Hennie Nasveld 23-12-10 15:23:40

Ik was vijf jaar toen poesie mauw op tv kwam. Wat hebben we gelachen. Ik heb mijn vader, 52 jaar ouder dan mij, nog nooit zo uitbundig zien en horen lachen als toen. Door de jaren heen heb ik dit optreden gekoppeld aan mijn vader. Vaak aan haar gedacht ook als ik aan mijn vader herinnerd werd. Nu lees ik dat ze al zo jong is overleden. Geen woorden voor, voelt als zo oneerlijk. Ontroerend dat er zoveel mensen zijn die zich haar nog herinneren. Mooie site om haar te gedenken die zoveel mensen aan het lachen wist te maken. Bedankt.

Janine 17-11-10 22:45:57

Ach wat treurig, wie had dat nou gedacht. Via een zoekopdrachtje Dorus ben ik hier beland. Heel onrechtvaardig! Mooi dat Corrina op deze manier wordt herdacht. Iemand is er pas echt niet meer als zij is vergeten. Niettemin, heel tragisch.

geeft niet 12-09-10 17:58:07

Ook ik dacht hoe zal het met dat meisje gaan? ooit rolde de tranen van het lachen over ons gezicht tijdens haar optreden en nu rollen ze over mijn wangen van verdriet.
Mooi zo die site.

Maria Smit 28-08-10 22:18:40

Hallo Rob, Shannon, Anissa en verdere familie,

Mooie site met waardevolle herinneringen aan Corrina. Ook ik heb indertijd (ik ben nu 55 jr)genoten van Corrina's "poesie mauw). Ook de gedichten op Corrina's site vind ik mooi. Alleen misschien een kleine aandachtpuntje over het gedicht van Corrina "aan ons die ze liefhad" : het gedicht heet in werkelijkheid "voor een dag van morgen" en is geschreven door de dichter Hans Andreus. Ik begrijp uiteraard dat dit gedicht ook mooi is op jullie site (het is ook mijn moeders lievelingsgedicht), maar wees wel eerlijk en vermeld de naam van de eigenlijke dichter als je het gedicht letterlijk publiceert. Verder wens ik jullie heel veel sterkte.

Ank van Aggelen 27-08-10 20:01:06

Beste familie,
Wat fijn moet het voor jullie zijn, dat men Corinna nog steeds in gedachten heeft en ook de jongere generatie op haar onvergetelijke optreden met Tom Manders opmerkzaam maakt.
Gisteren nog heb ik het op Facebook gezet.

We zullen haar mooit vergeten!

Ank.

Julia 30-07-10 21:29:42

Beste familie,
Ik liet net aan de kinderen van mijn vriend het filmpje zien bij Dorus, omdat het in mijn herinnering zo grappig was, en dat is het nog steeds. We hebben er net weer heerlijk om moeten lachen. Op deze manier dus uitgekomen op deze site. Wat erg om te lezen dat zij op zo'n jonge leeftijd en na zo'n rotziekte overleden is.
Veel sterkte, vriendelijke groeten,
Julia

Ton 30-07-10 11:58:06

Beste familie, ik hoorde zojuist op de radio het beroemde liedje bij Dorus. Ik vroeg mij af hoe lang dat geleden was en via google kwam ik op deze website. Ik ben inmiddels 57 jaar, maar kan mij dat optreden nog goed herinneren en moest er zojuist nog om lachen. Ik denk nu, alles lezend, dat Corinna aldus talloze mensen aan het lachen heeft gemaakt gedurende heel veel jaren. Alleen dat al maakt haar bijzonder en onvergetelijk. Een leuk kind en een mooi mens is niet meer onder ons.

Marcel 24-07-10 21:53:59

Vandaag kwam ze weer langs op TV. Op schoot. Ik wilde weten wat er van dat meisje geworden was en al googlend kwam ik op deze site. Haar verhaal, jullie verhaal, haar gedicht, jullie gedicht, met ingehouden adem heb ik het gelezen. Een mooi mens en een rijk leven. Ik hoop dat mijn berichtje jullie weer even extra doen herinneren aan haar aanwezigheid. Voor mij was het de tweede keer dat ze mij wist te raken. Nu nog dieper.

Hartelijke groet, Marcel (44)

Gonnie 21-07-10 12:58:26

Beste Rob, je kent mij niet maar ik heb vroeger ook in Pernis gewoond en kende je vrouw, maar vooral haar zus Rieky van de paarden.
Mijn zus woont nog in Pernis en via mijn zus
hoorde ik wat er met Corrina aan de hand was ik kreeg er koude rillingen van, later hoorde ik dat Corrina overleden was, verschrikkelijk.
Maar nog geen jaar later kreeg ik zelf ook problemen en durfde eigenlijk niet naar de huisarts uit angst voor wat ik te horen zou krijgen, maar door het verhaal van Corrina en
bij mij de gedachte - ik zal toch ook niet deze vreselijke ziekte onder de leden hebben ben ik toch maar gegaan en er is toen bij mij ook inderdaad bmhk (ik schrijf het zo want ik heb een hekel aan het woord) geconstateerd.
Ik heb het geluk gehad dat het in een vroeg stadium ontdekt is en dat komt eigenlijk door het verhaal van Corrina, anders had ik waarschijnlijk gewoon doorgelopen. Ik ben doodsbang geweest en vroeg aan iedere arts waar ik kwam of ik nu dood ging en zij er dan bij dat ik een vrouwtje kende dat er aan was overleden. Ik moet altijd denken aan Corrina, ik weet hoe het voelt om zo iets te hebben, de angsten, paniek, onzekerheid, alles.
Nu sta ik onder controle, is natuurlijk goed, maar je beleefd alles keer op keer opnieuw, maar dan denk ik, ik heb nog geluk gehad, het geluk wat ik Corrina ook zo van harte gegund had, ja, ik denk altijd aan Corrina en vindt het dieptriest dat ze er niet meer is, zo,n mooie meid. (in feite dank ik mijn leven aan haar door haar verhaal).

Kees Koenen sr 01-07-10 23:00:19

Wat een indrukwekkend verhaal.... in mijn beleving was/is Corinne nog steeds het aandoenlijke kleutertje. Erg indrukwekkend om zo het overzicht van haar hele leven te zien. Toen ze optrad bij Dorus was ik 13 jaar. Je dacht toen dat alles zo zou blijven. maar het is anders. Het leven op aarde kan zo maar voorbij zijn.

Ik hoop haar tzt in de Hemel gedag te kunnen zeggen.

Kees, geboren 3 juni 1954

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies