Patricia 16-04-20 22:11:26

Een jaar geleden op vakantie geweest in Ferragudo.
Wat een heerlijk appartement.
Alles erop en eraan. Wasmachine super handig.
Mooie omgeving, en maar 10 minuten lopen naar het gezellige pleintje met alle restaurantjes.
En in 20 minuten zit je aan het strand.
Dankjewel Jacques en Han voor de gastvrijheid!

Petra en Cees van Ingen 19-01-18 09:46:03

Nadat we in 2007 kerst en oud en nieuw bij Jacques en Hanneke hadden gevierd met een prachtig vuurwerk en feest in Portimão, wilden we dit 10 jaar later nog eens beleven. Inmiddels was de familie verhuisd naar een andere locatie in Ferragudo, maar opnieuw een bijzondere vakantie gehad. Mooi appartement met uitzicht vanaf de slaapkamer, een heerlijk zonnetje bijna alle dagen, midden centraal in de Algarve, vriendelijke mensen, lekker eten, en een vriendelijk, behulpzaam, gezellig echtpaar als gastheer/gastvrouw. Wat wil je nog meer???Ja terugkomen zou ik zeggen En bij leven en welzijn zal dat geen 10 jaar duren. Dus Oubrigado en Adeus

Tom en Trudie Noordeman 16-01-18 22:07:33

Geweldig ruim en rustig gelegen appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De eigenaren Hanneke en Jacques zijn een prima gastheer/vrouw. Hier komen we terug!

Dennis 17-09-17 15:42:52

Bedankt voor de 2 heerlijke weken.Appartement had alles wat we nodig hadden om er een fijne vakantie van te maken.Ruime slaapkamers en ruime keuken met alle apparatuur die je nodig hebt. Inclusief wasmachine!En natuurlijk de gratis WIFI en de speeltuin voor de deur was fijn voor de kinderen Tot volgend jaar.


Zoeken
Terug naar homepage
 



- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies