A. A. Iddi 09-10-17 17:27:52

Great effort. Please keep it up.

Juul van Leeuwen 28-05-16 15:51:05

Gefeliciteerd met jullie nieuwe werkplaats...wat een geweldig nieuws is dat!!! Wees gerust trots op wat jij en jullie in de afgelopen jaren al voor elkaar hebben weten te boksen. From scratch tot naar nu al 2 werkplaatsen en wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen. Succes en veel liefs!

Marijke VIsser 25-05-16 15:49:39

Hallo Ellen,

Hier een bericht van Marijke Visser uit Nederland. We hebben afgelopen zomer kontakt gehad over de cookingbags. Ook heb ik hier contact over gehad met Patricia.

Op aanwijzing van jullie model op de website hebben wij een cooking bag gemaakt en afgelopen Maart meegenomen naar Nepal. Hier is een ernstig energy tekort en de mensen gaan weer op hout stoken, wat voor mens en milieu niet goed is.

Onze kleermaker heeft het model tijdens ons verblijf keurig nagemaakt en de cooking bag is uitgeprobeerd in Kathmandu op ons project voor ex-lepra- patiënten. Na een week kreeg ik een enthousiast bericht terug: het werkt fantastisch! En onze mensen koken er nu mee, we gaan ze in productie nemen.

Inmiddels hebben ook zij een trade fair in Kathmandu gehad. En dezelfde ervaringen opgedaan die jij ook hebt gehad in Accra.
Ze zijn er heel blij mee in Nepal.

Volgend jaar hoop ik Ghana weer te bezoeken en ook Tamale. Ik laat het je weten.

Hartelijke groet,
Marijke VIsser

Bernard Meier 14-03-16 21:30:17

Hallo Ellen, geweldig dat jullie Cooking Bag het zo goed doet, had er ook geen twijfels over nadat we het bij jouw mochten zien en het eten mochten proeven.
Top gedaan .

Groet Bernard

Cindie 06-11-15 22:13:43

This is a wonderful project! I, myself, purchased the 'new cooking bag' and I LOVE IT..I use it to cook in also I have used it to keep Items cool (cold w/ ice).
May God bless you for helping these Ghanaian women.

Anja Oosterhoff 16-09-15 10:50:09

Hallo Ellen, wat een schitterende presentatie van de door jullie ontworpen Cooking bag. Na de herfstvakantie starten wij op school met 'Talent onderwijs'. De kinderen mogen kiezen met welk talent ze bezig zijn en ik krijg een groep van 12 kinderen (groep 5 t/m 8) die voor koken & voeding hebben gekozen. Het moet ook een relatie met milieu hebben, want dat project loopt er tussen door. Ik moet 6 donderdagmiddagen vullen en ga daarvan zeker één middag mede in het kader van Burgerschap dit filmpje gebruiken. Of ik voor die tijd nog aan een door jullie gemaakte cooking bag kan komen weet ik niet, dan zal ik één gebruiken die een vriendin ooit maakte. Wat een pracht oplossing voor de vrouwen in Ghana! En wat mooi voor het milieu. Succes !!

Stephanie 07-01-15 10:58:19

Zie hier een hooikist dat ik heb voor een vriendin gemaakt: hooikist voor mijn vriendin. En hier de 2 dat ik meest gebruik: la MN de Stéphanie en la Marmite Norvégienne. Ik heb een hoes gemaakt, zo dat mijn hooikist altijd proper blijft: hoes voor mijn hooikist

Ik doe demonstraties met 7 hooikisten dat ik heb zelf gemaakt, met allerlei materiaal en krijgt regelmatig de vraag: "waar kan ik een kopen?". Zelf verkocht ik niets. Ik vind dat jullie new cooking bag zo mooi is! Ik zou graag weten: is het mogelijk om dit in Belgie or Frankrijk te kopen? Hoeveel zou het kosten?

Ans 26-11-14 20:27:02

Ellen, we zijn samen met Lianne bij je in de werkplaats geweest en waren toen erg onder de indruk van je werk. Deze website ziet er erg goed uit. Je tas gebruik ik dagelijks. Nogmaals bedankt. We gaan kijken of we in Nederland wat voor je kunnen betekenen. gr. Ans

Juul van Leeuwen 05-11-14 17:22:46

HIGH FIVE!!!!!!!

Bernard Meier 05-11-14 15:50:10

Geweldig om te lezen dat jullie Cooking Bag zo'n succes is. Blijf doorgaan.

Groet Bernard

1 2
Zoeken