Franklin Brown 27-02-12 01:46:00

Heb op jonge leeftijd naar Corina en Dorus kunnen kijken en samen met mijn oma zoveel plezier gehad aan het optreden van Corina. Hoorde een paar jaar geleden al dat deze dame veel te vroeg was overleden maar vind het fijn dat ik hier even wat kan schrijven.
Zijn maar weinig artiesten die zoveel plezier kunnen brengen met 1 optreden zoals Corina dat ooit bij Dorus op schoot heeft kunnen doen.

Lammie Dijks 25-11-11 21:35:49

Hey,

Ik hoorde net het liedje van Miss Corrina mijn vriend die had hem aan op de pc en ik dacht ik wil die clip wel even zien. Dus toen zei mijn vriend goh hoe oud is zij?? Dus ik ging op google en typte in dorus - poesie mauw en zo kwam ik ier uit.
Ik weet wat het is als je een dierbare verliest door die verschrikkelijke ziekte!!! Maar door wat Miss Corrina moest doorstaan.. mijn hemel.
Ik kan wel zeggen als ik dit lees dat ze wel een geweldige levenskracht had ! ze wou het toch overwinnen...
Ik hoop dat haar man en kinderen die nu inmiddels tieners zijn, de draad hebben kunnen oppakken...

Ik moet zeggen dat er toch een heleboel mensen zijn die van haar onder de indruk zijn toen ze nog maar 3 jaar was!!! mijn vriend moest zo lachen dat hij moest hoesten!!Ik had de tranen over men wangen bungelen zo moest ik om dat kleine meisje lachen!!!!

Ik wil nog wel even zeggen tegen Miss Corrina haar gezien en familie en vrienden: heel veel sterkte.. Deze vrouw is onsterfelijk gemaakt met dat prachtige optreden van haar!!!!!

Veel Liefs
Lammie

Piet 18-11-11 14:49:28

Een goed idee om deze website op te zetten, zodat iedereen kennis kan nemen van vreselijke lot dat Corrina ten deel viel.
Dat leuke spontane meisje dat bij Doris op schoot zat blijkt helaas al jaren geleden te zijn overleden...

red baron media 26-10-11 22:30:12

Het verging mij net als een aantal andere mensen zo te zien. Nog eens kijken hoe het met dat lieve, kleine meisje is.
Zal vast zo klein niet meer zijn. En dan dit!
Al meer dan 10 jaar geleden al overleden! Dat moet voor gezin en familie niet te verteren zijn geweest.
Maar vergeten is ze duidelijk nog niet als ik naar de data in dit gastenboek kijk.

Corinna, je hebt je zo jong als je toen ook was, voor veel mensen onsterfelijk gemaakt.
Je leeft voort in ons hart. Bedankt.
Al had ik je veel liever persoonlijk bedankt...

bussummer 26-09-11 12:26:07


Wat een enorm mooie site dit , gelezen alles was gewoon aan denken over tv programma,s van vroeger
zocht dorus en meisje op schoot gaf me een goed gevoel dit dat ze zo nog vele jaren er is via dit sterkt een ieder

Saf 14-09-11 07:02:19

Ook ik, zoals vele anderen ging verder zoeken naar dat lieve kleine meisje bij dorus op schoot...vreselijk om te lezen dat, dat beeldschone kleine "brutale" meisje niet meer in leven is....ik heb haar foto's bekeken en ik hoop dat de tijd dat ze wel bij haar familie vrienden etc mocht zijn ontzettend genoten heeft...Zo zien haar foto's er in ieder geval wel uit...

Draag haar in jullie hart, god bless you, Safira 38 jaar

Marleen van Buuren 29-08-11 15:07:28

Regelmatig denk ik nog aan Corrina, ooit mijn schoonzus. Ze was heel lief en ik heb veel van haar gehouden. Het doet me veel verdriet dat ze zo heeft geleden en jong van haar gezin is weggenomen.
Toevallig kwam ik op deze website, toen ik haar naam bij google intypte. De website is een mooi eerbetoon aan Corrina. Liefs

Henk Zwaan 25-07-11 15:39:06

Jij was klein bij Dorus. Ik was 12. Jij hoorde bij mijn jeugd,Jij hoorde bij een mooie tijd.Surfend over het web bleef ik bij jou staan. Ik wilde weten hoe het jou was vergaan.Dit was heel mooi verwoord, bedankt voor dat.Ik denk vele malen per jaar aan je.Dankje ik heb genoten van je.Er is vast boven iemand in de hemel die je ook even op schoot heeft genomen en gezegt heeft nu het hele liedje.Knuffels

King Fred II (musicus) 18-05-11 21:44:29

Ik heb vandaag een lied opgenomen in de studio, waarbij ik een fragment van "bij Dorus op schoot" heb gebruikt. Zo heb ik er (hoop ik) toe bijgedragen dat Corrina nog onsterfelijker wordt.
http://users.skynet.be/fa240739/youtube/47katten.html

Leo 01-04-11 15:17:27

Wat jammer dat haar leven op deze manier moest eindigen. Ik heb er geen woorden voor. Ze heeft gelukkig toch iets moois achter gelaten. De herinnering die me vrolijk stemde wanneer ik aan haar denk. Het is net of er ook een stukje uit mijn verleden is heen gegaan. Bedankt Corrina voor de zuiverheid die je in mijn gedachten hebt achter gelaten.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies