Conny van Aken 29-01-19 14:07:21

Is er nog plaats in dit smartlappenkoor voor twee
mensen.......vrouwen.
Heb een vriendin uit Terheijden en zelf kom ik
uit Zevenbergen.
Was jullie repetitieavond op maandagavond?
Alvast bedankt voor het reageren.
Groetjes. Conny.

 yvonne van dongen 20-11-15 17:04:18

Van Ella Roijackers hebben wij vernomen dat jullie de bovenkant van onze standaard hebben gevonden na optreden Tranen van Van Cooth.
Hebben jullie hem noch????.Zoja,dan graag een mailtje zodat wij hem zsm kunnen ophalen. Bij voorbaat dank,namens Groot Evenementen Koor Breda.

Aryonne en Daniella 31-05-15 22:59:16

liedjesveiling 31 mei 2015

Wauw wat was het een bijzonder geslaagde middag! Het bedrag wat jullie voor ons hebben opgehaald is echt ongelofelijk! Maar vooral het initiatief, de sfeer en belangeloze inzet van zoveel mensen geeft ons een enorm warm gevoel en een extra steun in de rug om de berg te beklimmen! Mochten jullie ons willen volgen dat kan je de app alpe d huzes 2015 downloaden of via deze site kijken
http://www.opgevenisgeenoptie.nl/live
Daniella 5495
Aryonne 5494
NOGMAALS BEDANKT!

Daniella en Aryonne

 Ria Eikelenboom 22-10-12 09:07:22

Beste leden van Chanson de la Vie,

Wat een fantastische middag hebben we gehad! Samen met jullie en de Dolle Mamma,s hebben we vreugde gebracht maar ook vreugde gekregen.

Op 21 oktober waren er in het HART van Langeweg louter en alleen maar mensen die, waar ze dan ook mee bezig waren, het vanuit hun HART deden.

Dank jullie dat we daar bij aanwezig mochten zijn.

Muzikale HARTelijke groet,
Ria
Voorzitter van San"G"doel


 Patrick Kant 26-09-11 22:20:11

Fers Meezingkoor San"G"doel is opgericht in oktober 2006. Dat betekent dus dat we binnenkort ons 5-jarig bestaan gaan vieren!!


En zoals het een jarige betaamt gaan ook wij trakteren en wel op een muzikale wijze. Dit staat te gebeuren op zondagmiddag 2 oktober. We hebben een korenmiddag georganiseerd die voor iedereen gratis toegangkelijk is. Er zal een feesttent worden geplaatst naast cafe Berende, waar wij als koor onze repetities hebben. De middag begint rond de klok van 13:00 uur en de volgende koren treden voor U op: Cst la Vie uit Klundert, Schipperskoor Recht Zo Die Gaat uit Raamsdonksveer, Vriendenkoor 1882 uit Maastricht en natuurlijk Meezingkoor San"G"doel uit Raamsdonksveer. Ook dit keer zal Gerrit Uittenberg niet ontbreken. Hij zal voor u een spetterend optreden verzorgen.
Aan het eind van de middag, rond de klok van 18:00 uur, zullen de prijswinnaars van onze grote loterij bekend worden gemaakt. Loten voor deze loterij zijn a 50 cent per stuk te koop bij de leden van Meezingkoor San"G"doel.
Dus kom 2 oktober gezellig met ons meezingen en feestvieren in de feesttent naast cafe Berende op 't Sandoel in Raamsdonksveer. Tot dan !!

 Huub Jonckheere 16-06-10 13:55:26

hoi luitjes,
door een berichtje in de Moerdijkse Bode over het Westhoeks Mannenkoor kwam ik erachter dat Langeweg een smartlappenkoor heeft met een mooie naam en website. Veel succes met optredens.

Bas Lambregts 12-01-10 20:55:20

Goedendag zeg, zit ik een beetje te surfen op internet, zie ik ineens langweg heeft een smartlappen/popkooor. Nieuw voor mij, want dit wist ik nog niet en ik volg toch nog wel veel van langeweg. wel heel leuk om toch nog veel bekende mensen van langeweg te zien, het lijkt mij echt een leuke club die jullie hebben. Ga zo door mensen, enne ik blijf het hier vanuit limburg volgen.
Trouwens misschien speel ik met mijn bandje dit jaar wel in Langeweg, wie weet.
kijken jullie ook eens op www.astonish.nl


Groetjes aan jullie allemaal vanuit limburg, doei

 Het rode team 23-06-09 21:49:13

Namens het rode team willen we de witte en blauwe bedanken voor hun hartverwarmende reacties en felicitaties. We hopen dat de nederlaag enigzins te dragen zal zijn.
Verder willen we de organisatie nogmaals bedanken voor deze prachtige dag.

Het RODE TEAM

ilona van nispen 24-02-09 19:09:37

Ik wilde even zeggen dat jullie er geweldig uit zagen tijdens de optocht

Ronald 07-02-09 20:50:42

Leuke foto's van de bowling. En kan je er wel verwijderen!

Ps Mooie site trouwens

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!