Mieke en Dmitri 21-04-17 21:48:31

Bert,

We waren betoverd door de koude kachel, door het praktische kookfornuis en de smaakvolle decoratie.

We denken nog regelmatig terug aan de warme momenten in het koude februariweekend.

Groetjes

Mieke en Dmitri

philip en anja 18-04-17 08:40:56

het paasweekend doorgebracht in de chalet en dit is ons uiterst goed bevallen.chalet is voorzien van alle comfort en gemak en het uitzicht is fenomenaal!
wij komen zeker nog terug!!!

Bennie ter Maat 29-03-17 01:45:33

We zijn voor de 2e keer in Chalet Da Vinci en hebben een heel fijn weekeind gehad ondanks het niet al te mooie weer. We hebben fijn gewandeld er zijn mooie wandelroutes daar, en s'avonds spelletjes gedaan. Het huisje is zeer gezellig met een zeer mooie keuken er in die van alle gemakken is voorzien. We gaan zekers nog een keer terug komen, en hopen dan op beter weer. Bert bedankt voor het gebruik van jouw mooie chalet.

Yves 03-03-17 14:02:32

Wij hebben enorm genoten van ons weekendje in chalet ''Da Vinci''. Alles was bij aankomst netjes. Het huisje is heel sfeervol en goed verzorgd. Groot overdekt terras met een heerlijk uitzicht over de rivier. Binnen 20 minuten te voet in La Roche.

Bert is enorm betrokken en zorgt voor een duidelijke en goede instructie naar aanloop van je weekendje weg. Complimenten daarvoor, zelden ergens meegemaakt. Ook de all-in prijs is zeldzaam bij anderen, hierdoor kom je niet voor vervelende verrassingen te staan na afloop van verblijf.

Wij gaan hier zeker weten terugkomen. Bedankt Bert Vincent!

Vanwynsberghe tineke 20-02-17 07:49:43

Weeral genoten van een heel leuk weekend in de chalet !

Met de zon die heel het weekend aanwezig was was het zalig genieten en konden we ook eventjes genieten op het terras en ook onze 2 kleine kindjes vonden dat super

Gewoonweg terug een super weekend met een super chalet!!

We keren zeker en vast nog eens terug!!!

Jan,tineke
Febe en tibe

Joke en Tom 31-01-17 14:23:34

Aangename chalet met alle comfort en mooi en rustig gelegen. Vooral op het grote zonneterras is het aangenaam vertoeven, zowel in de zomer als in de winter. Onze hond heeft zich enorm geamuseerd in de grote afgesloten tuin en je kan vlakbij mooie wandelingen doen.

Een aanrader!

de wilde 08-01-17 10:53:59

Was weer leuk terugkomen naar da Vinci!!!
veel sneeuw vele wandelingen gedaan!
Gaan schaatsen in la Roche.
Was heel leuk!
Fam de wilde

Marjanne 04-01-17 23:13:17

Een fantastische jaarovergang gehad in de chalet. Ook inmiddels voor de 2de keer dat we er mochten vertoeven. De keuken zag er super uit en voorzien van alle gemakken.

Bedankt Bert.
Groetjes Familie Van Loock

Laura 05-12-16 08:30:24

Wij hebben net een zalig weekendje gehad in Chalet Da Vinci. Een gezellige en mooie chalet met een ongeloofelijk uitzicht! Wij hebben genoten van de rust en de prachtige omgeving! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook het contact met Bert verloopt super. Deze chalet is echt een aanrader!!!

Dirk 22-11-16 19:24:51

"Da Vinci" voor de tweede maal bezocht, deze keer tijdens het weekend van 19 en 20 november.Ondanks het slechte weer hebben we toch een fijn en ontspannend weekendje gehad.
Sinds ons vorige bezoek is de keuken geheel vernieuwd en voorzien van alle comfort. Prima gedaan Bert !

Wij waren in elk geval zeer tevreden. Een aanrader voor onze vrienden. Wij geven de info zeker door.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken