Hannie en Wim 10-04-16 12:56:06

Hallo, Chris en Yvonne. Ik heb jullie site goed gelezen. Prima. We hebben jullie afgelopen vrijdag ontmoet op de camperplek in Kranenburg. Was gezellig! Doe de groetjes aan chico van zijn vriendjes. Ps, we stonden links naast jullie

Job 19-01-14 10:20:52

Zoekende naar een masage kwam ik op de site van Chris & Yvonne Tabor.Ik was nieuwsgierig geworden door hun site en jullie hebben mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen! Wat een gastvrijheid,wat een toewijding en wat een heerlijkheid...Een uur gemasseerd door Chris in een overigens mooie ontspannende ruimte. Chris kijkt, voelt, strijkt, kneedt,tast en leeft zich telkens weer in. Ik kijk terug op een heerlijke ervaring en kijk uit naar mijn eerste Reiki ervaring volgende week. Voor een ieder een zekere aanrader.Warme groet en knuffel van Job Roseboom.

Bas en Janneke Verbrugge 20-09-13 20:36:02

Hoi Chris en Yvonne complimenten voor de site die jullie hebben. Leuke informatie en mooie verhalen over wie jullie zijn. Hoop dat jullie deze lijn kunnen blijven volgen dan komt er nog veel moois op jullie pad.Dikke knuffel.
Namsté
Bas en Janneke

 inge 30-05-12 13:32:22

Hallo Yvonne en Chris,

leuke site hebben jullie hoor. Ik heb het meeste al doorgelezen. We hebben jullie op de camperplek in Kranenburg als liefdevol stel leren kennen. We hopen dat we jullie nog eens tegen zullen komen. Veel succes met deze site en alles waar jullie je energie in steken.


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies