Peter 09-10-17 11:15:41

Dag Amanda, Als gevolg van de groepscoaching Stilstaan bij jezelf ben ik wat minder gaan werken en dat bevalt me prima. Ik kom nu naast praktische en emotionele mantelzorg ook toe aan stilstaan bij mezelf en dingen doen waar ik zelf echt plezier aan kan beleven. Het Noorderlicht gaan zien is nog niet gelukt maar staat nog op de lijst van dingen die ik (het liefst samen met mijn vrouw) nog wil gaan ondernemen. Zag dat jij nog volop op het terrein van
(mantelzorg)coaching actief bent. Het leek me destijds al dat je er veel plezier in hebt. Je persoonlijke benadering bij het coachen zit nog steeds positief in mijn geheugen.
Hartelijke groet, Peter

Laura M. 31-07-17 18:16:46

In het kader van mijn opleiding tot leidinggevende had ik nog wat zaken met mezelf uit te zoeken. Een mooie weg die we samen hebben afgelegd. Ik heb de moed (courage!) gevonden om het gesprek met mezelf aan te gaan. Dank!

Nanja 27-12-13 09:47:42

Als onderdeel van mijn coachopleiding heb ik ook zelf coaching ondergaan, deels om te leren en deels om je eigen themas onder handen te nemen. Zo kwam ik bij Amanda terecht. Ik heb haar leren kennen als een respectvolle en liefdevolle vrouw. Door haar prettige manier van contact maken en vragen stellen kom je tot inzichten wat ruimte geeft voor groei. Ook het verslag wat je na een sessie schrijft draagt daar aan bij. Amanda neemt de tijd voor je, is oprecht en erg invoelend. Dit alles maakt haar tot een zeer prettige gesprekspartner en mooi mens.

Dirk 07-01-13 18:23:43

Al weer even geleden maar toch nog een berichtje op je gastenboek. Nog dagelijks maak ik gebruik van wat ik bij je geleerd heb. Als zeg je dat ik dat helemaal zelf gedaan heb. Goed luisteren naar wat ik echt voel, vind en wil, brengt me dichter bij mezelf en maakt het makkelijker om keuzes te maken. Ik val af en toe nog wel in mijn valkuil maar ben me er nu bewust van. En zoals je me hebt doen inzien. Fouten maken mag, daar leer ik van en morgen is er weer een nieuwe dag. Dank en hartelijke groeten, Dirk.

Victor 17-04-12 15:37:27

Ik vond het interessant om te ontdekken wat er zo allemaal tussen mij en mijn doel heeft gestaan. Dank voor jouw hulp bij het ontrafelen waardoor ik de weg weer helder heb gekregen en ik er voor kan gaan.

Dominique 06-12-11 12:58:33

De workshop 'even stilstaan bij jezelf' is een leuke, creatieve manier om zoals de titel het al zegt even bij jezelf stil te staan. Ook de verhalen van alle cursisten in het tweede deel van de avond vond ik erg interessant. Ik herkende ook een aantal dingen van mezelf in de anderen, waardoor zelfs het luisteren naar anderen iets prijsgaf over mezelf.

Carla de Wit 01-12-11 13:19:18

Amanda leert je in haar workshop ""Stilstaan bij jezelf" op een creatieve en veilige manier je (opnieuw) bewust te worden wat voor jou belangrijk is.
Dank daarvoor.
Carla

Angelique 30-11-11 19:24:05

Getting there, is to finally go! Ik schreef dit zo'n 4 jaar geleden. Nu breng ik het in de praktijk. Amanda maakt coaching laagdrempelig door gewoon mens te zijn en leert je, je eigen coach te zien en te zijn.

Hans 17-11-11 19:42:56

Je hebt de stap om met een coach te gaan praten toegankelijk gemaakt. Ik voelde me veilig en kon mijn problemen vrij met je bepraten (overwinning op mezelf). Het was lastig maar ik heb de uitdaging aangenomen en mijn weg gekozen. Het is nog spannend maar ik ga er komen. Dank!

Loes 30-10-11 14:08:36

Ik wil je hartelijk danken voor de goede gesprekken die we hebben gehad. Het heeft me echt geholpen weer bij mezelf terug te komen. Ik kan weer adem halen en staan voor wie ik ben. Heerlijk!


Zoeken
Terug naar homepage
 



- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies