Ron Jansen 09-03-13 16:19:54

Mede dankzij deze enthousiaste website hebben wij ons hart verloren aan dit unieke dorpje. Het was tevens onze eerste kennismaking met dit fantastische land. In de afgelopen jaren zijn we er op de bonnefooi dwars doorheen gereisd, maar we komen steeds weer even terug naar onze eerste liefde. Waarom? Lees mijn reisblog:

ronjansen.reislogger.nl

Joke 24-02-12 23:05:18

Geweldig om Dalyan te bezoeken. Een prachtig gebied. Ikzelf ben ook een fan van Alanya. Ik ga elk jaar op vakantie naar Turkije en ben nu ook bezig met Turks leren. Ik leer nu een beetje Turks. En ik ga nu ook een thuisstudie proberen want het lijkt me erg leuk om ook op vakantie Turks te kunnen praten.

Wel een lastige taal hoor

Fam. Oord 09-05-11 16:38:53

Een top site voor iemand die Dalyan wil gaan bezoeken. Vijf jaar geleden hebben we er veelvuldig gebruik van gemaakt toen we ons eerste bezoek brachten in dit deel van Turkije.
Vorig jaar zijn we er weer geweest en toe hebben we ook jullie restaurant Beyazgül bezocht. Echt uitstekend gegeten op het terras aan het water met uitzicht op de koningsgraven.

Ik vond dat er maar eens een nieuwe reactie op jullie site moest staan

c.gaaikema 18-08-06 20:14:59

een prachtig gebied,je waant je zo in de oudheid,als je daar vertoeft.
ook de modderbaden,met het bijbehorende zwavelbad waren geweldig.
een aanrader dit gebied.
een bezoeker.

Anne 26-06-05 22:22:36

Hallo,
Eigenlijk wil ik u alleen maar complimenteren met uw site, ik vind hem werkelijk prachtig. Ik, als "turkijegek" ben eigenlijk op zoek naar een appartement in Dalyan omdat ik 3 weken wil blijven vind ik het gemak van een keuken etc prettiger. Mocht u nog tips voor me hebben, dan zou ik dat enorm op prijs stellen.
Nogmaals: Topsite!
Groetjes,
Anne

Maria 18-06-05 11:18:59

Echt een fantastische site. Sinds twee weken terug uit Dalyan, maar ik heb jullie restaurant helaas niet kunnen vinden. Wij zaten in Joy Dalyan Resort en gingen vaak naar het Blues café waar regelmatig een hele goede Nederlandse band optrad. Als ik volgend jaar weer terugkom, waar zitten jullie dan?
Dalyan is echt een aanrader, al zal het in het hoogseizoen wel wat meer toeristisch zijn en ik ben toch bang dat het over een paar jaar ook flink bedorven zal zijn door het toerisme. Dus als je wilt gaan - ga dan nú!

Familie Ik hou van Turkije 16-05-05 20:39:17

Wij zijn dit jaar voor het eerst naar Dalyan geweest. Het was er echt prachtig! Eerlijk? Het is niets voor hoteltoeristen. Wel voor natuurliefhebbers en mensen die van avontuur houden. Rust overheerst, de paden niet platgelopen, cultuur en geschiedenisrijk. Kortom het is het bezoeken absoluut waard! Ze noemen het niets voor niets het verborgen paradijs. Iedereen gaat naar Marmaris, Kusadasi of Alanya. Je moet Dalyan proberen. De site van www.beyazgul.info bied boordevol informatie hierover misschien moet je die eens bezoeken. Groetjes
De familie ik hou van Turkije.


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!