Isingoma Moses 28-01-19 09:13:06

Dear NCB
I have liked the cooking technology of NCBs and i request to join the team

Kirsten 13-01-18 18:10:57

Vorige week heb ik in Wageningen een New Cooking Bag gekocht. Ik wil in een Tiny House gaan wonen met zonnepanelen en dan is het handig als ik zo min mogelijk stroom hoef te gebruiken voor het koken. De New Cooking Bag heb ik al gebruikt voor het koken van rijst en eieren en het werkt heel fijn! Daarnaast kan ik em gebruiken als poef. Mooi project!

Moniek Jacobs 01-12-17 09:15:46

Hoi Ellen,Het werkt als een tierelier, geweldig! Ik ben super blij met de cooking bag en nog blijer dat ik jou heb mogen ontmoeten.Lieve groet, Moniek

A. A. Iddi 09-10-17 17:27:52

Great effort. Please keep it up.

Juul van Leeuwen 28-05-16 15:51:05

Gefeliciteerd met jullie nieuwe werkplaats...wat een geweldig nieuws is dat!!! Wees gerust trots op wat jij en jullie in de afgelopen jaren al voor elkaar hebben weten te boksen. From scratch tot naar nu al 2 werkplaatsen en wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen. Succes en veel liefs!

Marijke VIsser 25-05-16 15:49:39

Hallo Ellen,

Hier een bericht van Marijke Visser uit Nederland. We hebben afgelopen zomer kontakt gehad over de cookingbags. Ook heb ik hier contact over gehad met Patricia.

Op aanwijzing van jullie model op de website hebben wij een cooking bag gemaakt en afgelopen Maart meegenomen naar Nepal. Hier is een ernstig energy tekort en de mensen gaan weer op hout stoken, wat voor mens en milieu niet goed is.

Onze kleermaker heeft het model tijdens ons verblijf keurig nagemaakt en de cooking bag is uitgeprobeerd in Kathmandu op ons project voor ex-lepra- patiënten. Na een week kreeg ik een enthousiast bericht terug: het werkt fantastisch! En onze mensen koken er nu mee, we gaan ze in productie nemen.

Inmiddels hebben ook zij een trade fair in Kathmandu gehad. En dezelfde ervaringen opgedaan die jij ook hebt gehad in Accra.
Ze zijn er heel blij mee in Nepal.

Volgend jaar hoop ik Ghana weer te bezoeken en ook Tamale. Ik laat het je weten.

Hartelijke groet,
Marijke VIsser

Bernard Meier 14-03-16 21:30:17

Hallo Ellen, geweldig dat jullie Cooking Bag het zo goed doet, had er ook geen twijfels over nadat we het bij jouw mochten zien en het eten mochten proeven.
Top gedaan .

Groet Bernard

Cindie 06-11-15 22:13:43

This is a wonderful project! I, myself, purchased the 'new cooking bag' and I LOVE IT..I use it to cook in also I have used it to keep Items cool (cold w/ ice).
May God bless you for helping these Ghanaian women.

Anja Oosterhoff 16-09-15 10:50:09

Hallo Ellen, wat een schitterende presentatie van de door jullie ontworpen Cooking bag. Na de herfstvakantie starten wij op school met 'Talent onderwijs'. De kinderen mogen kiezen met welk talent ze bezig zijn en ik krijg een groep van 12 kinderen (groep 5 t/m 8) die voor koken & voeding hebben gekozen. Het moet ook een relatie met milieu hebben, want dat project loopt er tussen door. Ik moet 6 donderdagmiddagen vullen en ga daarvan zeker één middag mede in het kader van Burgerschap dit filmpje gebruiken. Of ik voor die tijd nog aan een door jullie gemaakte cooking bag kan komen weet ik niet, dan zal ik één gebruiken die een vriendin ooit maakte. Wat een pracht oplossing voor de vrouwen in Ghana! En wat mooi voor het milieu. Succes !!

Ans 26-11-14 20:27:02

Ellen, we zijn samen met Lianne bij je in de werkplaats geweest en waren toen erg onder de indruk van je werk. Deze website ziet er erg goed uit. Je tas gebruik ik dagelijks. Nogmaals bedankt. We gaan kijken of we in Nederland wat voor je kunnen betekenen. gr. Ans

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda