Lolo elzi 02-07-19 00:26:05

Ons lief Margotje. Lief maar toch opkomen voor haarzelf. Terughoudend in een groep maar toch zorgzaam. Ik ga dit kleine meisje erg missen.
Margot was al een paar dagen erg verkouden en wist niet goed wat te doen. Ik vond het erg dus ben ik vandaag naar de dierenarts gegaan. Paar uur geleden jammer genoeg het nieuws gekregen dat Margotje haar laatste adem blies.
Ik ben er erg van geschrokken en voel me een beetje hopeloos , verdrietig en schuldig.

Hopelijk vind je nu jouw rust. Ik zal jou NOOIT vergeten. Mijn lieve Margot.


Reactie:
Wat triest! Gecondoleerd met jullie verlies. Heel veel sterkte ermee!

lisa 16-06-19 23:08:10

Hoi, ik wil heel graag een bericht plaatsen over mijn bijzonder caaf. Helaas krijg is steeds de melding dat ik mijn bericht niet kan plaatsen omdat het woorden bevat die zijn beblokkeerd door de gebruiker.

Ik wil toch graag mijn verhaal kwijt over mijn bijzondere caafje.

Hoe los ik dit op?


Reactie:
Je kunt gewoon je reactie plaatsen. Ik weet niet om welke woorden het gaat; dat kan ik niet zien. Mail me anders even!

Pimmieboy 13-02-19 09:36:01

Ik verhuisde en zoals beloofd kreeg ik een huisdier. Een cavia. Ik heb mijn twee cavia's zowat zien geboren. Ze waren van een vriend.

Bontje (James Bontje of Bontio) en Pimmetje (Pim, Pimmie of Pimio) waren twee mannetjes. Bijna een jaar geleden (24 Februari 2018) is mijn allerliefste Pim overleden. Ik vond hem dood in zijn hok.

21 oktober is mijn allerliefste en schattigste cavia Bontje overleden. Hij had een longontsteking en stierf in mijn armen.

Pimmetje werd 3,5 jaar en Bontje 4. Ik mis jullie allebij super erg en ga jullie noot vergeten. Ook de nieuwe cavia's Pommetje (10 maanden) en Chocolate (4 maanden)
Ik ga jullie nooit vergeten als jullie sterven😢❤❤❤


Reactie:
Wat naar! Gecondoleerd met je verlies.
Heel veel sterkte ermee!

Veronique 25-01-19 12:27:30

ONS LIEVELINGSDIERTJE! Onze cavia IKKIE!

Ik heb je vandaag (vrijdag 25-01-2019) moeten laten gaan! Ik moest mijn kleine lieve meisje Ikkie laten inslapen Och ... Wat doet dat pijn. Maar liefste Ikkie ... het deed mij nóg veel meer pijn jou te zien vechten en te zien lijden ... WIJ MISSEN JE ZO ONTZETTEND ERG. Zes jaar hebben we van jou mogen genieten en daar zijn wij jou heel dankbaar voor! Lief lief meisje wij houden oneindig veel van jou voor altijd en eeuwig! ONS LIEVELINGSDIERTJE Nu ben je ergens in de caviahemel waar je geen pijn meer hoeft te hebben en je lekker mag rusten! Met heel veel liefde Veronique Milan Bart
Slaap zacht IKKIE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Reactie:
Ach, wat triest! Gecondoleerd met jullie verlies. Heel veel sterkte ermee!

Bennie 31-12-18 11:25:59

Ik wil graag vertellen over mijn cavia Pluik.

Pluik was een lief beertje, geboren ongeveer 3 weken voor oud en nieuw 2017-2018. Ik was op 13 jan jarig,ik werd 12, en kreeg toen op 5 jan 2 cavias: Vlokkie, een crème kleurige, langharige beer met wat oranje op zijn oortjes een pootjes en een witte ster op zijn neusje, en Pluik, een zwarte gladharige cavia met wat oranje.

Pluik was niet altijd gezond: hij had last van parasietjes, bruine plas en een geslachts aandoening.

Op 10 oktober 2018 werd hij echter ziek. Zijn achterpootjes deden het niet meer, of nauwlijks. We gingen naar de dierenarts, die zei dat er een middenvoetsbeentje in zijn voorpootje gebroken was, en dat hij daardaar zo raar deed met zijn achterpootjes. Hij zou er bovenop komen.

Na 2 dagen wisten we dat hij ziek was. Zijn maatje Vlokkie zat te piepen, en ging ruig met hem om. Met zijn neusje wilde hij de liggende Pluik weer staand krijgen. Alsof hij hem beter wilde maken. Hij kreeg dwangvoeding, omdat hij niets anders kon eten, en drinken. Donderdag avond begon hij te piepen als je hem aanraakte. Dat deed dus zeer. Vrijdag ochtend maakte mijn moeder me wakker met de woorden:’ ik denk dat je afscheit moet nemen van Pluik’ hij was heengegaan. We hadden hem appart van Vlokkie gelegd, eerder al. Nu wist Vlokkie ook dat er iets was.

Het afscheit was hart, omdat hij op de nacht van 18 op 19 oktober 2018 was heengegaan, betekent dat hij nog geen jaar oud was. Ook wisten we de doodsoorzaak niet. Later wil ik dierenarts worden, en dat was voor mij dus ondragenlijk. Ik zat dus al theoriën te bedenken.
Ook hadden we Vlokkie nog even laten snuffelen aan Pluik, zodat hij wist wat er aan de hand was. Dat hielp voor hem

Daarna hadden we hem in de tuin begraven. Hij lag er zo vredig bij... hij zit in een grote wijnkist in zijn liefelings huisje. Met wat hooi. Net alsof hij slaapt.


Nu, 4 maanden later, hebben we nieuw leven voor Vlokkie. Een kleine zwarte cavia met oranje rond zijn ogen en een oranje buik. Hij heet Punkie. En racen dat hij doet!!! Een kleine puber .

Dit wilde ik delen.
Ik ben nog steeds op zoek naar de doodsoorzaak. Weet iemand hier meer van?

Ps: Pluik, ik houd nogsteeds van je, elke dag. En sorry voor de dwangvoeding...

Bente (12)


Reactie:
Gecondoleerd met jullie verlies. Wat triest dat hij er niet meer is. Aan jullie lag het niet; jullie hebben alles gedaan wat maar mogelijk was.

Op afstand is helaas niet te zeggen wat de doodsoorzaak is geweest. Daarvoor zou je naar een dierenarts moeten.

Het is een mooi verhaal dat je verteld hebt. Het is overduidelijk dat je veel van hem hield, en hem altijd goed hebt verzorgd.

Heel veel sterkte met jullie verlies!

En veel plezier met jullie nieuwe cavia.

Daniel 01-11-18 19:12:40

Mijn Cavia Coco is vandaag gestorven,

Na een operatie (waaruit bleek dat ze een zeldzame mildtumor had) heeft ze het niet overleeft. Coco is 4 en een half jaar geworden.


Reactie:
Gecondoleerd met het verlies van je cavia. Heel veel sterkte met je verlies.

Hillian 06-08-18 00:47:45

Mijn moeder maakte mij vandaag wakker met de boodschap dat mijn lieve, schattige, krullende, warme, piepende cavia Nick dood was. Is.
Ik moest huilen, ik moet nu ook huilen terwijl ik dit typ. Het kwam helemaal uit het niets, hij is ook nog niet eens één. Maar het voelt toch... niet echt, elke keer als ik aan hem denk zie ik hem eerst gewoon nog gezellig in zijn hokje zitten met zijn konijnenvriendje Max. Voor hem vind ik het eigenlijk nog zieliger want hij is nu opeens helemaal alleen.
Ze zagen er altijd zo lief uit samen, dan ging Nick scheef over Max heen liggen. En nu is hij alleen. Toen ik Nick vasthield toen hij al weg was was het meer alsof ik zo'n zware pop vasthield die niet rechtop kan staan. Hij was nog warm.
Later bleek dat hij had gegeten van een koelelement dat vergeten was om er uit gehaald te worden. Dat is net gif.. Het gebeurde tenminste snel. Ik hoop dat waar hij ook is ze daar lekker lang gras hebben en bolletjes voor hem en iemand om hem te aaien onder zijn kinnetje


Reactie:
Wat naar dat dat gebeur iss! Gecondoleerd met je verlies.
Heel veel sterkte ermee!

Cavialover mila 14-07-18 18:40:45

Ik had gisteren nog 6 cavia’s. Ze zaten buiten. In een ren. Ze konden zelf kiezen of ze in het hok gingen of dat ze naar buiten gingen. Vannacht is het gruwelijk mis gegaan. We hoorden ze keihard gillen om een uur of half 2. Volgende ochtend bleken er 3 opgegeten te zijn en 1 zwaar gewond aan haar oog. Ik had laatst namelijk 3 nieuwe van 2 weken gekregen. Allemaal dood. En de aller oudste van 3 jaar. Het is te stil hier. Hoe kom ik aan mooie nieuwe cavia’s in de kleur bruin of grijs? Kan iemand me helpen ? Ik weet niet wat ik moet doen

Mila 14-07-18 18:32:32

Eergisteren nacht hoorden we de cavia’s keihard gillen. Ze zijn opgegeten door een steenmarter.. ik had er eerst 6 en nu nog maar 2.. ik had 3 nieuwe kleintjes. Van maar 2 weken oud. Allemaal dood..
Rip max, sem, reneé, espresso en caramel.


Reactie:
Wat vreselijk! Heel veel sterkte ermee!

Laura 31-05-18 09:28:01

Gisteren afscheid moeten nemen van mijn trouwe kameraad Marie. Je was ongeveer zes jaar maar tot op het einde vol vreugde, plezier en vriendschap. Naar het einde toe zag ik je ouder worden met je ouderdomskwaaltjes, je derde blaasontsteking was er te veel aan, je kon niet meer. Ik ben blij dat je nu kan rusten. Je was ook echt zo’n moedertje voor Minnie. Je laat zo’n leegte achter bij ons allemaal. Het doet zo’n pijn. Ik mis je snuffelend neusje, je piepen als je de frigo hoorde, je op en neergaande oortjes... kortom ik mis jou gewoon. Je was echt een warme vriend die ik met spijt in het hart moet laten gaan. Mijn rots, mijn steun, mijn Marie .... rust zacht - wij zorgen voor Minnie. Liefs van ons


Reactie:
Wat een mooi verhaal!
Gecondoleerd met je verlies... Een vriend verliezen doet altijd pijn...
Veel sterkte!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies