Henk 30-07-13 11:38:30

Beste nabestaanden,

Gisteren luisterde ik als zoveel nog eens naar in het nationaal geheugen gebeitelde fragment van Dorus en die kleine meid. Helaas vernam ik dat dat 'kleine' meisje op 37 jarige leeftijd overleden was. Maar ondanks de droefheid heeft dat moment op drie jarige leeftijd iets met mensen gedaan wat velen gedurende hun hele leven nastreven. Haar hele leven draaide rond entertainment als ik de foto's bekijk en dat heeft ze mooi voor elkaar gekregen. Chapeau!

Ze zal niet vergeten worden.

Henk

Twentse Hollander 30-07-13 00:09:11

Wat een knappe meid is Poessie Mauw geworden. Wat heb ik gelachen om haar. En wat verschrikkelijk dat zij al op 37-jarige leeftijd aan die verschrikkelijke kanker moest overlijden. RIP Corinna, Holland zal je nooit vergeten. Afz. Gertin

doet er niet toe 29-06-13 23:22:12

Zo leuk dat na al die jaren corrina steeds weer op duikt in zomaar wat fragmenten en dat de tranen van het lachen dan weer over mijn wangen stromen, hoe wrang dat ze zo jong moest sterven.Door facebook kwam ze weer "langs" en ik dacht ik zet dan ook meer van haar op dat stukje van Dorus, want ze was meer dan alleen maar "poesie Mauw"

annie 23-06-13 22:17:11

ik was aan het zoeken naar de liedjes van dorus en zo kwam ik erachter dat corinna al enkele jaren is overleden dit is vreselijk voor haar man kinderen en haar familie

Monica 16-06-13 21:53:35

Ik zag je net op televisie bij Dorus op schoot, ik vond je zo'n mooi lief kindje om te zien. Je hebt veel te kort op deze wereld mogen zijn.
Zonde.....volgens mij had je heel veel danstalent. Heel veel liefs van een fan

Theo Vermeer 20-05-13 23:01:24

Zoals anderen zaten we vanavond oude herinneringen op te halen.
Mijn ouders vertelden me van het beroemde optreden van Dorus en zo af. En toe zag ik het. Vanavond zei ik tegen Marleen "het is bekend wie het was, heb ik ooit een keertje gezien".
Internet biedt al snel antwoord op de vraag. Alleen niet het antwoord die ik zocht. Heel triest om te lezen dat Corinna overleden is. Dat kan eigenlijk niet. Ze was een stukje van mijn jeugd, en ik leef nog!
Wat mooi dat jullie nog even ons een kleine inkijk geven in haar leven. Prachtig om te zien dat ze een passie voor dansen had.
Bedankt voor jullie openheid en het allerbeste voor jullie, haar man en haar kinderen.

Groet Theo & Marleen

marco stellinga 27-12-12 01:44:12

Bijzonder indrukwekkend,.

Hans van Riet 26-12-12 12:41:11

Tweede Kerstdag 2012 en ik heb toevallig de TV aan staan met een uitzending over "Dorus" en ik moest direct aan "Poessie Miauw" denken ; wat ik zelf nog gezien heb destijds, want ben nu 53 jaar oud.Nu, met internet is de link dus gauw gelegd ; weet nog de dag dat ik hoorde dat het "meisje van Poessie Miauw" overleden is, veel te jong.Een groot verlies, vooral voor haar gezin en familie.Het zijn altijd de mooiste bloemen die als eerste geplukt worden.

R de bruijn 24-11-12 23:23:57

ik heb Corrina leren kennen toen ik beheerder van wijkcentrum schollevaar was,de Ballet studio “ de Zonnebloem”. 6 juni 1983, Corrina was altijd bezig met haar ballet en ik ging altijd bij haar kijken,toen ik hoorde dat ze was overleden schrok ik wel,ik ben ook naar haar graf geweest in pernis, daar was ik behoorlijk ontdaan zo jong

Rusr zacht Corrina

Lucy 22-10-12 22:28:34

Zondag avond begonnen we plotseling poesie mauw te zingen. We herinneren het ons nog zo goed;dat kleine meisje op schoot bij Dorus. Dus al snel de laptop open en hebben we weer zo genoten van het filmpje. Natuurlijk benieuwd hoe het nu met haar zou gaan; zou ze de muziek in gegaan zijn? al zo jong kon ze al aardig improviseren en genoot ze van het zingen. Maar wat een schrik dat Corrina, 10 jaar geleden, op zo'n jonge leeftijd is overleden. Ik kwam uit op deze mooie gedenksite. Corinne had het al vroeg in zich een ster te worden, en hoewel ze kort op de buhne is geweest hebben jullie haar op deze site een schitterende plaats gegeven.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies