Katrien, Simon, Rolf & Louie 20-08-18 19:51:02

Marcel en Anneke, we hebben een leuk verblijf achter de rug. Goeie tips voor uitstappen en restaurants in de omgeving, maar ook de huisbereide maaltijd was top! De honden hebben een superleuke tijd gehad en zijn compleet op . Wij daarentegen voelen ons lekker ontspannen... Bedankt ook voor de mooie foto's!

Lex & Marleen & Herwin 13-08-18 20:39:14

Hey,Ik wil jullie langs deze weg nog eens bedanken voor de mooie tijd die we bij jullie hadden. Jullie zijn geweldig vriendelijke mensen die alles gedaan hebben om ons en onze hond het verblijf aangenaam te maken. Anneke bedankt voor het lekkere eten, Marcel bedankt voor de tips(dolmen, Sy, …) en natuurlijk het aangename gezelschap en de leuke gesprekken. Nog een bedankje aan de andere gasten ook voor het gezelschap en de aangename tijd. Nog een dikke poot en een knuffel aan Floortje en Emma.Met vriendelijke groeten.Lex, Marleen en Herwin

laura en frank 06-08-18 14:46:46

Beste Anneke en Marcel,we hebben echt genoten van de enkele ontspannende dagen bij jullie. Vooral voor Max, onze hond, was het een fantastische ervaring. Het was alsof hij in een pretpark was, waar hij vrij kon rondlopen en ravotten met jullie en de andere honden die ook op bezoek waren. Heel relaxte sfeer, lekker gegeten en ondanks de hitte goed geslapen. Nogmaals bedankt voor jullie warme ontvangst.

annick en nena en mams 15-04-18 21:21:32

twas een super weekend, leuke wandelingen gedaan, super goed ontvangen en in de watten gelegd door jullie. lekker gegeten, goed geslapen, en julie rustige vriendelijke hartelijkheid doet zoveel deugd. Dank jullie wel voor alles. tot binnenkort hoop ik

Verschaffelt sandy 22-10-17 15:34:30

Anneke en Marcel
Ik en de honden hebben een zeer leuk weekend gehad .bedankt voor jullie gastvrijheid en het lekkere eten .

Hopelijk tot ziens
Sandy heras hailey en luna

Jenny 15-10-17 13:00:12

Hallo Anneke en Marcel, we hebben echt genoten van de vakantie bij jullie. We zijn heel tevreden met alles, de gastvrijheid , het eten , de wandelingen , de kamer enz. We gaan zeker nog terugkomen, hoor. Xxxen een grote lik van de boebiekes.

Nico & Luna 14-10-17 10:15:25

voor Luna en ik een eerste ervaring met een B&B (midweek). Het was een geweldige ervaring. Prachtige omgeving en alle comfort aanwezig. Het belangrijkste: de hond mag hond zijn, Anneke & Marcel houden van honden en dat merk je dagdagelijks. Aangezien onze Luna een echt boefje is had ik wat schrik voor de 'tafelmanieren' maar dankzij de bruikbare tips en aanpak van Marcel is het helemaal goed gekomen.
We komen zeker en vast terug (voor de warme ontvangst, het lekkere eten en natuurlijk ook voor de lieve Emma, Floor & Noa)
een dikke proficiat!

Jessica en Carine 06-09-17 18:06:01

Hallo,
we hebben er net enkele daagjes opzitten in de B&B. We hebben genoten van de leuke wandelingen die ons werden aangeraden. Fijn dat jullie zo goed op de hoogte zijn van de routes. Ook onze laatste tocht in Aywaille was echt een schot in de roos. Tauro heeft genoten van alle aandacht en vindt het precies maar wat stil zonder Emma rond hem. Misschien toch tijd voor een nieuwe pup?
Bedankt voor de fijne dagen, leuke ontvangst en goede tips.
Tot de volgende keer!
Mvg,
Jessica en Carine

Martine - Willy 25-08-17 22:09:01

Hallo Anneke & MarcelBedankt voor de ontvangst en gastvrijheid in jullie B&B. Het mooie weer, de lekkere maaltijden en de rust in de zeer gezellige tuin bezorgden ons enkele mooie dagen. Ook Maestro had een mooie tijd en zal Emma zeker missen. Ook bedankt voor de mooie foto's. Nogmaals bedankt en tot ziensMartine-Willy-MaŽstro

Carmen en Andrť 03-08-17 23:32:52

Heerlijke ontspannen dagen bij jullie gehad! Mooie wandelingen gemaakt en heerlijk gegeten. Wat een mooie,warme plek hebben jullie gecreeerd voor jullie honden en gasten!
Zo gastvrij en met veel liefde voor dieren.. we voelden ons meteen thuis!
Wij komen zeker nog eens terug. Heel erg bedankt voor de mooie foto's van Noam. Gaan er 2 uitvergroten en deze krijgen een mooi plekje in onze woonkamer. Groetjes van ons en een dikke poot van Noam!
Tot de volgende keer!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage