Diny en Frits uit Hengelo Ov 01-07-12 19:48:23

Beste fam Lammertink en van Dam,

Vier weken zeer geslaagde vakantie zit er op.

Alles wat anderen schreven kunnen wij alleen maar beamen, in een woord perfect.

Als wij wat toevoegen dan benadrukken wij de korte lijnen in het contact met Lammertink. Bijna alles is bespreekbaar en stelt men zich zeer flexibel op, vaak dezelfde dag antwoord als we wat te vragen hadden.Vriendelijke groet van Diny en Frits uit Hengelo Ov

Emiel van Vreden 22-06-12 11:44:43

Een prima plek om te verblijven. Wel weerafhankelijk. Mooi omgeving en een zeer volledig chalet.
Wij hebben een prima meivakantie doorgebracht.

vriendelijke groet

Emiel van Vreden en Wil Schrijver

Fam. Inklaar 12-05-12 21:48:17

Beste fam. Lammertink en van Dam,

Wij waren verrast over hoe compleet het chalet was ingericht. We hebben een heerlijke week gehad in de meivakantie en uiteindelijk ook nog een paar hele mooie dagen gehad. De omgeving is schitterend. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet,
fam. Inklaar

Familie Verschure 09-05-12 09:34:50

Eind April 2012, gezin met 2 jongens (9-8 jaar) en 1 meisje (2 jaar).

Beste familie Lammertink en Van Dam,

We hebben het geweldig gehad in jullie chalet.
Deze ziet er zeer netjes uit en is van alle gemakken voorzien.

De weergoden zijn ons goed gezind geweest. De voorspellingen waren slecht, dus de regenlaarzen hadden we bij ons, maar het zonnetje heeft zich heel veel laten zien. Met een bootje hebben de jongens het meer afgedobberd en we zijn zelfs vanaf de steiger het water ingesprongen.

Wandelingen naar het plaatsje Porlezza met prachtige uitzichten, het dak van Italië met nog mooiere uitzichten. En op de camping een heerlijk speeltuintje voor de kinderen en een mooi zwembad dat nu helaas nog niet open was.

Een weekje was eigenlijk te kort.

Het is een prachtig chalet in een prachtige omgeving, zeker de moeite waard om nog eens terug te keren.

Heel veel groetjes,

Familie Verschure

M v Ravensberg Hoofddorp 03-09-11 17:49:00

Wij hebben 2 bungalows met familie gehuurd van 11-6 t/m 24-6-11 en hebben genoten van de goed en gezellig ingerichte bungalows, De eerste week wat regen, tweede week prachtige weer gehad van rond de 28 -30 graden, Meer van Lugano was goed van temperatuur om in te zweemmen.Het zwembad was ook de mooite waard. Verder de omgeving verkend.Naar Luino ( grote markt Lago M geweest. Tevens naar Het balcon van Italie dit is echt een aanrader wanneer het helder is, gelegen t/o Lugano.Mennagio.Diverse plaatsen bezocht Lugano, Como,Ostena,Ponna (klein dorpje in de bergen) hier en daar erg stijl! Er zijn mogelijkheden voor mooie wandelingen. Al met al het is zeker een aanrader.

Fam. Kentgens 24-07-11 13:54:40

Wij zijn van 9 t/m 22 juli in jullie prachtig chalet geweest. Alles perfect in orde en de uitgebreide informatieklapper was erg handig.
Ondanks het wisselvallige weer hebben we toch kunnen genieten van de prachtige omgeving. Het dak van Italie is beslist de moeite waard. Het zwembad en het strandje aan 't meer van Lugano zijn prachtig. (al was er door de vele regen bijna geen strand meer over!!!) Gelukkig de laatste dagen stralend weer gehad. Nog lang niet alles gezien en we denken er over om, samen met onze kinderen (14 en 11 jaar), volgend jaar terug te komen.
Bedankt, mede door jullie prachtig chalet hebben we genoten van een fijne vakantie.
(en leuk dat we jullie nog even gesproken hebben op de camping)
Fam. Kentgens

Geert en Armin Nieuwkoop 12-07-11 23:43:19

We zijn eind juni begin juli in jullie huisje geweest en het is ons zeer goed bevallen. De inboedel was zeer compleet en de camping is ok! We hebben veel gezwommen, zowel in het meer als in het zwembad, de grote trampoline was een succes voor onze dochter van 4 en de sfeer was top. De omgeving was fantastisch. We hebben veel uitstapjes gedaan naar bv Lugano, St Moritz, verschillende bergtoppen, Menaggio alwaar we een boot hadden gehuurd (aanrader!!!) om op het comomeer te varen en nog veel meer. Het rijden met de auto was fantastisch om te doen en de mensen waren allervriendelijkst. Kortom, een grandioze tijd.

Rolien + René Planting 08-05-11 13:12:54

Beste lezers van dit gastenboek,
Wij hebben in de meivakantie 2011 genoten van een heerlijk verblijf in Porlezza. In een mooi chalet waar niets ontbrak .... Een gezellig en compleet ingericht huisje met een mooie ferranda er voor. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de aanwezige fietsen om de omgeving te verkennen en met name de supermarkt, de terrasjes en prima eetgelegenheden in de buurt te bezoeken. Ook de omliggende meren (Como en Maggiore) hebben wij verkend. De stad Como is een aanrader, Milaan natuurlijk ook. Wij gaan zelf al ruim 30 jaar naar het Gardameer maar weten nu dat er een stukje noordelijker ook 3 prachtige meren zijn waar het toerisme nog niet zo is doorgedrongen dan aan het Gardameer. De lieve dorpjes, smalle straatjes (waar soms geen 2 auto's langs elkaar kunnen) de temperamentvolle, lieve bevolking .... wij zijn behoorlijk POSITIEF over ons verblijf in het chalet van de families Lammertink/van Dam en kunnen het iedereen aanraden !!

Wil en Charles Hoekstra 21-11-10 22:01:04

Beste familie,

Afgelopen voorjaar ( 17-4 t/m 24/4) waren wij samen met vrienden de eerste gasten in jullie prachtige en verzorgde chalet.
Omgeving is geweldig, veel gezien. Como is zeker een aanrader. Het is te vroeg in het voorjaar om te zien hoe de camping zal zijn. Als je hier toch bent is het een belevenis om naar een voetbalwedstrijd van Milaan te gaan.
Kortom: geweldig en reuze gezellig, iets om nog een keer te doen.

Groeten,
Wil en Charles Hoekstra

Familie Kassels - Agter 02-11-10 22:54:16

Beste Familie,

In de nazomer van dit jaar hebben wij samen met onze dochter van 7 maanden een weekje mogen vertoeven in jullie chalet. We hebben een erg relaxte, mooie en fijne vakantie gehad. Het weer was een paar dagen slecht, en een paar dagen prachtig. Jullie hadden perfecte tips in het chalet, voor regenachtige dagen, maar ook voor de mooie dagen. We hebben zoveel mogelijk in de omgeving bekeken en vonden het een prachtig gebied. Het chalet had voor ons alle gemakken die wensten. Er was meer aanwezig dan we dachten. Het is een mooie plek op de camping, lekker rustig, maar toch niet te ver van het meer vandaan.

Bedankt voor de fijne vakantie!

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage