conny 14-01-10 12:52:30

ik was zomaar wat aan het surfen op
internet toen iemand een geluidsopname had van doris met corrina daar samen met mijn zoontje naar geluisterd.we hebben met zijn tweeen dan ook weer heerlijk zitten lachen
toen werd mijn nieuwschierigheid gewekt even verder kijken op internet
toen kwam ik op deze site terecht,ik schrok er toch wel van want zoiets verwacht je niet wat tragisch.
maar ik weet zeker dat ze voor altijd in de gedachten van vele mensen blijft bestaan als dat kleine meisje bij doris op schoot en dat poesje miauw zingt.
heel veel sterkte toegewenst,van conny en mijn zoon ray

Bas 02-01-10 16:50:44

Corrina ken ik mij nog herinneren als het kleine meisje bij Dorus op schoot.
Dat blijven historische beelden.
Het is dan ook wrang om een aantal jaren geleden te moeten vernemen dat diezelfde Corrina -dan reeds moeder geworden- aan een slopende ziekte is overleden ... (slik) ...
Verder sluit ik mij aan bij degenen die reeds eerder in het gastenboek hebben geschreven.

Leen van Zwol 20-12-09 12:18:20

In de tekst over "Bij Dorus op schoot" is een onjuiste datum vermeld. "Op oudejaarsavond 1967 zend de VARA het programma "Bij Dorus op schoot", voor het eerst op televisie uit en heel Nederland is in de ban van Corrina bij Dorus op schoot." dit moet zijn: "Op 18 november 1967 zendt de VARA de 2e aflevering van het programma "Bij Dorus op schoot" uit. In deze aflevering zingt Corrina haar versie van 'Poesie mauw' en heel Nederland is in de ban van Corrina bij Dorus op schoot.

Moleman 18-11-09 18:26:50

Beste familie,

vandaag zag ik bij Omroep Max weer eens het filmpje "Bij Dorus schoot" met Corina.

http://www.omroepmax.nl/?waxtrapp=cqnakDsHnHUVGFaGlDvC

Ik vroeg me af hoe het met haar was en tot mij ontsteltenis vernam ik dat Corina in 2002 overlden was. Bij deze dan ook mij innige deelneming voor dit zware verlies van deze leuke jonge vrouw, moeder en echtgenote.
Wat jammer. Ik heb haar hele verhaal gelijk gelezen,alles ook over haar leven. Pff ze heeft een hele zware tijd doorgemaakt tijdens haar ziekte. Ik heb er geen woorden voor.

Ze zal echter doorleven in dat filmpje.Een prachtig stukje TV geschiedenis dat ik destijds ook als 14-jarige zag, wie niet?

Sterkte voor haar kinderen, man en verdere familie en vrienden.

mvg,
Henk

Anneke 30-10-09 16:02:23

Lieve Familie en Vrienden/Vriendinnen van Corinna.
In 1974 kwam ik in Pernis wonen ,daarvoor woonde ik in Berkel-Rodenrijs.
Op een dag zag ik Corinna lopen in de Murraystraat en iemand zei tegen mij ,dat is het meisje van poesie mauw,nou dat vond ik natuurlijk erg leuk om haar in levende lijve te zien want ik kende het filmpje maar al te goed.
Het eerste wat ik dacht was 'wat een mooi meisje'ik vond dat ze een heel mooi gezichtje had en ze had heel lang haar.
Wie had gedacht dat het zo slecht met haar zou aflopen.
In 1992 besloten we om te gaan verhuizen naar Bergschenhoek en we zetten ons huis te koop,het is gekocht door de zus van Corinna 'Rieky'.daardoor blijft het meisje van poesie mauw zo nu en dan nog door mijn hoofd spoken,Ik heb net nog even naar het filmpje gekeken op You Tube,geweldig! Corinna is er helaas niet meer, maar wat gelukkig blijft zijn de mooie herinneringen ,voor vele mensen als het meisje van Poesie Mauw.

Hilly Veenstra 12-09-09 17:31:19

Hallo Rob en kinderen,

Ik dacht laat ik even door mijn portofolio wandelen. De website is nog steeds hetzelfde daarvoor wil ik je heel hartelijk danken.
Als ik onderstaande berichtjes lees krijg ik een brok in m'n keel, net zoals toen ik bezig was met het bouwen van de website, want wie kende haar niet, het meisje van "poesie mauw".
En dan denk ik weer aan jou hoe je bezig was met het aanleveren van de inhoud, de snelheid en je passie om voor Corrina een digitaal herinneringsmonument op het web te hebben.
Rob je was en bent geweldig!

Groeten Hilly


POL 02-08-09 01:13:23

Deze website is een mooie herinnering, een stukje waardoor je de waarde van het leven gaat beseffen.
Poessie Mauw, een dierbaar stukje geschiedenis met een triest einde door het veeeeeel te vroege overlijden van een mooi mens!
Rust zacht, samen met Poessie....

jacquelien 16-03-09 20:27:00

Met mijn kinderen van vijf en acht hebben we vanavond wel vijf keer achter elkaar het poessie mauw videootje bekeken. Ze vonden het prachtig. Wat wrang om te lezen dat Corrina al zo jong is overleden na een langdurige ziekte. Heel veel sterkte, ze heeft veel, heel veel harten geraakt.

Bram van den Berg 08-03-09 01:24:13

Ik kwam hier ook door het googelen terecht. Ik ben zeer onder de indruk van hetgeen ik lees. Wist niet dat ze zo vroeg overleden was. Ik hoop dat alles toch een plaats gevonden heeft. In ieder geval mooi deze site ter na gedachtenis.

Bram

Rini Libregts 26-02-09 18:54:19

Net als Joost van Brakel kwam ik via wikipedia (Tom Manders) op deze site terecht.
Een prachtig eerbetoon aan een geweldige vrouw en moeder kan ik me niet indenken.
Het sloeg ook bij mij in als een bom want ik wist ook niet dat Corrina zo jong was overleden.

Rest alleen nog jullie allemaal te complimenteren met deze site en groeten aan jullie allemaal.

<< < 7 8 9 10 11 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?