FLynn 14-03-10 11:50:57

Hi Sanne en Bicky,
Nou even een berichtje van ons inmiddels weer als hond ruikende monster..grrrrr ik haat vis!! ....Van de week reden we achter een collega van je en Flynn snapte er helemaal niets van die blaffende bus voor ons...
Ondanks dat ons meissie alweer 10 wordt gaat ze nog steeds heel graag met je mee. Lekker als een dolle rennen op t strand en net doen of je nog een puber bent om inderdaad daarna voldaan uren te knorren op d'r kleed.
Nou tot gauw!!

Kovac 07-01-10 12:15:39

Hoi Sanne, eindelijk ligt er speciaal voor mij een flink pak sneeuw. Ik hoop dat het er vrijdag ook nog ligt, want dan mag ik weer met je mee. Het is voor mij wel even wennen, dat ik nu wat minder meega. 1 dag weleens waar maar toch moet ik daar aan wennen. Zoals je weet lig ik dan in de gang (maar ook vaak op de bank) op jou of op Mariska te wachten. Maar aangezien Mariska gestopt is.......maar nog niet in mijn koppie, zit ik ongeduldig naar elk busgeluidje te staren. Maar gelukkig heeft het baasje gisteren een eind met me gelopen door de vers gevallen sneeuw, zodat ik me weer helemaal kon ontladen, want ja ik blijf wel een husky he.

Yvette van der Maas 05-01-10 16:32:38

Euhh Sanne ik bedoel natuurlijk tot rens ja wandelen daar doe ik niet aan, alleen als het moet !
Woef Stip

Yvette van der Maas 05-01-10 16:30:35

Hoi Sanne,
Ik ben zo blij dat ik je binnenkort weer zie ik kan bijna niet wachten ! Zondag ben ik met mijn baasjes naar het strand geweest maar met de hele club dat vind ik toch wel echt super. Lekker gek doen en rennen ! Je hebt het afgelopen jaar wel wat met me te stellen gehad zo nu en dan ! Maar het goed wel beter toch ? In maart ga ik weer op cursus dus ga ik nog beter luisteren........
Tot wandels, lik, poot, knuffel van Stip

kovac 04-01-10 13:27:49

Maar lieve Sanne.......Er viel niks anders dan dat te pikken ! De groentesoep die zij wilden gaan eten stond namelijk in de koelkast en ja die krijg ik (nog) niet open. Weet JIJ daar iets op ????? Want in de koelkast ja daar liggen de lekkere dingen ik heb in elk geval kaas geroken en leverworst en meer van dat soort zaligheden. Maar waarom zit er nou altijd zoveel verpakkingsmateriaal omheen. Ik moet nu altijd zo wroeten om het open te maken. Dus eigenlijk vraag ik om raad Sanne. Jij weet immers een hoop dingen.

KOVAC 03-01-10 21:23:37

hOI, HOI, HOI, Eindelijk kan ik weer met Sanne mee uit.
Ik begon me al stierlijk te vervelen thuis zo alleen geen kameraden om me heen met wie ik op jacht kan gaan. Thuis begon ik maar uit verveling en uit nieuwschierigheid maar van het aanrecht te jatten, niet dat ik honger had, want mijn eetbak was nog gevuld. Nee "gewoon" uit een soort wraak aktie. Vrouwtje en mijn baasje waren naar de manege en toen besloot ik maar een half bruin brood te pikken en uit het plastik te halen. De korstjes bliefde ik niet dus die mochten zij opruimen. Ik kreeg wel op mijn donder, maar ja dat had ik er wel voor over. Kijk als het vrouwtje mij een droog boterhammetje geef blief ik het niet, maar ja de spanning he. Dan "moet"je wel het bewijsmateriaal wegwerken. Dus ben ik blij dat ik morgen weer de beest uit kan hangen. Vanmiddag hebben het vrouwtje en baasje nog een grote wandeling gemaakt van 5 km. lekker door de sneeuw. Ja, het is nu echt mijn weer daar wordt ik jolig van. Groetjes van Kovac.


Reactie:

Kovac, alweer jij, wat leuk!
Ik heb jou en al je vrienden en vriendinnen heeeeel erg gemist, maar HIEPHOI ik mag wer aan de wandel en morgen ben jij meteen aan de beurt!
We hebben lekker de ruimte nu we Mariska d'r bus hebben, ga jij me maar vertellen op welk plekje je altijd zit, want dat weet ik allemaal niet hoor
Gelukkig leer ik snel en weet ik woensdag waar ik je neer mag planten!

We gaan morgen ook even aan de babbel met elkaar, want wat jij nu geflikt hebt, FOEIFOEIFOEI!
Je gaat toch geen droog brood van het aanrecht af pikken , dan zorg je er toch voor dat je iets veeeeeel lekkerders wegkaapt , we babbelen daar morgen wel even over, want dat kan zo niet!

Nou vriend, ik zie je morgen, slaap lekker!

Sannepannetoverheks

Sam Knoeff 31-12-09 14:14:42

Dag Sanne en Bickie,
Ik ben de afgelopen 2 jaar met heel veel plezier met jullie meegegaan. Niet alleen de wandelingen waren super maar het autorijden vond ik ook leuk . Was voor mij even wennen dat ik één van de mannen in de roedel was maar ik heb mij geleerd te gedragen en dat is toch heel wat....
De wijk waar ik woon was nogal uit de route voor jullie, daardoor stap ik nu over naar een collega van Sanne. Ik zal jullie missen maar gelukkig ook nog vaak tegen komen omdat de looproutes elkaar soms kruisen. Niet teveel roepen de eerste weken anders ga ik met de vertrouwde (maar verkeerde) mee
De lieve groetjes van mijn baasjes en dank voor de goede zorgen. Natte neus van mij XXX
Sam


Reactie:

Dag lieve Sammie,

Ik heb echt genoten van jou in de roedel!
Dat je er als een macho bij loopt vond ik wel onzin van je hoor, want je hebt zo'n klein hartje..
Maar goed daar hebben we om leren gaan, waardoor je een fantastische tijd met ons hebt gehad en wij met jou!
Als ik je wel eens vroeg kwam ophalen, omdat we naar het strand gingen, trof ik je vaak nog snurkend op je rug aan en was je verbaasd dat ik er alweer stond.
Was ik op de afgesproken tijd, dan zat je al gespitst met je oren te wachten tot ik de kamerdeur open deed, want owh owh owh wat had je er weer een zin in!

Ik vind het erg jammer dat uitgerekend jij totaal uit m'n route ligt en dat er ook geen buurthondjes mee gingen anders was er wel een mouw aan te passen, maar gelukkig ga je met je grote koekjesvriendin mee op stap, heb ik toch wel weer ff goed geregeld voor je he!
Ik zal je inderdaad misschien wel wekelijks tegenkomen en dan ga ik je stiekem vol stoppen met die overheerlijke frolic'jes, want je mag me niet vergeten, maar dan moet je wel beloven dat je keurig verder wandeld met Natasja, okay?!?!

Bickie, je grote vriend gaat jou ook heel erg missen, want niemand legt koekjes voor hem neer, maar bij jullie word hij wel heeeel erg verwend.
('T is maar goed dat alleen jullie dat doen, want anders had ik hem over het strand heen kunnen rollen )

Nou mannetje, ik kan nog wel een hele pagina schrijven aan je...

Nou Sammeke, ik ga je missen en zal het heel raar vinden om op dinsdag en woensdag niet jou kant op te komen, maar je gaat het echt wel heel leuk krijgen, dat doet me goed!

Dikke kus,
Sanne en Bickie geeft je een lik!

Balou 12-12-09 12:56:15

Tja, mijn baasje vindt het suf om namens mij te spreken. Honden hebben geen mensenverhalen vindt ze. Toch was ik wel héél blij dat ik dinsdag extra meemocht met Sanne! Jenny had onverwacht een heel andere dag en kon me na school niet uitlaten. Oma, die dan wel eens inspringt was ook niet thuis. En ja.....ik moest echt plassen en wilde ook wel lekker rennen. Het is namelijk heel saai in de keuken waar ze me doodleuk opsluiten als ze gaan werken of naar school vertrekken. En Sanne vindt gelukkig nooit iets een probleem zodat ik een reuze leuke ochtend had!!! Dank je wel Sanne, jij begrijpt me tenminste wel. Doei Balou


Reactie:

Haha Balou
Trek je maar niks aan hoor van je baasjes
Ik vind het leuk om wat van je te horen!
Elke keer als je mee mag vind ik het erg leuk om te zien hoe je veranderd bent van een hondje dat z'n eigen weg ging naar een vrolijke beagle die het stiekem ook heel leuk vind om te spelen met de andere hondjes.
En als je je neus weer eens achterna gaat en ik roep "Balou, kijk eens!" sta ik versteld hoe snel je weer naast me staat, omdat je dan een ieniemienie stukje frolic krijgt, dat was in het begin wel anders
Ik hoop nog lang van je streken te mogen genieten!

Liefs,
Sanne

Sandra & Resa 08-12-09 15:15:37

Lieve hondenvriendin en Bickie,
Een lieve groet, voorzien van poot en lik voor Sanne, omdat Resa zo blij is met haar wekelijkse dagje ravotten. Ook de baas is ontzettend blij met Sanne, want die kan even lekker op stap zonder aan de hond te hoeven denken!
Resa vind de variatie van strand, duinen en 'het gebied' ook geweldig. Never a dull moment!!!
Resa...woef & Sandra


Reactie:

Lekker hoor Resa die natte tong over m'n wang
Volgens mij vind je het strand het leukste, dan ben je lekker aan het rennen en in de golven aan het kletsen, maar al dat zand thuis..
Ach gelukkig dan helpt je mensenzusje Esra wel met het huis stofzuigen

Tot morgen!!

Nicole en Belle 02-12-09 20:25:43

Woef, woef, woef,waf ,waf, waf, grrrrrrr, woef, woef, waf, woef, woef, waf, woef, waf, woef, waf, grrrrrrrrrrrrrrrrr, woef, kef, kef, kef.

Hi Sanne,
ik zal het namens Belle even vertalen:
Ik ben heel erg teleurgesteld dat er geen één foto meer van mij in het fotoboek staat. Ik ben niet blij dat ik niet zo vaak meer met je mee gaat, maar ja, het baasje sukkelt zo veel met haar rug, maar het lijkt nu beter te gaan, dus misschien kan ik volgend jaar weer gezellig wekelijks met je mee. Ik vind jou, na mijn baasje, de allerleukste mens op deze wereld, want van jou krijg ik vaak Frolicjes. Een hele dikke lebber van mij.
En van mij de groetjes en bedankt dat ik je altijd kan bellen en dan je dan toch mijn Belle mee wilt nemen, ook al wonen we een beetje uit de route.
Groetjes Nicole en dikke knuffels van Belle


Reactie:

Hey Lellebelle!!

Tsja, die foto's zijn echt een probleem op dit moment, echt geen flauw idee hoe ik ze erop moet zetten..
Maar echt waar zodra ik het weet komen er heel veel foto's bij te staan!
Ik snap je helemaal hoor dat je het niet leuk vind om thuis te zitten, Milou is je al vergeten ben ik bang, die heeft alweer andere speelmaatjes gevonden.
Ben heel benieuwd hoe jullie reageren als jullie elkaar weer zien.

Ik zal wat frolic'jes voor je bewaren voor als je weer mee mag!!

Knuf voor jullie van mij en Bickie

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies