Ivonne Heijlen 30-09-08 14:49:48

Ik ben diep onder de indruk!! Ook ik ben met poessie mauw opgegroeid. Familie veel sterkte! De mooiste bloemen worden het eerst geplukt.

joke van Dam-Verhoef 28-09-08 14:03:23

lieve Corinna,

Volgende week geef ik een training "muziek met kleine kinderen"aan 25 pedeagogisch medewerkers
van een kinderdagverblijf in almere.
Jouw optreden bij Dorus is een onderdeel van het programma. Ik verheug me erop dit fragment te laten zien en bespreken
dank je wel voor jouw prachtige voorbeeld van hoe een kind zijn persoon zo bloot geeft .Wat een schitterende kwetsbaarheid.
Liefs
Joke

marc deweer 18-09-08 23:12:42

Lieve corrina,

Als ik als 65 jarige opa vertel dat mijn kleinkinderen van 3 tot 10 jaar genieten van je "dorus" verhaal, dan kan je niks anders dan de groeten doen aan mijn vrouw zaliger, ons bie.
Veel sterkte voor allen die je lief had , en die ook u lief hadden.
poessie mauw...om nooit te vergeten.

Ellie 12-08-08 15:25:17

Laatst zaten mn zussen en ik in de sauna, daar hoorde we het lied "de weg" van Guus Meeuwis.
We waren stil.. en wisten van elkaar dat een ieder van ons aan Corien moest denken.

"En altijd vrolijk hoe jij dat voor elkaar kreeg,met oneindig veel moed..het leven is niet fair"
x


Henk 01-08-08 22:28:35

ik zat op u tube naar het filmpje van Doris te kijken en klikte later op google-plaatjes om te kijken wat er van Corrina was geworden,ik zag meteen dat zij het was,wat een mooie vrouw dacht ik nog,las nog wat verder en............
sterkte familie

Bren 30-07-08 22:17:34

Lieve Rob, Shannon en Anissa,

Het is morgen alweer 6 jaar geleden dat Corrina ons heeft verlaten.
Hoe meer jaren er verstrijken hoe dierbaarder mijn herinneringen aan haar worden.
Sommige herinneringen vervagen maar nooit die momenten uit onze (vroege) jeugd.
Het gemis blijft voelbaar.
Als ik zie hoe jullie je er de afgelopen jaren doorheen slaan dan put ik daar ook kracht uit.
Op deze dag hoop ik toch nog een glimlach te veroorzaken bij jullie.
Achter de spiegelkast in de huiskamer staat iets waarvan ik hoop dat het je die glimlach geeft.
Tot snel.
Dikke kus,
Brenda

Corine 15-07-08 21:46:05

Hoi Rob en je meisjes
Wat hebben jullie jarenlang een moeilijke tijd gehad met elkaar,maar ik weet zeker ook jaren lang een mooie tijd.Denk daar veel aan terug en zeker als je die meisjes van je ziet dan zul je ook wel Corrina in hun terug zien.
Jammer dat we haar niet gekend hebben, maar ze was wel een vrouw vol energie en liefdevol zo te lezen en te zien. We vinden het ook heel mooi dat je deze site ter nagedachtenis aan Corrina hebt gemaakt. Ik ben onder de indruk, zo zie je maar weer niets is vanzelf sprekend in het leven. Daarom proberen wij ook altijd te genieten van de kleine, mooie momenten en van elkaar als gezin. Je blijkt wel een sterke vader te zijn die trots is op zijn meiden.We wensen jullie heel veel geluk en liefde met elkaar en in gedachte met Corrina erbij. Groetjes Rene en Corine

Therrry 07-07-08 15:47:16

De kennisname van dit digitale monument voor Corinna heeft mij diep ontroerd. Wat een tragedie, dat zo'n mooie, levenslustige vrouw zo jong en op zo'n ellendige manier moest overlijden. Voor mij is het allemaal heel herkenbaar. Onlangs heb ik namelijk mijn moeder (en levenspartner) aan dezelfde rotziekte ten onder zien gaan. Ik besef maar al te goed door welke hel niet alleen Corrinna, maar zeker ook haar familie, vrienden en kennissen moesten gaan. De gevoelens van hoop, vrees, woede en vooral machteloosheid zijn schier onbeschrijflijk.
Uiteindelijk verdwijnt met het overlijden het zichtbare, maar wat zeker blijft zijn de vele dierbare herinneringen en de eeuwige liefde. Daarvan is deze prachtige site een duidelijk bewijs.
Dat plaatje van 'Poessimauw' heb ik overigens ook. Vreemd dat ik daar nu plotseling een heel bijzondere waarde aan hecht...

H. Charite 25-06-08 16:29:19

Had met mijn zus over dat ik nog zo graag Dorus'"De Muizenval"wilde zien. Dat kon zei ze en verwees mij naar You Tube. Genoten ! Daarnaast stond Poesie Mauw, en heb ineens was ik weer tientallen jaren terug in de tijd met een glimlach op mijn gezicht van vertedering en de herinnering. Hoe zou het met haar zijn dacht ik. FF googlen... en ik schrok mij te pletter. Wat erg!!! Mijn moeder was 39 toen zij aan deze ziekte overleed. Wat erg ! Ik wens de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Dankbaar dat ik ook heb mogen genieten van het toentertijd onschuldige meisje heel enthousiast Poesie Mauw song, op de schoot van een groot man, die haar in haar waarde liet en beide zorgend voor een legendarisch optreden waar ik met o zo veel plezier aan terug denk.
Ik kan geen worden vinden dan deze voor de nabestaanden ; Heel veel sterkte met het verwerken van dit immens verlies.

Tonnie 14-04-08 21:01:02

Lieve familie van Corrina,

Ik hoorde vandaag van een vriend over Corrina en dat zij veel te vroeg heeft moeten sterven.
Ik vind het verschrikkelijk wat jullie is overkomen. Ik zie haar na al die jaren nog voor me, zittend bij Dorus op schoot, en luid zingend het lied Poesie Mauw....prachtig vond ik het. Ik zal haar zeker ook nooit vergeten.

Lieve groetjes
Tonnie

<< < 9 10 11 12 13 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies