Vanelderen Bos 09-10-17 17:05:31

Wat een super toffe site!
Bedankt voor al die info, knap werk!
Hoeveel cavia's heb jij?
Groetjes


Reactie:
Graag gedaan, en dank je wel!
Het aantal cavia's wil weleens varieren; voorheen tot wel 20, maar nu 'nog maar' 5.

Bloempje 04-10-17 14:22:42

Mijn dierenwinkel vertelde 5 fabeltjes die ik op je site had gelezen dus ik ben naar daar gestapt en koop nu daar nooit meer een cavia bedankt voor de tips!!


Reactie:
Helaas weten veel dierenwinkels nog niet veel over cavia's. Goed dat je dat gedaan hebt!

 Betta 15-07-17 10:17:24

Ik vind het lettertype en de over all lay out echt supermooi op deze pagina! Comic sans en een bruinige achtergrond is echt een goede keuze! Ik heb geen cavia maar wel een goudvis.


Reactie:
Dank je wel!
Je hebt toch wel tw goudvissen?

 Rachel 03-07-17 10:15:34

Ik had zelf 2 cavias, maar 1 is dood. De andere ging ook bijna dood, maar deze tips hebben erg geholpen om dit oude dier in leven te houden


Reactie:
Dat is fijn te horen! Nog veel plezier en geluk met je cavia!

rosan rijkers 30-04-17 17:08:49

super handig


Reactie:
Dank je wel!

Freek 12-04-17 12:29:28

Sinds een paar maanden hebben we 2 beren, Geert en Frits. Omdat ik weinig ervaring heb met cavia's, komen we regelmatig op deze site voor informatie en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de uitgebreide informatie die hier te vinden is en de setup van de site.

De informatie heeft ons al enige reisjes naar de dierenarts bespaard en de heren maken het goed.

Ga zo door zou ik zeggen en heel erg bedankt voor alle informatie!
Groeten,

Freek


Reactie:
Wat leuk te horen dat jullie cavia's hebben. En fijn dat de site niet alleen behulpzaam kon zijn, maar ook geld kon uitsparen.
Nog veel plezier en geluk met jullie cavia's!

Femke 05-04-17 19:24:24

deze informatie heeft me echt geholpen! bedankt, en gefeliciteerd met deze leuke website!


Reactie:
Graag gedaan!

Lisa 13-03-17 18:33:37

Bedankt voor de uitgebreide informatie! Ik was van plan om mijn eerste cavia te kopen, maar wou graag nog wat meer informatie. Zo wist ik niet dat cavia's groepsdieren zijn en ik heb nu besloten om er twee te nemen! Ik leer ontzettend veel bij zodat ik ze goed kan verzorgen als ze er zijn.


Reactie:
Daar maak je je cavia's erg gelukkig mee. Niets fijner dan met z'n twee-en te kunnen samenleven.
Fijn dat je zo'n verantwoordelijk baasje bent.
Veel plezier alvast met je cavia's!

Elena&Michel 01-03-17 17:55:28

Hallo Inge,
Proficiat met de geweldige site. Zopas in het bezit van 2 cavia zeugjes van 8 maanden oud , een agouti en een driekleurige . Komen van een dierenopvang . Vorige eigenaars gingen op verlof ...
Met deze site weten we nu alles over een goede verzorging . Ik ga een mooi hok bouwen voor in de living . Onze poes is zeer benieuwd , hopelijk blijft ze vriendelijk !
Succes verder !


Reactie:
Gefeliciteerd met jullie nieuwe cavia's!
Veel succes met het hok!

Marga 18-02-17 13:58:00

Je website is fantastisch. Heel veel informatie. Ik heb er veel van geleerd. We hebben een oude cavia (6 jaar) overgenomen van mensen, die er geen tijd en aandacht meer voor hadden. Hij blijft bij ons alleen, hij heeft altijd alleen gezeten. Hij mag hier oud worden, en hierna willen we geen cavia meer. Hij was al wel handtam, maar schichtig. Inmiddels schrikt hij nergens meer van. Hij wil zelfs graag over zijn kop geaaid worden. Alleen het knippen (langharig) vindt hij heel vervelend. We hebben van hout een schuilplek gemaakt. Geinspireerd door de foto's op jouw website. Eerst had hij een opstapje nodig. Nu springt hij er in een keer op. Op zijn huis staat zijn voerbak en krijgt hij zijn groenvoer. Een cavia is een erg leuk huisdier.


Reactie:
Ach, wat leuk, zeg! Wat fijn dat jullie hem nog een fijne tijd hebben willen geven. Zo'n oud mannetje moet niet afgedankt worden, maar een fijn thuis hebben. Geweldig dat jullie dat voor hem wilden doen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage