Ruud en Marja van der Toorn 10-10-18 03:31:30

Van 28 september tot 5 oktober 2018 verbleven wij een week in Casita el Carche op het terrein van Casa de cinco Hermanos. We zijn heel hartelijk ontvangen door Wil en Bertho die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Goede wijn en gezelligheid werd een centraal thema tijdens ons verblijf. Het huisje was prima en heel netjes en schoon. Prima locatie voor een week ontspanning en genieten van zon en natuur.

John en Johanne Hipke 29-10-17 10:42:28

Het was ons aangeraden door Henk en Simone. Wat een tip. We zijn echte camperaars en op de vraag van Wil hoe lang we bleven zeiden we een, twee dagen. We kregen de plaats onder de olijfboom met uitzicht op de bergen en de amandelbomen. Wat een rust. Alleen de vogels die je hoort. Een heerlijk zwembad. Zeer gastvrije eigenaars. Wil en Berto willen je met alles helpen als je het vraagt en geven je daarnaast in alle vrijheid de gelegenheid om op je zelf te genieten. John en ik noemde het het aardse paradijs. Het werd geen dag maar een week. Genoten. Een absolute aanrader. Wij komen zeker terug. John en Johanne Hipke

Yvon 16-10-16 12:58:24


Genoten.

Gonda & Leo 16-09-16 21:23:09

Dit jaar waren wij weer even terug bij Wil en Berto, dit keer met onze nieuwe aanwinst, een camper.
Wij kregen een kampeerplek, bij “het boompje”, waar kennelijk anderen een probleem mee hadden om op de plek te komen.
Nergens last van gehad, paar keer steken, als gevolg een prachtig uitzicht over het dal en natuurlijke schaduw tijdens de warme uren in de middag.
Zoals vanouds lekker elke avond bij Wil en Berto gegeten van de fantastische Spaanse keuken.
Fantastische mensen die het een ieder graag naar de zin maken en goede voorlichting kunnen geven over de omgeving als je een uitstapje wilt maken.
Vanzelfsprekend komen wij hier terug, geen bezoek aan Spanje zonder een bezoek aan Wil en Berto.

aad en gemma 15-05-16 14:38:47

wij waren 5-4-2016 bij Berto en Wil met de caravan wij zijn daar 4 weken geweest en we gingen 2-5-2016 weer weg naar huis wat heben we het weer naar ons zien gehad het weer was redelijk tot zeer goed in april heerlijk in het zwembad en dan het mooiste wat je hier kunt doen is wandelen in je blootje heel wat kilometers tussen amandel en olijf bomen over de paden van de boeren die daar wonen als je er een tegen komt dan zwaait de man nog naar je het is een aanrader voor een heerlijke vakancie en wat heerst daar een rust en als het een beetje bewolkt is dan is het heerlijk rond rijden met de auto of naar het stadje pinoso of andere stadjes in de buurt te bekijken.Wij waren hier voor de vierde keer oprij in de maand april en ook niet voor de laaste keer.Berto en Wil bedankt.

Rob Gortzak 05-07-15 18:12:23

Voor het eerst op bezoek geweest bij de geweldige locatie die Wil en Berto daar hebben. Verbleef daar ruim een week en die was om voordat ik het in de gaten had. Diverse leuke mensen daar ontmoet. Wat een prachtige plek is dat en wat een schitterende leuke mensen zijn die twee, altijd bereid te helpen je de leuke plekjes en plaatsjes aan te wijzen, leuke eet/tapas adresjes, tips etc etc. Na het lezen van alle recensies heb ik steeds bij Wil en Berto gegeten en dat was een ervaring hoor. Steeds echt zalig gegeten van de gerechten die Spaans en regionaal zijn met verse producten. Ik heb daar elke avond steeds gerechten gegeten waar ik van genoot en zeker hun gezelschap heeft bijgedragen een prachtige avonden. Ik kan dit adres zeker aanbevelen. Wil en Berto nogmaals hartelijk dank en graag tot de volgende keer !!!

An & Ger 29-06-15 16:48:49

We moesten het even laten bezinken. Begin juni ruim 2 geweldige weken doorgebracht in een casita bij Wil en Berto. En het was in alle opzichten paradijselijk. Wat een geweldige stek. Rust, ruimte, uitzicht, natuur, kunst..... alles is aanwezig.
Bovendien.... Wat een fijn, vriendelijk en hulpvaardig stel. Eigenlijk een must voor elke naturist die er eens lekker ongedwongen tussenuit wil en wil genieten van de Spaanse zon, natuur en cultuur in een prachtige ambiance. En als je je dan ook nog laat verwennen met de meer dan smakelijke Spaanse gerechten en ontbijtjes......ongekend! Intens genieten. Een absolute aanrader!

Ed & Greet 03-05-15 15:59:45

Na ons geweldige eerste bezoek in september 2013 besloten we hier terug te komen om op gepaste wijze ons houten lustrum te vieren. En dat is uitstekend gelukt, het is een fantastische week geworden. De spontane lekkere fles "bubbels" bij ons lustrumontbijt buiten in de zon was super en we hebben opnieuw erg genoten van de geweldige Gastvrijheid van Wil & Berto op deze mooie locatie. We hadden ook geluk met het weer, de hele week zon en de natuur was prachtig. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles en we komen zeker weer terug

Cees 02-11-14 18:12:37

Ik had in augustus 1 weekje geboekt bij wil en bertho. Omdat ik dit jaar voor het eerst alleen en naturistich op vakantie ging.
Maar na een heel hartelijk welkom voel je je daar al meteen thuis. Dus na een korte rondleiding maar meteen een heerlijke wandeling gemaakt,en daarna best veel aan het zwembad gelegen, met bijzondere gezellige mede gasten en heerlijk lui geweest, en veel in de omtrek rond gelopen. Dat was er de laatste 4 jaren niet van gekomen. Heerlijk gewoon even helemaal niks doe.En dan het avondeten in de serre met iedereen. Is gewoon heel geweldig ,lekker eten en gezellige sfeer.En zeker als alleenstaande zeer welkom want normaal is het vlug even eten en dan maar naar de kamer en daar zit je dan in je eentje. Maar hier is het de gehele avond lekker tafelen heel gezellig . Kortom heb een fantastische week gehad. Dus kom nog zeker terug naar dit heerlijke vakantieparadijse echt om aan tebevelen en zeker ook voor alleenstaande.

Rosemary and John Ingram 07-10-14 11:25:37

We arrived at Casa de Cinco Hermanos to the warmest welcome and that set the tone for our delightful stay with Wil and Berto. The bed, breakfast and evening meals that we had booked for 4 nights gave us a great opportunity to relax and really unwind. Just lazing by the large pool (which was big enough for a decent swim) was great for de-stressing. It was so quiet and the view was of an arid valley but our hosts had worked hard to bring life into their large garden. Beautiful sculptures mingled with the plants. The food was a delicious, Spanish style of plain good cooking. They were most helpful in catering for a gluten and dairy free diet need. The accommodation was clean and comfortable. It is possible to walk for miles as a naturist and possibly see some of the wild life. Wil took us on a short route and we walked she explained a lot about the area. Berto will lead longer walks. They have both immersed themselves in the local Spanish scene and are happy to talk about it with their guests. The other guests were Dutch but their command of English meant we were not left out of the conversations over dinner. A real gem and we intend to return.

1 2 3 4 5 > >>
Search
Back to homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!