Lily 11-02-09 21:24:03

Beste Cor, erg mooie schilderijen en zo herkenbaar. Vroeger gingen wij altijd naar Domburg op vakantie dus bij het zien van Uw schilderijen, vooral bij het zien van de watertoren kwamen hele fijne herinneringen naar boven.
Zelf schilder ik ook graag, het liefste dieren en bloemen.
Eigenlijk heb ik te veel hobby's en te weinig tijd maar dat is beter dan je te zitten vervelen. Ik heb genoten van Uw site en zal zeker vaker komen kijken.
Groetjes, Lily.

Ben en Jacqueline 02-12-08 20:54:05

Na een jarenlange speurtocht naar een mooie aquarel kwamen wij via internet op de website van meneer van der Padt. Het kleurgebruik sprak ons direct aan, mooie zachte tinten. Na een telefoontje mochten wij direct komen. Na een vriendelijke ontvangst door mr. en mevr. van der Padt mochten wij met mr. van der Padt mee naar zijn atelier. Zijn werk sprak ons direct aan, we konden kiezen uit verschillende aquarellen, wij vielen van de ene verbazing in de andere, wat een talent heeft die man. Van elke aquarel werd precies uitgelegd hoe hij tot stand gekomen was, wij vergaten helemaal de tijd en volgens ons mr. van der Padt ook, hij gaat echt helemaal in zijn hobby op, wij hebben die middag veel bijgeleerd. Zo trots als een pauw gingen wij met 2 prachtige aquarellen en een even zo mooie pentekening richting zeeuws vlaanderen. Hij heeft ons ook prima advies gegeven welke 2 mooi bij elkaar pasten. Ze moeten nu nog ingelijst worden. maar iedereen is er heel verrast over. Dus wij maken flink reclame voor mr. van der Padt.

Marga 13-10-08 15:02:51

Prachtig!!!

 Ria 14-08-08 20:56:39

Via zeelandnet.nl kom ik op deze site. Prachtige schilderijen en foto's! Erg sfeervol en een genot om naar te kijken.
Ria

willi 30-07-08 12:04:04

ik heb genoten van je site

 adriana 28-06-08 17:32:22

Hallo Cor
Ik was op zoek naar foto`s van molens voor een van mijn psp lesjes( bij google) en toen belande ik hier op je site.Ik heb hem met bewondering zitten bekijken.Prachtige site ik heb hem gelijk bij favorieten gezet..en zal er regelmatig eens een kijkje nemen.Wel een rare gewaarwording zit je te zoeken beland je op een site van een van je buren haha
Groetjes Adriana

Charlotte 28-06-08 11:00:53

Hoi Cor
Prachtige schilderijen maak je zeg! Ik was op zoek naar Springer en kwam jouw site tegen.
Groetjes, Charlotte

elly 19-06-08 21:36:42

Beste Cor,
Als "Oud-Ridderkerker" neem ik af en toe een kijkje op websites uit Ridderkerk. Tot ik je site aanklikte. In één woord geweldig !!! Prachtige aquarellen en andere technieken.Mijn dochters en ik schilderen sinds een aantal jaren, meest olie en acryl. Maar wat ik hier zie is echt prachtig mooi. Wil je me berichten wanneer en waar je een expositie hebt.
Met vriendelijke groet.

betty 26-05-08 19:40:46

hoi.prachtig.zijn.ze.zelf.kan.ik.het.niet,zo,mooi.verkoop.u.ze?ik.zoek.een.mooie.schilderij.groetjes

betty 26-05-08 19:35:11

hoihoi.ik.heb.vol.aandacht.naar.de.schilderijen.gekeken.ze.zijn.prachtig.ik.wil.er.wel.kopen.zijn.ze.te.koop?..groetjes.uit.yerseke

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies