Saf 14-09-11 07:02:19

Ook ik, zoals vele anderen ging verder zoeken naar dat lieve kleine meisje bij dorus op schoot...vreselijk om te lezen dat, dat beeldschone kleine "brutale" meisje niet meer in leven is....ik heb haar foto's bekeken en ik hoop dat de tijd dat ze wel bij haar familie vrienden etc mocht zijn ontzettend genoten heeft...Zo zien haar foto's er in ieder geval wel uit...

Draag haar in jullie hart, god bless you, Safira 38 jaar

Marleen van Buuren 29-08-11 15:07:28

Regelmatig denk ik nog aan Corrina, ooit mijn schoonzus. Ze was heel lief en ik heb veel van haar gehouden. Het doet me veel verdriet dat ze zo heeft geleden en jong van haar gezin is weggenomen.
Toevallig kwam ik op deze website, toen ik haar naam bij google intypte. De website is een mooi eerbetoon aan Corrina. Liefs

Henk Zwaan 25-07-11 15:39:06

Jij was klein bij Dorus. Ik was 12. Jij hoorde bij mijn jeugd,Jij hoorde bij een mooie tijd.Surfend over het web bleef ik bij jou staan. Ik wilde weten hoe het jou was vergaan.Dit was heel mooi verwoord, bedankt voor dat.Ik denk vele malen per jaar aan je.Dankje ik heb genoten van je.Er is vast boven iemand in de hemel die je ook even op schoot heeft genomen en gezegt heeft nu het hele liedje.Knuffels

King Fred II (musicus) 18-05-11 21:44:29

Ik heb vandaag een lied opgenomen in de studio, waarbij ik een fragment van "bij Dorus op schoot" heb gebruikt. Zo heb ik er (hoop ik) toe bijgedragen dat Corrina nog onsterfelijker wordt.
http://users.skynet.be/fa240739/youtube/47katten.html

Leo 01-04-11 15:17:27

Wat jammer dat haar leven op deze manier moest eindigen. Ik heb er geen woorden voor. Ze heeft gelukkig toch iets moois achter gelaten. De herinnering die me vrolijk stemde wanneer ik aan haar denk. Het is net of er ook een stukje uit mijn verleden is heen gegaan. Bedankt Corrina voor de zuiverheid die je in mijn gedachten hebt achter gelaten.

Hennie Nasveld 23-12-10 15:23:40

Ik was vijf jaar toen poesie mauw op tv kwam. Wat hebben we gelachen. Ik heb mijn vader, 52 jaar ouder dan mij, nog nooit zo uitbundig zien en horen lachen als toen. Door de jaren heen heb ik dit optreden gekoppeld aan mijn vader. Vaak aan haar gedacht ook als ik aan mijn vader herinnerd werd. Nu lees ik dat ze al zo jong is overleden. Geen woorden voor, voelt als zo oneerlijk. Ontroerend dat er zoveel mensen zijn die zich haar nog herinneren. Mooie site om haar te gedenken die zoveel mensen aan het lachen wist te maken. Bedankt.

Janine 17-11-10 22:45:57

Ach wat treurig, wie had dat nou gedacht. Via een zoekopdrachtje Dorus ben ik hier beland. Heel onrechtvaardig! Mooi dat Corrina op deze manier wordt herdacht. Iemand is er pas echt niet meer als zij is vergeten. Niettemin, heel tragisch.

geeft niet 12-09-10 17:58:07

Ook ik dacht hoe zal het met dat meisje gaan? ooit rolde de tranen van het lachen over ons gezicht tijdens haar optreden en nu rollen ze over mijn wangen van verdriet.
Mooi zo die site.

Maria Smit 28-08-10 22:18:40

Hallo Rob, Shannon, Anissa en verdere familie,

Mooie site met waardevolle herinneringen aan Corrina. Ook ik heb indertijd (ik ben nu 55 jr)genoten van Corrina's "poesie mauw). Ook de gedichten op Corrina's site vind ik mooi. Alleen misschien een kleine aandachtpuntje over het gedicht van Corrina "aan ons die ze liefhad" : het gedicht heet in werkelijkheid "voor een dag van morgen" en is geschreven door de dichter Hans Andreus. Ik begrijp uiteraard dat dit gedicht ook mooi is op jullie site (het is ook mijn moeders lievelingsgedicht), maar wees wel eerlijk en vermeld de naam van de eigenlijke dichter als je het gedicht letterlijk publiceert. Verder wens ik jullie heel veel sterkte.

Ank van Aggelen 27-08-10 20:01:06

Beste familie,
Wat fijn moet het voor jullie zijn, dat men Corinna nog steeds in gedachten heeft en ook de jongere generatie op haar onvergetelijke optreden met Tom Manders opmerkzaam maakt.
Gisteren nog heb ik het op Facebook gezet.

We zullen haar mooit vergeten!

Ank.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?