ingridlissenburg 11-01-14 19:04:45

wat een mooie site

Nathalie Wicherts 11-01-14 16:17:29

Hallo Hanna,

Een poos geleden heb ik stage bij U gelopen, dat vond ik heel erg leuk. Vandaag mocht ik terug komen samen met Fabienne voor het knippen van 4 cavia's en het verzorgen van 3 flats. Dat vond ik heel leuk, vooral het knippen

Heel erg bedankt voor de leuke tijd die wij bij jullie heb gehad. En we zien elkaar vast nog wel een keer.

Groetjes Nathalie en Fabienne

Gemma Bakker 12-08-13 21:51:03

Hallo Hanna,

Nogmaals enorm bedankt voor al je adviezen en hulp bij het adopteren van caafje Dora. De jongedame is hier nu precies een week. In het begin moesten zij en caafje Leffe (al wat ouder) enorm aan elkaar wennen. Maar nu lijken het grote vriendinnen te worden!

Toen ik Leffe zonet aaide, kroop ze Dora aan en hoorde ik beide dames gezellige geluidjes maken! Dora heeft enorm veel geluk gehad dat ze is gered door de dierenambulance en bij jou een fijn onderdak heeft gekregen. Ik ben blij dat ze haar draai hier ook lijkt te vinden. En ik zie dat het Leffe goed doet weer samen te wonen. En nu maar hopen dat ze niet te veel kattenkwaad uithalen als ze achter elkaar los over de vloer sjezen ;-)

Groetnis ut Ljouwert van Dora, Leffe en Gemma

Theo Janssen 03-06-13 20:57:37

Dag Hanna,

Vorige week hebben wij een konijnenflat ontvangen, die door jullie in opdracht van ons op maat is gemaakt. Wij zijn er bijzonder blij mee,een solied en keurig afgewerkt 12-delige flat. Mijn complimenten voor het geheel.

Vr Gr

Theo janssen

PS leuke site.

Berry van de Meeberg 24-03-13 19:38:28

Hoi Hanna,

Ik wil even zeggen dat ik vind dat jij een hele mooie site opgezet hebt en ik geef jou een dikke pluim wat betreft jouw inzet voor de opvang van caafjes. Fijn dat zij op deze wijze nog lekker in alle rust van hun oude dag kunnen genieten en de jongere caafjes op een gelukkige wijze naar hun oude dag toe kunnen leven.

Hanna 13-03-13 22:42:03

Dank je wel Saskia.

Saskia 13-03-13 20:12:02

Beste Hanna, Wat een leuke wensite hebben jullie. We hebben samen gemaild over het maken van een caviaflat. Dat was perftect. Ik was heel verbaasd met welke materialen jullie werken
en dan de prijzen. Die vallen heel erg mee.
Ga zo door.
Heel veel succes voor de toekomst!
Groetjes Saskia

Hanna 02-09-12 00:10:42

Hallo Celine,

Waarschijnlijk heb je 2 mannetje's (beren) bij elkaar zitten.
Dit kan goed gaan maar ook fout zoals in jou geval. Het is verstandig om ze uit elkaar te halen, want gevechten kunnen nu vaker voor komen.Ze hebben dus uit gezocht wie de baas in het hok is, en soms gaan ze dan alleen maar wat klappertanden en rondjes om elkaar heen rennen.
Vaak is het dan ook weer goed, maar als ze eenmaal beginnen te vechten en (zoals bij jou het geval is) er bloed gaat vloeien, dan zullen ze geen vrienden meer worden.
Je kunt ze nu het baste apart zetten en elk een knuffel dier (speelgoed) geven, en als je de ruimte hebt dan is het voor beiden leuk om een heel jong vriendje te hebben. Of je kunt ze beiden laten castreren en dan elk een vriendinnetje geven.
Heel veel succes meid.

celine 01-09-12 21:00:53

ik heb zelf ook 2 cavia s ze zijn super lief en zitten samen maar plots maakte ze ruzie en vechte met elkaar en het was zo erg zelf dat 1tje zn ander oor afbete ik weet niet wat ik moet doen kan jij mij helpen aub laat me vlug iets weten
alvast bedankt
grtjs celine

Inge 20-03-12 19:25:23

Pjotr en Vincent ik heb maandag met jullie gewerkt en dat was super!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies