Patricia Vos 16-03-11 17:08:46

Hallo Allemaal...

Ik wil graag iedereen van de Bruij bedanken voor een geweldige Carnavalsmaandag , die andere dagen waren ook leuk, maar deze was toch iets specialer dan anders. Dus bij deze BEDANKT ALLEMAAL!!!!!!!

 De Sjtèchneëlsjer 31-12-10 12:51:05

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, is het gelukt om met onze sjlajer “Dat weëd ‘m” de halve finale van ’t LVK te bereiken. Natuurlijk zijn we ontzettend blij met dit resultaat maar nu willen we er ook helemaal voor gaan en proberen om Kerkrade eindelijk nog eens in de finale te krijgen van dit concours.

Speel dit s.v.p. door naar jullie carnavalsverenigingen, sportclubs, harmonieën, wandelclubs, kapellen, koren, bridgeclubs en toneelverenigingen en mobiliseer alle leden om zoveel mogelijk bonnen bij elkaar te krijgen na de radio-uitzending van 15 januari aanstaande bij L1 radio. Het moet toch een keer lukken om in die finale te komen maar alleen lukt ons dat niet. We hebben jullie nodig, we hebben de verenigingen nodig, we hebben Kerkrade nodig om dit te bereiken. De bonnen staan om en nabij 15 januari in de Limburger, Limburgs Dagblad en Zondagsnieuws. Jullie hoeven de bonnen zelf niet op te sturen maar lever ze in bij een van onze leden en wij regelen dan wel dat ze opgestuurd worden.

Wij hopen dat we op jullie mogen rekenen over twee weken! Alvast bedankt voor al jullie moeite en inzet en inne janse jouwe roetsj!

De Sjtèchneëlsjer

 jean 15-02-10 20:40:46

schun jrusjer hei oes ut naas en wies zeeland, 't beer smaat wie bei os alleng de stiemung zitst nit zoe drin (zal wal an die hollender ligge).
jedraat uuch doa i kirchroa.
tjuusje wah d'r Jean en ut Jaabie en de poete

Sebastiaan 13-02-10 17:21:40

Ich wünsche uch ing sjun vasteloavend.
Tsezame maache vuur er ing sjun vasteloavend vä.
Tsezame goan vuur d'r optsog. (of het goed is weet ik niet, met gevoel getypt, maar ziet er goed uit)

 Marcel d'r Tswaide 06-03-09 16:14:27

Alaaf tsezame,

Wat woar 't é fess, tsezame mit alle sjun jroepe en aintseljengere en nit tse verjesse d'r sjunste cloeb de Bruij, hahaha, zeët d'r Preziedent, hant vúúr d'r inne sjune sezóng va darve maache, iech zou zaage op noa 't nieëkste joar um da werm d'r vastelaovend i ós sjun sjtad Kirchroa tse losse leëve.
Hat Hatslieje dank,

Marcel d'r Tswaide, laider al d'r ex-Prins van d'r sezóng tswaidoezendennung.

Pierre 04-03-09 22:41:24

'T ant'woad vaa sjpass 2 waor óch jans jemek'kelieg;

EKM >> Ee Kling Mentje
WEKM >> Wat Ee Kling Mentje
HPWEKM >> Hoóre Pie.... Wat Ee Kling Mentje
Enne houw 't jód, 't Patricia, d'r pries eng vós rees noa Schaasberg kenst du aaf'hoale bij d'r Preziedent. (ha ha ha)

jrusjer d'r Preziedent

Patricia Vos 04-03-09 16:16:20

Hallo allemaal......
Ik wilde iedereen bedanken voor de super gezellige en lachende carnaval van 2009. Ik weet ik heb me niet altijd zo goed gedragen als ik met jullie onderweg was ( ha ha ha ha ) maar ik heb samen met jullie super veel plezier gehad. Ik hoop op nog meer gezellige en lachende avonden met jullie.
Nogmaals bedankt.
Groetjes
Patricia.
Lid van De Bruij.

Patricia Vos 23-01-09 11:12:00

Hallo allemaal,
Ik wilde even iedereen een fijne carnaval wensen, met veel goede zin en hele leuke en gezelllige dagen. Amuseer jullie maar, dan doe ik het zeker ook. .
Groetjes Patricia.

Marcel d'r Tswaide 10-01-09 16:43:41

Hallo zieër jesjetste mitjelieder van De Bruij,
Mit dizze electronische brif wool iech úch jeër inne sjunne sezóng wunsche, en hoffe dat d'r Prins of Prinses jraad é zo ing sjun tsiet als iech darf beleëve.
Vúúr zient ós waal urjens mit die daag, en d'r Preziedent va úch zien iech ja mieë als wat miech leef is, haha
Marcel d'r Tswaide,
SjtadsPrins va ós sjun Kirchroa 2009

 Mathilde en Claudia 03-01-09 15:49:29

Joddendaag!!!
Vanaf de overkant (bij valsjelof) wensen we jullie een gezellig seizoen!!!

jrussjer Mathilde en Claudia

1 2
Zoeken
Terug naar homepage