jakob dijkstra 26-06-13 23:47:23

dag harry ,henriette ,

ja alweer een aantal dagen thuis, na bijna 14 dagen temperaturen van rond de 30gr is het nu maar moeilijk wennen

we hebben genoten en de dagen vlogen voorbij van bezoekjes is niet zoveel gekomen
wel zijn we naar Menaggio, Como[haven ] en de grote markt van luino geweest [en ja het afdingen lukte aardig]en het balcon van italie ,dat was heel imposand
wel wat heiig maar toch heel mooi, ook de rit er heen was mooi ,na lanzo nog wel een keer de weg vragen
chalet was ruimschoots ingericht ,de informatie map kwam goed van pas
aantal keren lekker uit eten geweest, rest. mellenium bug vonden wij heel goed
omdat wij vroeg in het seizoen waren ,was er op de camping nog niet veel te doen, lekker rustig gelukkig was het zwembad wel open hebben we een mooie vakantie gehad
en vonden het leuk om jullie ook persoonlijk te ontmoeten

mvrgr jakob,joke en jayden

Martha en Roel Wijnstra 17-09-12 21:44:44

We zijn van 8 september tot en met 15 september 2012 in chalet 239 geweest. We hebben het heerlijk gehad. Je zit zo lekker dicht bij het meer. We gingen iedere morgen eerst even zwemmen en dan lekker op de veranda ontbijten. Het weer was nog heerlijk.
De supermarkt op de camping was al dicht, maar Porlezza is zo dicht bij en er zijn daar genoeg winkels om je boodschappen te doen.
De map in het huisje met de uitleg en praktische tips was erg handig. Het balkon/dak van Italië is een echte aanrader, wat een prachtig uitzicht.
We hebben in het huisje niets gemist, het was erg compleet.
We wensen iedereen die na ons komt heel veel plezier. Het is een echte aanrader!

Roel en Martha Wijnstra

fam.A Evers 24-08-12 08:49:26

Een weekje in Italië.
Prachtig weer gehad, dus veel bij het meer geweest. Chalet van alle gemakken voorzien.
Ideaal dat je van de fietsen gebruik kunt maken.
veel op de veranda gezeten.
Kinderen 13 en 16 vonden het ook geweldig.

groeten, Fam. A Evers

Fam. Evers 23-08-12 17:20:16


Afgelopen zaterdag terug gekomen vanuit Italie.
praktisch ingerichtte chalets , heerlijk, dankzij het mooie weer, veel van de veranda gebruik kunnen maken.
straatje was gezellig.
veel dingen bezocht , helaas niet naar Milaan geweest omdat het te warm was.

groet Fam. B. Evers

Fam. Hommels 05-08-12 14:43:32

Net terug van een heerlijke week Italie.
Het chalet was perfect voor ons. Lekker elke avond buiten gezeten op de veranda.
De jongens (6 en 4) hebben zich ontzettend vermaakt in het meer.
Milaan en Como hebben we bezocht. Mooie steden en de afstand was goed te doen.
Dit is zeker een optie voor een volgende vakantie.

Jeroen, Bjorna, Loek en Kees

fam Willink, Winterswijk 30-07-12 17:36:56

Net terug van week Porlezza in chalet nr 241. Compleet luxe chalet na vakantie vorig jaar in caravan. Heerlijke veranda en fietsen zijn ook zeer praktisch. Zwrmabd viel tegen voor een jongen van 14 en meisje van 10. Voormamelijk aan het meer gelegen.
Heerlijk rustig straatje op camping. Heerlijk weer gehad en veel gedaan. Waterfal van Begna,meertje pianoo. Managgia, Luino,grootste markt van europa en heerlijk gezwommen in het meer.

Voor herhaling vatbaar.

Familie van Rijn. Zeewolde 27-07-12 21:42:50

Beste families, we hebben van 7 juli tm 21 juli mogen verblijven in een van de twee zeer complete chalets. Als echte hollander neem je natuurlijk van alles mee kaasschaaf schilmesje kurketrekker etc . Maar dat was helemaal niet nodig echt overal was aan gedacht, zeker in vergelijking met bijv het chalet aan de overzijde van het meest brede en rustig straatje. Onze kids van bijna 9 en 6 hebben zich prima vermaakt in het meer en zwembad. Markt in porlezza vonden wij zeer groots met veel leuke kleding en lokale artikelen . Hebben een aantal tochten met auto naar toppen van bergen ondernomen . Stad Lugano vonden wij heel leuk om lekker te shoppen . Como , Menaggio erg leuk . En in tegenstelling van andere critici zijn de (toilet)gebouwen oud maar we schoon. Het is inderdaad wat voor eisen je stelt en de italiaanse gewoontes zijn niet de gewoontes van de nederlanders. Kortom een prima plek om te verblijven.

Fam. Schuring 25-07-12 23:17:25

Afgelopen weekend terug gekomen van 2 week Porlezza. 2 heerlijke weken gehad in Chalet 239.
Heelijk die varanda en de chalet is prima 'gevuld'. Alles was aanwezig.
Heerlijk gebruik gemaakt van de fietsen. De beide chalets 241 en 239 liggen in een rustig straatje vlakbij het meer. Prima plek!

Voor herhaling vatbaar.

Bart, Ilse en kinderen 15-07-12 13:25:27

Hallo

Net terug van een aangenaam verblijf in één van deze chalets. Echt een aanrader ! De chalets zijn in prima staat en in een rustig gedeelte gelegen van de camping. Bekijk zeker ook de infomap in de chalet zelf om je verblijf ter plekke verder in te vullen.

Geniet ervan !
Bart

Wim de Rooij 09-07-12 09:37:38

Nu we de eerste stappen van de inburgerings-cursus "Terug van Vakantie" achter de rug hebben, kunnen we terugkijken op een erg geslaagd verblijf in jullie chalet. Geslaagd, vooral door het chalet zelf en natuurlijk het voortreffelijke weer dat we hebben gehad.

Het chalet is uitstekend! Goed ingericht en ruim. We waren met ons twee-en, maar denken dat je er best met een paar kinderen erbij kunt "huizen". Het ligt op een prima punt van de camping: aan een van de betere laantjes, op een rustig deel van het park en dicht bij het water en je hoefde geen uren te lopen om 's morgens broodjes te halen...

We hadden erg mooi weer - elke dag veel zon en boven de 30 graden - en dan komen de barbecuekriebels al snel bovendrijven. Dus op zoek naar de BBQ. Die vonden we niet. Stond ook niet op de inventarislijst. Jammer. Hadden we ons beter georienteerd, dan hadden we ons gas-bbqtje meegenomen. Nu was het behelpen met het kantenklare bbqtje uit de
supermarkt.

Zoals gezegd: we hadden meer dan voortreffelijk weer. Dus hebben we een paar maal een boottochtje op het Comomeer gemaakt. Echt aan te raden! Vooral de "Mid Lake Tour" variant waarbij je op de heenreis elke plaats aandoet en op de weg terug de snelle boot neemt. Fraaie uitzichten, leuke plaatsjes en als je het zat bent, ben je met een uurtje weer terug.

Kortom: we hebben genoten!

Wij wensen onze "opvolgers" een even fijne vakantie toe als wij hebben gehad.

Met vriendelijke groet,

Hannie en Wim de Rooij

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage