Jan van der Velde 16-07-21 10:06:17

Er waren weer vrolijke gezichten te zien na een lange tijd van de Corona. Fijn elkaar weer te kunnen spreken en samen te zingen.

Jan Verschuur 15-01-21 11:31:22

Allemaal nog corona vrij? Ik hoop het wel. Zoals jullie kunnen zien heeft Wim zijn uiterste best gedaan en alle fotoboeken van ons koor weer op de nieuwe site terug gezet. Wim, hier zullen heel veel maten weer erg blij mee zijn. En ik niet in de laatste plaats. Ik denk dat ik namens veel maten mag spreken. HEEL ERG BEDANKT VOOR ALLE MOEITE. Blijf gezond en tot ziens, Jan Verschuur

Rieuwert Klomp 16-12-20 15:26:37

Ten eerste alle leden fijne feestdagen en op naar een vrolijker, gezelliger jaar, maar vooral gezond 2021. Er gloort inmiddels licht en ik hoop dat we met een paar maanden toch weer kunnen gaan zingen! Ten tweede vind ik de nieuwe site duidelijk en overzichtelijk, de oude home page met de sleeboot was leuk, maar de nieuwe met de skyline van Dordrecht moderner. Groeten iedereen en tot ziens.

Jan Verschuur 15-12-20 13:46:28

Hallo Koorlieden, Om te beginnen wens ik jullie allemaal hele prettige en gezonde Kersdagen en een voorspoedig coronavrij 2021
Wat betreft de nieuwe. website die vind ik statisch. De vorige home pagina met de sleepboot van Muller met de grote kerk op de achtergrond en de wapperende vlaggentjes vond ik sprekender. Dan stuur onze secretaris ons leuke oude beelden van begintijd Shantykoor. Erg leuk om die oude beelden weer te zien. We hebben al zo weinig samen te delen. Wat doet onze webmaster: Hij gooit het grootste deel van onze fotoboeken (waar we onze herinneringen aan onze optredens mee delen) weg van de side. Sorry Wim, daar krijg je van mij een dikke onvoldoende.
Ik wens iedereen een goede gezondheid en een hopelijk spoedig weerzien,Groet, Jan Verschuur

Jan van der Velde 14-12-20 18:04:39

Ik heb even de tijd genomen om de site te bekijken, hij is voor mij duidelijk heel mooi Wim heeft zijn best weer gedaan en nu maar hopen dat hij ook de agenda in mag vullen, maar ik denk dat het nog wel even zal duren. lieve mensen houd moed, en ik wens een ieder hele mooie feestdagen toe en een voorspoedig 2021

Henny Bezemer 11-12-20 15:38:36

Beste leden. Een gezond en fijne Kerstdagen gewenst.
Speciaal voor Wim: Wat een mooie site gemaakt en duidelijk.
Groetjes Henny Bezemer


Reactie:
Dank je wel Henny.

Jan van der Velde 16-09-20 19:17:44

Hallo lieve mensen van middag zijn we heel gezellig bij elkaar geweest met de welgestelde 1.5 meter onder het genot van heerlijk kopje koffie. Even bij kletsen na een hele lange periode en dan is z'n middag snel voor bij. Maar het zingen dat zal nog wel even duren voor we daar aan mogen beginnen. Maar mensen houd moed, en blijf gezond.

Harry Visser 21-08-20 12:50:14

Helaas kan onze Battle dit jaar niet doorgaan i.v.m. corona. Wat heb ik de afgelopen jaren genoten van dit koor. De combi van smartlappen en zeemansliederen is geweldig. Een feestje voor de Erker waar wij met alle vrijwilligers van genieten. We hopen jullie weer snel uit te kunnen nodigen en een feestje te maken. Bedankt namens de Erker.


Reactie:

Harry, ook wij vinden het erg jammer dat de Battle dit jaar niet door kan gaan. Het is voor ons echt een feest om naar de Erker te komen.
Alle mannen kijken er naar uit en zingen met veel plezier het lied "Schiedam Jeneverstad"
Dus heel graag tot volgend jaar!

Jan van der Velde 06-04-20 09:26:02

Hallo beste mensen. Het is droevig maar het is niet anders dat ook voor ons de droevige tijd er is maar eens dan zal het toch wel een keer over zijn. Lieve mensen hou je aan de regels dan komt het zeker goed. Het is voor iedereen het zelfde dus houd moed. Ik luister regelmatig naar Shanty bij de Vleet bij radio ZOS Schiedam of je kan ook naar Radio odrie uit Billingwolde luisteren, daar kan je genieten van de leuke zeemans- en shantyliederen veel luister plezier.

Ineke van Genderen 28-12-19 11:28:02

Alle koorleden, muzikanten en een ieder die op welke wijze deel uit maakt van "De Admiraliteit" wens ik veel gezondheid, plezier maar vooral een muzikaal 2020 toe.
(jullie blijven nog steeds een beetje mijn kind)


Reactie:
Dankjewel Ineke (onze oprichtster)
Het shantykoor wenst jou ook een mooi en gezond 2020 toe.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage