Marga 09-02-14 22:27:49

Ook ik was op Google aan het zoeken naar het meisje "poesie mauw ". En ik schrok toen ik las dat ze al zo jong overleden is. Heel triest en verdrietig dat ze haar gezin met kleine kinderen achter moest laten.
Maar wat een prachtig eerbetoon is deze site.

Liefs. Marga

Ellen 28-01-14 15:27:26

Enkele dagen geleden 'Gouden Momenten' op Nostalgie TV gekeken. Dorus en het 'Poesje Mau'meisje. Was gewoon nieuwsgierig hoe dat mooie schattige meisje er nu uit zou zien. Even op Google.....en dan dit! Ik ben hier echt verdrietig van. Lief mooi meisje en dan zo jong nog.
Wat een mooie site is dit.
Liefs en het allerbeste voor haar nabestaanden!
Ellen

van Loon 31-10-13 12:12:51

Wat een mooi eerbetoon aan een meisje dat zoveel indruk heeft gemaakt. Dank u wel.

tux 31-08-13 15:25:05

Dat gedicht "van corrina" is een heel mooi en lief gedicht, het is echter niet van corrina maar van Hans Andreus. (1926-1977) misschien netjes om dat erbij te vermelden. Verder erg triest dat het meisje poesie mauw zo moest lijden en zo vroeg moest sterven.

Henk 30-07-13 11:38:30

Beste nabestaanden,

Gisteren luisterde ik als zoveel nog eens naar in het nationaal geheugen gebeitelde fragment van Dorus en die kleine meid. Helaas vernam ik dat dat 'kleine' meisje op 37 jarige leeftijd overleden was. Maar ondanks de droefheid heeft dat moment op drie jarige leeftijd iets met mensen gedaan wat velen gedurende hun hele leven nastreven. Haar hele leven draaide rond entertainment als ik de foto's bekijk en dat heeft ze mooi voor elkaar gekregen. Chapeau!

Ze zal niet vergeten worden.

Henk

Twentse Hollander 30-07-13 00:09:11

Wat een knappe meid is Poessie Mauw geworden. Wat heb ik gelachen om haar. En wat verschrikkelijk dat zij al op 37-jarige leeftijd aan die verschrikkelijke kanker moest overlijden. RIP Corinna, Holland zal je nooit vergeten. Afz. Gertin

doet er niet toe 29-06-13 23:22:12

Zo leuk dat na al die jaren corrina steeds weer op duikt in zomaar wat fragmenten en dat de tranen van het lachen dan weer over mijn wangen stromen, hoe wrang dat ze zo jong moest sterven.Door facebook kwam ze weer "langs" en ik dacht ik zet dan ook meer van haar op dat stukje van Dorus, want ze was meer dan alleen maar "poesie Mauw"

annie 23-06-13 22:17:11

ik was aan het zoeken naar de liedjes van dorus en zo kwam ik erachter dat corinna al enkele jaren is overleden dit is vreselijk voor haar man kinderen en haar familie

Monica 16-06-13 21:53:35

Ik zag je net op televisie bij Dorus op schoot, ik vond je zo'n mooi lief kindje om te zien. Je hebt veel te kort op deze wereld mogen zijn.
Zonde.....volgens mij had je heel veel danstalent. Heel veel liefs van een fan

Theo Vermeer 20-05-13 23:01:24

Zoals anderen zaten we vanavond oude herinneringen op te halen.
Mijn ouders vertelden me van het beroemde optreden van Dorus en zo af. En toe zag ik het. Vanavond zei ik tegen Marleen "het is bekend wie het was, heb ik ooit een keertje gezien".
Internet biedt al snel antwoord op de vraag. Alleen niet het antwoord die ik zocht. Heel triest om te lezen dat Corinna overleden is. Dat kan eigenlijk niet. Ze was een stukje van mijn jeugd, en ik leef nog!
Wat mooi dat jullie nog even ons een kleine inkijk geven in haar leven. Prachtig om te zien dat ze een passie voor dansen had.
Bedankt voor jullie openheid en het allerbeste voor jullie, haar man en haar kinderen.

Groet Theo & Marleen

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies