Fam. Craanen 19-05-18 19:34:46

beste Rob,Wat een geweldig kinderfeestje is het afgelopen woensdag 16-5-2018 geweest. Onze dochter Sienna heeft ontzettend genoten. Wat ik van alle ouders heb begrepen, hebben hun kinderen ook geweldig genoten. Dank je wel en ook aan uw medewerker. Jullie zijn een geweldig team.Tot snel

Meijer 25-03-18 11:45:39

Chocolade van Brouwer is heerlijk en niet te zoet! Daar houden wij van! Komen al jaren in Lelystad bonbons halen en het is altijd weer een feestje. Gisteren geweest en dit keer ook extra pure slagroom truffels meegenomen. Zalig!!! Hou die maar in het assortiment!! Ga zo door en we komen zeker weer terug!!

Erica 15-01-17 17:00:42

Rob, het was een heerlijk feestje om in bijna drie uur op een inspirerende en aanstekelijke wijze van jou wat te leren over je prachtige, ambachtelijke vak. De workshop 'bonbons maken' is er met recht n om je vingers bij af te likken! Maar wel pas n gedane arbeid ;-)... En dan als een kind zo blij naar huis, trots op het resultaat en verlangend om dat (uit) te delen. Dank dank dank....je ziet mij zeker terug!

Jan 15-01-17 16:42:40

Al vanaf dat je in het Lelycenter zat ben ik fan.
Kocht zeebanket voor mijn moeder maar at zelf de heflt al op.
Helaas woon ik al jaren niet meer in Lelystad, maar niets gaat boven de chocolade van Brouwer!.

Cora brandon 21-12-15 14:20:11

De lekkerste chocolade ooit. Vooral de limoncello bonbon mmmmmm. Maar eigenlijk vind ik alle bonbons lekker!!!!!

Gea & Adri 19-11-15 20:51:54

Vanavond gegeten bij bataviahaven. En het 3 gangenmenu afgesloten met thee met bonbons. Zowel de thee als de bonbons kwamen bij jullie weg. Het eten was verrukkelijk, maar de afsluiting niet minder. ;-)

laurie lamens 05-01-15 14:53:33

Wij vinden de bonbons verrukkelijk jammy
En de verpakking is ook heel mooi

Barry 26-12-14 05:33:30

Chocola van Brouwer is altijd lekker.
Even een lekker simpel receptje met jullie delen. Wat wij gemaakt hebben als toetje voor ons kerst diner.We hadden toevallig nog een chocolade letter over.
De nootjes en marsepein eraf gehaald en een ganache gemaakt (1 deel chocolade oplossen in 1 deel room / melk). eventueel kan je nog smaken toevoegen (rum, cointreau, Grand manier etc) Deze aflaten koelen (niet te koud laten worden).
Slagroom met vanille en suiker op smaak maken en opkloppen.
De ganache ook een beetje opkloppen (zodat je wat luchtbelletjes erin ziet) en vervolgens voorzichtig 1 deel ganache door 1 deel slagroom spatelen.
In leuke glaasjes of schaaltjes doen (niet te veel is erg machtig) en op laten stijven in de koelkast.voor het opdienen nog een klein toefje slagroom.
Eet smakelijk.

Christina 13-11-14 09:35:19

De kleine chocolade taartjes die ik kocht waren ver-ruk-ke-lijk. Een doos vol. Ik kocht twee dozen. Het is gewoon een belevenis om in de Chocolaterie Brouwer rond te lopen, te kijken en te bewonderen. En dan iets te kopen. Je wordt er blij van. Al die vormen, kleuren, smaakvolle verpakkingen. Een gigantisch assortiment gemaakt door een echte vakman en liefhebber! Ga er heen en kijk zelf! En geniet ervan.

Francien 05-01-14 15:31:38

Vanmiddag voor het eerst even langs geweest bij de Chocolaterie. Wat een prachtige lekkernijen staan daar allemaal uitgestald! Twee heerlijke Haagse taartjes meegenomen (2 halen, 1 betalen; altijd leuk!), een paar pakjes chocolade en een kilo koffiebonen. Kregen er ook nog een gratis taartje en marsepeinstammetje bij! Bij thuiskomst alle taartjes en de chocolade geproefd: wij komen zeker terug! De koffiebonen hebben we nog niet geprobeerd, maar dat komt vast en zeker ook goed. Onze complimenten voor een supermooi bedrijf met prachtige producten. Tot ziens!

1 2
Zoeken
Terug naar homepage