annick en nena en mams 15-04-18 21:21:32

twas een super weekend, leuke wandelingen gedaan, super goed ontvangen en in de watten gelegd door jullie. lekker gegeten, goed geslapen, en julie rustige vriendelijke hartelijkheid doet zoveel deugd. Dank jullie wel voor alles. tot binnenkort hoop ik

Verschaffelt sandy 22-10-17 15:34:30

Anneke en Marcel
Ik en de honden hebben een zeer leuk weekend gehad .bedankt voor jullie gastvrijheid en het lekkere eten .

Hopelijk tot ziens
Sandy heras hailey en luna

Jenny 15-10-17 13:00:12

Hallo Anneke en Marcel, we hebben echt genoten van de vakantie bij jullie. We zijn heel tevreden met alles, de gastvrijheid , het eten , de wandelingen , de kamer enz. We gaan zeker nog terugkomen, hoor. Xxxen een grote lik van de boebiekes.

Nico & Luna 14-10-17 10:15:25

voor Luna en ik een eerste ervaring met een B&B (midweek). Het was een geweldige ervaring. Prachtige omgeving en alle comfort aanwezig. Het belangrijkste: de hond mag hond zijn, Anneke & Marcel houden van honden en dat merk je dagdagelijks. Aangezien onze Luna een echt boefje is had ik wat schrik voor de 'tafelmanieren' maar dankzij de bruikbare tips en aanpak van Marcel is het helemaal goed gekomen.
We komen zeker en vast terug (voor de warme ontvangst, het lekkere eten en natuurlijk ook voor de lieve Emma, Floor & Noa)
een dikke proficiat!

Jessica en Carine 06-09-17 18:06:01

Hallo,
we hebben er net enkele daagjes opzitten in de B&B. We hebben genoten van de leuke wandelingen die ons werden aangeraden. Fijn dat jullie zo goed op de hoogte zijn van de routes. Ook onze laatste tocht in Aywaille was echt een schot in de roos. Tauro heeft genoten van alle aandacht en vindt het precies maar wat stil zonder Emma rond hem. Misschien toch tijd voor een nieuwe pup?
Bedankt voor de fijne dagen, leuke ontvangst en goede tips.
Tot de volgende keer!
Mvg,
Jessica en Carine

Martine - Willy 25-08-17 22:09:01

Hallo Anneke & MarcelBedankt voor de ontvangst en gastvrijheid in jullie B&B. Het mooie weer, de lekkere maaltijden en de rust in de zeer gezellige tuin bezorgden ons enkele mooie dagen. Ook Maestro had een mooie tijd en zal Emma zeker missen. Ook bedankt voor de mooie foto's. Nogmaals bedankt en tot ziensMartine-Willy-MaŽstro

Carmen en Andrť 03-08-17 23:32:52

Heerlijke ontspannen dagen bij jullie gehad! Mooie wandelingen gemaakt en heerlijk gegeten. Wat een mooie,warme plek hebben jullie gecreeerd voor jullie honden en gasten!
Zo gastvrij en met veel liefde voor dieren.. we voelden ons meteen thuis!
Wij komen zeker nog eens terug. Heel erg bedankt voor de mooie foto's van Noam. Gaan er 2 uitvergroten en deze krijgen een mooi plekje in onze woonkamer. Groetjes van ons en een dikke poot van Noam!
Tot de volgende keer!

Katleen 30-07-17 18:03:03

Wat een gezellige vakantie hebben we gehad bij jullie! We hebben genoten van de gezelligheid, de prachtige tuin, het lekkere eten, de wonderschone natuur met zalige wandelingen, de honden en jullie gastvrijheid. Maar dat alles valt in het niets bij hoe onze golden, Pino, heeft genoten! Hij heeft een onvergetelijke vakantie gehad en mist jullie (en vooral Emma😉 nu al! Ik raad jullie aan aan iedereen die niet alleen MET, maar ook VOOR zijn hond op vakantie gaat! Bedankt!

geert van der spiegel 09-05-17 19:02:47

Mijn doggies (Vasja , Pinto en Axi) en ikzelf hadden een prachtige vakantie: zeer mooie wandelomgeving, heel rustig gelegen zodat de honden bijna steeds los konden lopen, ook niets anders dan lof over jullie B&B (gastvrijheid, ruime kamers, honden overal welkom, lekker en voldoende eten...). We zullen zeker nog eens terug komen.

Thierry & Maria 19-03-17 12:00:11

Hallo Anneke & Marcel,Wij hebben genoten van ons verlof bij jullie. We hadden alles mee, toffe mensen, lekker eten en goed weer. Jullie waren heel gastvrij en daarom wensen we jullie te bedanken en ook voor de goeie raad die we van jullie meekregen. Jammer van de eerst nachten met Daro. Hij moet nog leren van de trappen op te gaan. Maar doordat hij beneden mocht slapen was hij minder onder de stress. Nogmaals heel vriendelijk bedankt. Groeten, Thierry & Maria

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage