Wilma en Tony 16-05-08 21:35:31

Hoi Wil en Berto,
Wij waren jullie eerste (onbekende) gasten. Vanaf 23 april tot en met 2 mei bij jullie gelogeerd. Het was een super ervaring om dit met jullie mee te maken. Nadat de verhuiswagen was vertrokken zagen we alles groeien en een plek krijgen.Ook de waterkoker was na de tweede dag in werking. Het ontbijt van Berto en uitzicht over de vallei is een aanrader.We hebben een aantal keren gebruik gemaakt van de avondmaaltijd. Toekomstige gasten kan ik dat beslist ook aanraden. Al met al een plek en een omgeving voor rust, ruimte en jezelf kunnen zijn. De info die de site hierover geeft klopt volledig. We komen zeker weer terug en dan natuurlijk ook regelmatig een duik in het zwembad. Wil en Berto veel succes en totziens.
Groet. Wilma en Tony

yvon 09-05-08 19:57:13

Bedankt voor jullie goede zorgen en ook nog wat verwennerij. Hasta luego.

Jacob en Yvon

yvon 07-01-08 22:04:58

Er is een tijd geweest dat ik hoopte dat Berto en Wil heimwee zouden krijgen naar Nederland. Nu merk ik echter, na de kerst bij hen in Spanje te hebben doorgebracht, dat ik heimwee heb naar hun heerlijk rustige plekje onder de zon.
Yvon

frans & ruud 14-11-07 15:04:43

Als "googelend" kennis gemaakt met jullie site & project. Prachtig zeg, jullie realisatie. Lijkt, wat ons betreft, echt een topbestemming voor naturisten die houden van de rust en de natuur. Zoals uit de foto's blijkt is alles met de grootste zorg en met heel veel smaak gedaan (en wij kunnen het weten, want we zijn aktief in de binnenhuisinrichting/decoratie). Jullie paradijsje staat alvast op ons verlanglijstje voor n van de volgende vakanties. Dus van zodra beschikbaar, graag prijzen. En als jullie nog wat tijd over hebben in de toekomst, was een nieuwsbrief zeker een leuk initiatief. SUCCES !!!

Gert 25-09-07 19:12:39

Hallo Berto en Wil,
Als rechtgeaarde naturisten onthouden we jullie adres in Spanje voor de (nabije?) toekomst. Het ziet er schitterend uit!

<< < 3 4 5 6 7
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!