jacqueline 18-08-15 19:09:35

goede reis naar huis!
Dank je wel Chantal voor je geweldige reisverslagen.
Door jouw verhalen, die voor ons ook zo herkenbaar zijn, waren wij ook weer even in Florida.

Marion 18-08-15 18:38:10

Jammer dat de vakantie weer bijna voorbij is. Met een paar daagjes extra had Steven misschien nog wel kunnen honkballen. Maar helaas, het vliegtuig wacht.
Je hebt weer leuke spulletjes gekocht. Jij voor het scrappen en de mannen voor de sport.
Gelukkig pastte alles in de koffer.
Ik wens jullie een fijne terugreis en we spreken elkaar snel weer (in het koude Nederland).

yvonne 18-08-15 11:40:52

Lekker zo'n relaxdagje op het eind want morgen staat jullie een giga lange dag te wachten als ik het zo lees in een ouder appje. Wel jammer voor steven dat het batten niet meer gelukt is. Een jaar lang wachten is best lang.
sterkte met de terugreis. Ik kijk wel of ik het vliegtuig ga volgen. Tot volgende week.

Olga 17-08-15 19:28:55

Wat een prachtig park! En lekker lommerrijk ook. Kun je zo nu en dan even rustig alle indrukken verwerken,terwijl je in de schaduw zit. Eigenlijk wel fijn dat er dingen verbouwd worden. Dan kunnen jullie volgend jaar gewoon weer gaan en kijken wat nu niet bezocht kon worden. Het weer was jullie ook goed gezind,de regen kwam pas toen jullie weer naar huis gingen. Goed geregeld!!

Marion 17-08-15 14:18:11

Wat een heerlijk uitstapje. Prachtige tuinen. Gelukkig was het zonnig en konden jullie mooie foto's maken.
De Boktoren hebben wij in Legoland gezien. Grappig dat jullie hem in het echt hebben gezien. Wij hoorden toen ook muziek, maar een heel concert hebben wij niet gehad.
En ook nog een spooklaantje? Hahahaha weer een ervaring rijker. Hopelijk zijn jullie onderweg geen spoken tegen gekomen hahaha
Maar zo te zien hebben jullie echt genoten vandaag. Ik vond de lelies ook erg bijzonder. Zo groot heb ik ze nog nooit gezien.
Het is zeker nog een bezoekje waard.
Veel plezier nog!

chantal 17-08-15 00:01:40

@Monique Marcelis: De Hobby Lobby zit tegenover de Loop in een nieuw winkelcentrum. Als je op Google Hobby Lobby Kissimmee intikt dan krijg je deze Hobby Lobby.

Paula 17-08-15 00:01:14

Gezellig shopdagje weer, je kan weer aardig gaan scrappen! Knap hoor al die foto's, volgens mij staan er elke dag wel 200 foto's op!!
Het schiet al weer aardig op jullie vakantie, geniet nog van de laatste dagen!
Gr.nPaula

marion 16-08-15 20:21:08

Ik ben weer helemaal bij gelezen.
Wat een leuke dag bij MK. Omdat wij er woensdag waren komt het allemaal weer boven.
Dat mannetje van de parade is uit de film Tangled. Wist ik vorig jaar ook niet, maar ik heb de film gezien. Die is echt leuk trouwens. Een echte aanrader. Er is zelfs een heel plein uit de film. Naast The Haunted Mansion. Daar waar al die gele lampionnetjes hangen. Ik wist vorig jaar ook niet waar die toren vandaan kwam. maar dat is het torentje van rapunzel.
Wat zijn je binnen foto's nog goed gelukt. Ik heb dit ook geprobeerd, maar vele zijn niet duidelijk. Bij Buzz was het echt niet te doen. En schieten en foto's maken. Paul had duidelijk gewonnen hahahaha.
Fijn dat je Hobby Lobby hebt gevonden. Dit blijft voor mij nog steeds de leukste hobbywinkel.
Die wol heb ik niet gezien. De veiligheids oogjes ook niet. Volgend jaar maar opnieuw naar Hobby Lobby hahahaha
Jammer dat steven niet kon honkballen. Maar met het onweer in Florida is het vaak niet veilig. Hopelijk gaat het deze dagen nog een keer lukken.
Ik ben benieuwd wat jullie de komende dagen nog gaan doen. vanaf nu moet ik jullie verslag vanuit het koude Nederland lezen.
Ik mis het warme weer!!!!!
tot snel

Monique Marcelis 16-08-15 17:54:13

Hoi Chantal, zit die Hobby Lobby winkel in the Loop? Ik weet dat de Outback namelijk daar naar toe is verhuisd vanaf de 192. Veel plezier nog.

Groetjes Monique Marcelis

Olga 16-08-15 17:06:18

Dit was een dag voor elk wat wils. Michael op zoek naar honkbalspullen,jij lekker winkelen in de hobbywinkel,terwijl jullie zoon rustig op een bankje zijn nieuwe spel op de DS.speelt . Wat wil een mens nog meer? Ook wel even lekker na een drukke dag in Magic Kingdom. Het eten ziet er ook weer heerlijk uit en goed van jou Chantal,heel je bordje leeggegeten!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies