Ton van Veen 07-02-08 22:29:41

Beste mevrouw Volker-Laagland,
Per toeval kwam ik op uw -prachtige - site terecht. Ineens heb ik dank zij u een heleboel informatie over de voorouders van mijn oma vaderskant. Mijn oma is Aaltje Laagland (XI.3), geb. 1863 en getrouwd met Johannes van Veen. Daar staat 1 kind vermeld (Monica), maar er waren een stuk of 6 meer, waaronder mijn vader.Ik kan u de namen etc, geven als u daar prijs op zou stellen.
Met vriendelijke groet,
Ton van Veen
Alphen aan den Rijn

Tjeerd Jan Koelmans 27-12-07 23:28:06

Geachte Mevrouw Laagland,
door een toeval kwam ik, mijn zoon Jan Koelmans Google-end, op uw website terecht. Geweldig!
Wat een werk moet dat geweest zijn. Ik vond mijn grootvader Sjoerd Koelmans *20-4-1878 die trouwde met mijn Beppe : Jeltje Bekema.U vermeldt dat 2 kinderen levenloos werden geboren.Dat zou kunnen, maar daarnaast zijn nog 9 kinderen geboren en in leven gebleven: Regina, Jottje,Jan (mijn Vader),Broer, Albert,Griet, Sipke en Johannes. Allen inmiddels overleden, behalve Albert. Als u meer gegevens zou wensen, ben ik graag bereid die te verschaffen.
M.vr.gr.
Mr.Tj.J.Koelmans, notaris te Berlikum Fr.

arie norder 20-12-07 00:16:16

hallo
ik was eens aan het uitvogelen of er wat was te vinden over mijn fam.
en ja hoor ik zie de naam van mijn moeder en ooms en tantes tevoorschijn komen en die van mijn oma natuurlijk.
ik ben een zoon van jopie stootman een dochter van johanna elizabeth wagner.
erg leuk om dit een keer te zien te hebben.
met vriendelijke groet arie norder

jantje scholten 13-07-07 16:11:03

hallo allemaal ... dit is idd heel erg leuk
ik ben zelf jatje scholten dochter van jacob jappie scholten,en treintje tiene adema,ik snap hier niet heel erg van maar ik ben druk bezig met te neuzen,hoop gauw dat ik meer te weten komen

groetjes jantje scholten

Carlo Broeckx B-2300 Turnhout 08-03-07 21:10:14

Een pracht van een Kwartierstaat. Hoeveel uren ik mijn tanden erop heb gezet weet ik niet maar mijn kwartierstaat groeit en groeit!!
Vriendelijke groet.

Mieke Siemons 17-01-07 17:25:16

Ik ben een kleindochter van Regina Willemina Volker (dochter van Jan Schuurman Volker IX.16) en Filippus Verschoor.

Wat een bijzondere ontdekking vandaag, om de stamboom van mijn oma zomaar op internet te vinden. Het bijzondere is dat ook de stamboom van Filippus Verschoor is uitgezocht door een oom van mij.

Ik heb jullie direct een mail gestuurd en ga mijn familie op de hoogte brengen.

Groet,

Mieke Siemons

Hans van den Berg 14-12-06 20:14:32

Hoewel mijn 'afstamming' slechts zijdelings gaat via o.a. Bastiaantje en Bastiaan Bons, heb ik genoten van de goede verzorgde website/genealogie. Het enigste wat ik meer zou willen zien is wat MEER foto's uit de oude doos!!!

Groeten vanuit Bandung, Indonesie

J. Turin 10-11-06 09:53:44

Een prachtige site, waaraan duidelijk veel researchwerk ten grondslag ligt.
Overigens is Hyke Laagland-Koelmans via puur vrouwelijke lijn familie van mijn moeder. De laatste stamt af van Akke Gerkes, een zus van Sjouckje Gerkes (nummer 447 in de kwartierstaat).

Groeten
J. Turin

R.Koole 25-10-06 22:47:47

Geachte mevrouw Volker,
Volgens mijn gegevens is Cornelis Zuiderhoek gehuwd met Neeltje Hofman en niet Hopman. Zie ook Genlias. Vertrouwend u hiermede van dienst te zijn.

Suzanna Jacomina Volker 16-07-06 01:09:30

Beste Tiny en Cees,

Erg vernuftig gemaakt, petje af!
Ik ben Suzanna Jacomina (Jacqueline) Volker en sta bijna onderaan de stamboom. Wat mij boeit zijn de beroepen die de Volkers uitoefenen. Zoals veel jonge mensen wist ik niet "wat ik wilde worden'. Na zelf een tijdje te hebben gevaren ben ik aan wal als secretaresse begonnen bij een wegenbouwbedrijf en heb ik de afgelopen 7 jaar als calculator/verkoper bij een betonfabrikant gewerkt. Door mijn partner raakte ik bekend met vastgoedbeheer. Van de schipperstak naar de bouwtak dus....de appel valt niet ver van de boom. Mocht een bij een bouwbedrijf werkende Volker of aanverwanten dit lezen: ik zoek werk als kopersbegeleider in de regio Zwolle!

1 2 3 4 5
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!