peter koemans 30-10-16 08:25:59

Lieve mensen,

Inmiddels ben ik 63 jaar en dus herinner me zeer goed het poessie mauw van jullie Corrina. Op deze zondagmorgen had ik behoefte terug te grijpen naar dat prachtige moment van Corrina bij Dorus op schoot. Terwijl ik alles las over haar, greep mij dat enorm aan, zijn er zoveel raakvlakken met mijn leven: details doen er nu niet toe. Wat een prachtmeid is dat geweest: een voorbeeld voor velen, vooral wat betreft haar doorzettingsvermogen. Vooral hoop ik dat haar geliefden weer enigszins een weg hebben gevonden, waar toch ook 'geluk' onderdeel van dient te vormen. Dat er ook weer ruimte is voor een lach, naast het ongetwijfeld warme gevoel wat jullie ongetwijfeld iedere dag voor haar blijven koesteren en jullie steun blijft geven: iedere dag opnieuw! Een grote knuf aan al haar geliefden! Peter Koemans

Fons van Beeck 28-09-16 09:15:27

Toen ik gisteren een liedje van Dorus hoorde dacht ik.. nu even luisteren naar dat kleine lieve meisje dat bij Dorus op schoot "poesie mauw" zong. Als kind had ik dat zoals de meeste Nederlanders ook al eerder gezien natuurlijk. Eerst even googelen hoe het met dat meisje gegaan is. Toen las ik tot mijn ontsteltenis dat zij veel te jong overleden was. Met een brok in mijn keel las ik haar levensloop. Wat een karakter, wat een doorzetter, maar de strijd tegen deze vreselijke ziekte kon ze helaas niet winnen. We zijn nu vele jaren later, maar voor de familie en vrienden kan ik me voorstellen dat er nog altijd een groot gemis is. Daarom wil ik hen via deze weg nog veel sterkte toe wensen.

M. de Jong 22-08-16 21:12:33

Het meisje bij Dorus op schoot staat mij nog vers in het geheugen gegrift. Bij ons thuis hebben we er van genoten om dat kind zo te zien zingen.
Jammer dat haar leven zo vroeg moest eindigen.

Ik ben vandaag, 22-08-2016 op de begraafplaats geweest bij het graf van Corrinna.
Ik heb Corrina bedankt voor het leuke liedje dat ze zong.
Nogmaals bedank.

Rob Joppe 14-08-16 14:01:02

Ik zat op de tv-zender "ons" te kijken naar het optreden van een klein meisje bij Dorus op schoot. Ge-wel-dig!!! Toen schoot het door mij heen dat ik ooit iets had gehoord over dat meisje. Dat ze bij showballet zat en dergelijken.
Ik schrok behoorlijk van haar levensverhaal. Zo erg dat zulke lieve mooie mensen zo moeten eindigen. Hoewel ik van mening ben dat zeker iemand als zij, het eeuwig leven heeft. Want ondanks dat ik pas in 1971 geboren ben, kan ik me haar heel goed herinneren. En is dat uiteindelijk niet waarom wij hier zijn? Heel veel mensen zullen haar nooit vergeten!!!

Henk Berends 01-08-16 08:11:29

Toevallig kwam ik op het internet het filmpje tegen bij Dorus op schoot. Had het destijds ook al op televisie gezien en vond het nog steeds hilarisch. Ook las ik daarna dat Corrina na een slopende ziekte op jonge leeftijd is overleden. Dat gegeven vond ik zo indrukwekkend en triest tegelijk en wil langs deze weg, al is het ook weer even geleden, alle familie en nabestaanden condoleren met dit verlies.

Gerrit 05-11-15 22:49:22

Via Wikipedia bij Dorus kwam ik vanavond per toeval op jouw Site terecht. Wat heb jij eigenlijk veel indruk gemaakt. En vooral op mijn ouders en schoonvader destijds. Mijn vrouw en ik wisten niet hoe het je verdere leven is gegaan. Jouw verhaal geeft stof tot nadenken Jouw verhaal geeft mij een brok in de keel. Wat een vechter was jij. Goed dat je stem hier voortleeft. Ik wens je nabestaanden veel sterkte en geluk.

Frits madlener 30-09-15 12:58:19

Ik kon haar niet van poesie miauw.maar komen uit het zelfde dorp.kon haar ook niet persoonlijk.het verhaal van haar ziekte heeft wel indruk gemaakt ik weet hoe erg zo n lijdens weg kan zijn .en weet dat ze mooie kinderen heeft achtergelaten.die sprekend op haar lijken.ik vond nog wel een leuke video opnamen van een optreden van haar met haar zus rieky op de 12.5 jarige bruiloft van ome toon en tante adrie in het zweet druppeltje in het jaar 1989 geloof ik .weet niet of de familie die opname ook hebben en of ze die willen hebben .maar ik vind deze pagina mooi eer betoon .

Tom Zaat 23-06-15 19:34:34

et is nu alweer 13 jaar geleden, en ik heb Corrina nooit persoonlijk gekend, maar iedereen van mijn leeftijd kende haar van de zwart/wit televisie, net als ik, maar ik ik dit verhaal zo lees hoe zij heeft gestreden, 4 jaar lang tegen de dood, ik krijg er echt 'n dikke brok van in m'n keel. Ik kon gewoon even niet praten, zo triest is dit

anneke 17-06-15 17:17:29

Wat erg voor de nabestaanden wensen jullie alsnog heel veel sterkte en kracht

Lee Thomas 13-06-15 11:20:55

Corrina is fondly remembered in Australia. Even down under she is known as the "Poesie Mauw Girl". It was very nice to see photos of her here and I respectfully pay tribute to her memory.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken