Christine 19-11-11 20:47:54

Dat was een droom voor Dom een pup van Chakira en Blasco te hebben. Dank zij Chakira en Cindy zijn vier pups geboren. Ik weet Chakira en Blasco hebben hun best gedaan. Ik heb gezien dat de hele familie zorgt voor Chakira en de kleintjes. Mijn bezoekje was een echt plezier. Merci de votre accueil!!

anja 17-11-11 08:21:09

hoi
wat was het gezellig daar bij jullie en jullie hebben echt wonder mooie honden en katten.
ben blij dat ik een kijkje ben komen nemen .
veel plezier met de kleintjes en ik kom zeker terug .
daag

gerda 09-11-11 17:37:11

hallo daar iedereen van the best for you,
het is super fijn jullie te kennen.jullie zijn mensen met het hart op de juiste plaats ! hoe kan het ook anders,cindy is een tweede moedertje voor al hun the best for you moedertjes en joni is de beste en liefste dierenvriend ooit.
ik druk jullie een dikke dikke duim !
the best for you is THE BEST !!!
elk the best for youke dat er geboren word ,word geboren in een super warm nest en vanaf de 1 sec. krijgen ze super veel liefde en genegenheid en dit maakt elk the best for youke tot een uniek mooi ,sociaal en geweldig diertje.ik weet dat elk diertje dat bij jullie vertrekt levenslang kan blijven rekenen op the best for you wanneer dan ook en dat maakt jullie zo bijzonder goed.
blijf zeker zo verder doen,want beter gaat echt niet meer.
ben blij dat er nog mensen zijn zoals jullie,ECHTE dierenvrienden die alles doen voor hun the best for youkes.DIKKE PROFICIAT;
tot binnekort
groeten
gerda

Best of Akageras 09-11-11 11:35:48proficiat met je pups,maar zo te zien zijn er maar 4 ????
Geniet er van want ze zijn heel snel groot
Fokkers genieten er ook van als hun pups opgroeien en in verschillende takken van de hondensport actief zijn . Cindy heeft bewezen zeer goede TH te fokken .Je mag zeer dankbaar zijn dat toen jij twee pups wilde kopen van haar fokkerij er toch eentje werd weerhouden voor jou ! Het ondertoontje op je FB dat enkel de verantwoordelijk is voor jouw hond zijn genetische aanleg is klinkklare wetenschappelijk bewezen nonsens ! Zowel de goede vader ALS de goede moeder zijn verantwoordelijk voor jouw hond zijn genen en natuurlijke aanleg voor bepaalde dingen . Wees dankbaar dat deze fokker zo intensief bezig geweest is met jouw hond en andere pups tijdens die zo belangrijke eerste 8 weken . Aanvaard dat zij een goede concurrent is die weet van zaken heeft maar vooral het goed voor heeft met haar honden . Zij draagt alle honden die zij gefokt heeft nauw aan het hart en is er terecht trots op ! Niemand heeft het recht haar dit af te nemen !

Mvg Dominique www staffords be

Lotte! 06-11-11 21:15:34

vrijdag op puppy en kitten bezoek geweest!
amai seg wat zijn het allemaal zo een schatjes!
De pups zijn nog zo klein maar je ziet toch al dat er echt pit in zit! amper een week oud en al proberen recht te zitten en die kijkers al open! zeker en vast gaan er hier prachtige werkers uitkomen die de naam 'The best for you' echt wel waart zijn!

Natuurlijk mogen we die prachtige ragdolls niet vergeten, stuk voor stuk pracht plaatjes die je hart doen smelten! Zo speels en lief dat ze zijn, mama Sunshine, papa Elias en tante Inara doen dat goed die poesjes opvoeden tot prachtige ragdolls! Die binnen een maandje hun nieuwe baasjes leven in huis gaan brengen !

Groetjes Lotte, Tobie en Sel!

JoŽlle en Eddy 05-11-11 10:50:27

Proficiat met jullie prachtige puppy's en kittens. Zien er weer heel leuk uit.Groetjes van ons allen

Myranda 01-11-11 19:31:02

Hallo Cindy,
Ik verheug me al erg op het moment dat Shendon mee naar huis mag, maar dat duurt nog een maandje. Intussen ben ik wel erg blij dat ik hem tussendoor mag komen bezoeken. Ik probeer Milou al een beetje op haar nieuwe vriendje voor te bereiden, maar geloof niet dat ze dat snapt.....lol. Geef dat mooie ventje een dikke knuffel van mij,
Liefs,
Myranda

Rebecca Rutten 31-10-11 11:25:24

Hey Cindy en Shakira!
Proficiat met de puppy's, daar gaan we vast nog veel van horen in de wedstrijden. Hopelijk vinden ze goede baasjes die hun kwaliteit tot uitdrukking kunnen brengen en waar ze vooral ook lekker hond mogen zijn.
groetjes,
Rebecca en Darko

gerard 28-10-11 19:28:22

Proficiat,mooi nestje!
De kwantiteit is niet zo groot.....maar teef en reu zijn niet echt jong meer!
Het is zeker een waardevolle combinatie geweest!
Met bij hen passende teefjes zullen deze "Belgen" in de toekomst HEEL waardevol zijn!
Hopelijk komen ze nu in de juiste omgeving terecht!

Gerard

Caroline 28-10-11 17:11:33

Mooie pups en knappe site. Goe bezig !!!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!