Julia 30-07-10 21:29:42

Beste familie,
Ik liet net aan de kinderen van mijn vriend het filmpje zien bij Dorus, omdat het in mijn herinnering zo grappig was, en dat is het nog steeds. We hebben er net weer heerlijk om moeten lachen. Op deze manier dus uitgekomen op deze site. Wat erg om te lezen dat zij op zo'n jonge leeftijd en na zo'n rotziekte overleden is.
Veel sterkte, vriendelijke groeten,
Julia

Ton 30-07-10 11:58:06

Beste familie, ik hoorde zojuist op de radio het beroemde liedje bij Dorus. Ik vroeg mij af hoe lang dat geleden was en via google kwam ik op deze website. Ik ben inmiddels 57 jaar, maar kan mij dat optreden nog goed herinneren en moest er zojuist nog om lachen. Ik denk nu, alles lezend, dat Corinna aldus talloze mensen aan het lachen heeft gemaakt gedurende heel veel jaren. Alleen dat al maakt haar bijzonder en onvergetelijk. Een leuk kind en een mooi mens is niet meer onder ons.

Marcel 24-07-10 21:53:59

Vandaag kwam ze weer langs op TV. Op schoot. Ik wilde weten wat er van dat meisje geworden was en al googlend kwam ik op deze site. Haar verhaal, jullie verhaal, haar gedicht, jullie gedicht, met ingehouden adem heb ik het gelezen. Een mooi mens en een rijk leven. Ik hoop dat mijn berichtje jullie weer even extra doen herinneren aan haar aanwezigheid. Voor mij was het de tweede keer dat ze mij wist te raken. Nu nog dieper.

Hartelijke groet, Marcel (44)

Gonnie 21-07-10 12:58:26

Beste Rob, je kent mij niet maar ik heb vroeger ook in Pernis gewoond en kende je vrouw, maar vooral haar zus Rieky van de paarden.
Mijn zus woont nog in Pernis en via mijn zus
hoorde ik wat er met Corrina aan de hand was ik kreeg er koude rillingen van, later hoorde ik dat Corrina overleden was, verschrikkelijk.
Maar nog geen jaar later kreeg ik zelf ook problemen en durfde eigenlijk niet naar de huisarts uit angst voor wat ik te horen zou krijgen, maar door het verhaal van Corrina en
bij mij de gedachte - ik zal toch ook niet deze vreselijke ziekte onder de leden hebben ben ik toch maar gegaan en er is toen bij mij ook inderdaad bmhk (ik schrijf het zo want ik heb een hekel aan het woord) geconstateerd.
Ik heb het geluk gehad dat het in een vroeg stadium ontdekt is en dat komt eigenlijk door het verhaal van Corrina, anders had ik waarschijnlijk gewoon doorgelopen. Ik ben doodsbang geweest en vroeg aan iedere arts waar ik kwam of ik nu dood ging en zij er dan bij dat ik een vrouwtje kende dat er aan was overleden. Ik moet altijd denken aan Corrina, ik weet hoe het voelt om zo iets te hebben, de angsten, paniek, onzekerheid, alles.
Nu sta ik onder controle, is natuurlijk goed, maar je beleefd alles keer op keer opnieuw, maar dan denk ik, ik heb nog geluk gehad, het geluk wat ik Corrina ook zo van harte gegund had, ja, ik denk altijd aan Corrina en vindt het dieptriest dat ze er niet meer is, zo,n mooie meid. (in feite dank ik mijn leven aan haar door haar verhaal).

Kees Koenen sr 01-07-10 23:00:19

Wat een indrukwekkend verhaal.... in mijn beleving was/is Corinne nog steeds het aandoenlijke kleutertje. Erg indrukwekkend om zo het overzicht van haar hele leven te zien. Toen ze optrad bij Dorus was ik 13 jaar. Je dacht toen dat alles zo zou blijven. maar het is anders. Het leven op aarde kan zo maar voorbij zijn.

Ik hoop haar tzt in de Hemel gedag te kunnen zeggen.

Kees, geboren 3 juni 1954

Charlotte van der Ploeg 14-06-10 23:35:52

Lieve Rob en dochters (die mij helemaal niet kennen, maar toch..)

Wat een mooie manier om Corrina zo te gedenken. Op deze manier blijft ze zeker altijd deel uitmaken van jullie leven, ook al is ze niet meer zichtbaar bij jullie. Persoonlijk geloof ik dat de mensen die je zo lief zijn altijd bij je blijven, ze zitten als het ware "in je"... Ik hoop dat dat voor jullie ook zo voelt, zodat je ondanks het gemis, toch ook nog kunt genieten van de vele mooie en leuke herinneringen aan haar. De site heeft mij zeer geraakt en ik wens ook haar familie alsnog veel sterkte met het verlies van zo'n jonge dochter en zus.
Veel liefs van Charlot

corrie van os 10-06-10 12:57:46

Ik heb Corrina heel goed gekend vroeger.Zij gaf mij vroeger bijles in wiskunde en rekenen.Ze was een lieve meid die me zelfs heb leerde klok kijken op de wekker omdat ik dat totaal niet snapte.We zaten op de school in de hoefsmidstraat in Hoogvliet.Zelf woonde ik ook in Pernis.Ik ben haar ,we waren toen net een tijd van school tegen gekomen en ze vertelde dat ze in een balletgroep zat toen.Ik geloof van Doris day and the pins.Ze is ook een paar keer op tv daarmee geweest.Corrina heeft mij ook de beer laten zien die ze had gekregen toen zij op schoot bij Dorus heb gezeten.Iedereen haast herkende haar op school en ze riepen dan Poesie Mauw naar haar.Ze was altyd heel gedreven op school en ze hielp iedereen graag als je het niet snapte!Ik wens haar familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit zware verlies!Ik denk nog vaak aan haar.Helaas is ze zo jong overleden.

Joeke 27-03-10 10:07:00

Ik ken Corinna niet, wel heb ik op tv haar optreden bij Dorus gezien. Nooit gedacht dat ze op deze manier zou overlijden. Het is verschrikkelijk.
Deze site is een mooie homage aan haar.
Rust zacht mooie, stralende vrouw en mijn deelneming aan degenen die haar nog steeds liefhebben.
Joeke

Dirk 26-03-10 18:33:24

Tsja... geschokt dat ze al is overleden.
Ik heb genoten van je optreden bij Dorus.
We zijn ook even oud...
Rust zacht, mooie blije vrouw.

nelleke 19-01-10 13:27:09

Via de Iris bij jou gekomen.
Mooi mens.... er is van je gehouden dat zie ik.

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?