Ceasar 15-08-16 21:20:00

Mijn lieve cavia is zonet overleden💔
Ze bewoog nog even met haar voorpootjes en Maakte nog lieve geluidjes van tevoren
Maar is helaas overleden
Rip Caesar


Reactie:
Veel sterkte ermee!

esther 12-08-16 20:48:11

Lieve Lieve Tara,

11 augustus is mijn ondeugende cavia Tara overleden. Door je doofheid was je heel tam. Lekker de stofzuigermond boven je koppie.....vond je geweldig. Zelfde dat je op je huisje zat te wachten als we thuis kwamen. Je zus Pipi vindt het ook vreemd. Ik zal je zooooo erg missen. Hvj


Reactie:
Wat naar... heel veel sterkte!

Nr 44 11-08-16 16:41:10

Lieve pip,
Bedankt dat je de afgelopen jaren bij ons bent geweest.
Je was speels en hield van eten en ontdekken.
Wij zullen je niet vergeten..

Dankjewel pip,
Rust zacht


Reactie:
Gecondoleerd. Veel sterkte ermee!

Punkie 08-08-16 23:49:06

Lieve Punkie,

Vanavond ben je in mijn armen overleden. In het bijzijn van iedereen die van je hield. Je was altijd vrolijk, gezelig en lief! Ook was je gek op je yoghurt drops daar kon je wel van blijven eten. Heerlijk vond je ze. Vooral met papa had je een goede band. Elke ochtend fluiten en als we tv keken en je kreeg even niet de aandacht dat sprong je op je hokje of ging je expres hard water drinken, dondersteen!

Wij zullen jou nooit vergeten. Ik hou van je lieve schat rust in vrede!
08-08-2016 xxxxx Sanne


Reactie:
Veel sterkte met je verlies!

Serena 02-08-16 21:36:05

Lieve Q,
Je was niet meest sociale cavia, je was ook heel schichtig, mensen heb je nooit leuk gevonden, uiteindelijk liet ik je maar een beetje met rust.
Gelukkig had je wel een goede klik met meneer Bont, jullie liepen elkaar vaak te pesten, maar jullie waren volgens mij ook goede vriendjes.
Jullie zaten echter samen in een kooi en volgens mij zijn jullie toch vriendjes geworden.
Je zat altijd onder het afdakje in de kooi, en daar ben je ook gestorven.
Op dit moment lig je nog in de kooi bij meneer Bont, alsof je ligt te slapen.
Ik heb je oogjes dichtgedaan.
Ik heb van degrotecavia alle informatie gehaald die heeft geleid tot het bij elkaar brengen van meneer Bont en Q en regelmatig kwam ik daar ook terug om even iets te checken, dus leek het me gepast om hier ook een plekje voor hem te maken.
Nog een sterretje erbij in de caviahemel.

Tot ziens Q.


Reactie:
Gecondoleerd met het heengaan van je cavia. Wat goed dat je de wensen van je cavia voorop stelde en hem het leven gaf waar hij zich prettig en gelukkig bij voelde!
Veel sterkte met je verlies.

marja 27-06-16 21:25:50

De caviahemel is sinds een week weer een ster rijker.Onze lieve Eva straalt nu daar, iets wat ze de laatste tijd hier niet meer kon.Lieverdje , wat mis ik je toch. De dagen lijken zo leeg zonder jou. Het zal slijten, ik weet het, maar ik zal je nooit vergeten. Duizend kusjes voor je daar, ook om uit te delen. Dag schatje.Je vrouwtje.


Reactie:
Heel veel sterkte met je verlies...

Miranda 10-06-16 23:37:50

Onze eerste cavia Pluis werd maar 15 maanden. Hij moest naar de dierenarts voor zijn gebit. Hij wilde niet zelf gaan eten en overleed. Mijn zoon ontroostbaar. Maar Pluis moest thuiskomen. We hebben een mooie urn gekocht, dezelfde als die van mijn zoon zijn vader. Toen kwam Dottie, zei werd helaas maar 10 weken. Waarschijnlijk hebben we haar ziek gekocht. Ook Dottie kwam thuis, er was ruimte in de urn. Hopelijk word onze Kaatje heel oud. Miranda en Kelly.


Reactie:
Dat is inderdaad veel te jong. Heel veel sterkte!

segna 10-06-16 19:31:19

Wij kochten in april een cavia. Een paar weken geleden kwamen wij erachter dat ze zwanger was. Vannochtend is ze bevallen. Maar 1 van de twee jonkies heeft het niet overleefd. Ik vind het mooi haar hier toch een plekje te geven. 😏 doeg kleintje! ❤


Reactie:
Veel sterkte ermee!

Sara 02-06-16 15:35:15

mijn cavia is gisteren overleden . ik hat er 2
maar mijn andere cavia is al eerder gestorven maar wel dezen week nog !ik werd heel erg boos toen ik dat hoorde ! en nu is mijn andere is nu ook dood ze hat long ont steking maar we houden nog altijd even veel
van je lingie!!!!!!!!!!!! veel grootjes in de caviahemel!


Reactie:
Wat naar... heel veel sterkte!

Joke 06-04-16 08:53:28

Op 9 maart van dit jaar is onze Moos heel onverwachts gestorven. Hij ging voor een "kleinigheid" naar de DA en zou een klein roesje krijgen, dat roesje is hem fataal geworden, hij was waarschijnlijk allergisch voor het gas. Moos was nog geen 3 jaar, veel te jong dus. We missen hem heel erg


Reactie:
Dat is heel erg naar... Er zijn wel meer cavia's die allergisch zijn ervoor en dat weet je van te voren helaas niet. Heel veel sterkte!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies