steven 10-04-12 16:26:37

We hebben met de kinderen gekampeerd in de ommuurde tuin van het kasteel, de orangerie is lekker warm en windstil.
Ideaal!
Je kampeert eigenlijk in de moestuin. Er is veel ruimte en de omgeving is muisstil en toch vlakbij Parijs. TIP: Zorg voor genoeg euromunten om treinkaartjes te kopen in de machine bij het station.Even je een rijkaard voelen in de ambiance van het kasteel.

familie Steenkiste- Schoorlemm 16-08-11 22:28:37


Een erg gastvrije, kleinschalige kamping. De tuin van heden om in te logeren. Het sanitair en douche's waren erg basic maar dat gaf helemaal niet. We hadden een heerlijke tijd mede door de warme ontvangst en relaxte sfeer op het domein Chaalis.
We willen er zeker nog eens terug!

Arno en Heddy 09-08-11 20:58:51

Wat een heerlijke afsluiting van onze vakantie hadden we op het kampeerterrein bij Chateau Chaalis!
Heerlijk om met gemak in de trein naar Parijs te tuffen en om na een dag vol wandelen en indrukken weer op adem te komen in de boomgaard met vers eten uit de moestuin.
Een dag op het terrein blijven was eveneens prachtig, mooie wandelingen barstens vol natuur.
Marcel (de beheerder) werkt volledig in het licht van het biologisch, natuurlijk tuinieren. En dat merk je ook als gast. Wij vonden het heerlijk!

Fam. Versteeg 09-08-11 16:23:31

Kamperen is hier een unieke ervaring! Er is alle ruimte om je tent neer te zetten in de boomgaard. Ook konden wij gebruik maken van de moestuin. Verse aardappelen en groenten klaarmaken voor je tent!
Elke dag was het weer een verademing om hier te bivakeren na in het drukke Parijs te zijn geweest. Voor de toiletten en warm water moet je even lopen, maar eigenlijk hoort dat ook weer bij deze unieke ambiance. Wij hebben hier in ieder geval een aantal dagen echt genoten!

Fam.Bas 02-03-11 20:19:27

Afgelopen zomer, na een helse rit rond Parijs
hier op adem kunnen komen, en luisteren naar de natuur....

Herman en Dulci 11-05-10 16:46:38

Het is dan alweer een jaar of 5 terug dat ik hier met Dulci heb overnacht en helaas heb ik de foto's niet meer door een vastgelopen laptop.
Iig wij hebben hier overnacht na een lang weekend Parijs waar we aan de friday-night skate hebben deelgenomen. Dit kasteel was/is echt een topper........hmmmm ik denk dat ik binnenkort maar weer eens ga boeken en op de motor riching Chaalis ga

Marco Schmitz 20-07-09 10:52:59

In de voorjaarsvakantie zijn we met het gezin naar Chaalis afgereisd. Wat hebben we een plezier gehad! Waanzinnnige, authentieke locatie, smaakvol en met respect voor het gebouw op veel plaatsen gerenoveerd. Trekt bijzondere mensen aan, dat is duidelijk, die hebben we ontmoet! We hebben er heerlijk onszelf kunnen zijn. Een genot om op het krakend grint te ontbijten met uitzicht op een eeuwenoud bos, en daarna naar Parijs te rijden om over de Champs Elysées te scheuren, de drukke metropool te beleven en daarna.....terug te rijden, en na 800 meter oprijlaan de serene rust te ervaren van Chaalis. Alsof de tijd 100 jaar heeft stilgestaan. Geweldige plek!!!!

Wilja Spijker-van Santbrink 06-05-09 19:30:35

De afgelopen dagen hebben wij met onze vouwwagen op jullie terrein mogen staan.
Wij hebben daar genoten van de rust en de uitstraling van jullie terrein. Parijs is mooi........ maar jullie plek is een juweel. Wij komen zeker terug

Wim en Wilja Spijker

fam. Fransen 10-07-08 11:01:51

In 2006 enkele malen overnacht in Chaalis. Helemaal geweldig! Een heerlijk ontspannen ambiance onder de rook van de Parijse hectiek.

Jannie van Maldegem 06-05-08 13:02:45

In de meivakantie zomaar een paar dagen naar Parijs en dan de oprijlaan van het kasteel oprijden en een wild zwijn met biggen tegenkomen. Op het bordes zitten en stil genieten van de prachtige muziek die gespeeld wordt op de vleugel in de muziekkamer. Wat een bijzondere omgeving! Vriendelijke mensen en rust en ruimte om je heen. Wat fantastisch zo'n mooie plek, zo dichtbij Parijs!

1 2
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand