09-05-08 19:57:13

Bedankt voor jullie goede zorgen en ook nog wat verwennerij. Hasta luego.

Jacob en Yvon

yvon 07-01-08 22:04:58

Er is een tijd geweest dat ik hoopte dat Berto en Wil heimwee zouden krijgen naar Nederland. Nu merk ik echter, na de kerst bij hen in Spanje te hebben doorgebracht, dat ik heimwee heb naar hun heerlijk rustige plekje onder de zon.
Yvon

frans & ruud 14-11-07 15:04:43

Als "googelend" kennis gemaakt met jullie site & project. Prachtig zeg, jullie realisatie. Lijkt, wat ons betreft, echt een topbestemming voor naturisten die houden van de rust en de natuur. Zoals uit de foto's blijkt is alles met de grootste zorg en met heel veel smaak gedaan (en wij kunnen het weten, want we zijn aktief in de binnenhuisinrichting/decoratie). Jullie paradijsje staat alvast op ons verlanglijstje voor één van de volgende vakanties. Dus van zodra beschikbaar, graag prijzen. En als jullie nog wat tijd over hebben in de toekomst, was een nieuwsbrief zeker een leuk initiatief. SUCCES !!!

<< < 4 5 6 7 8
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies