rosan rijkers 30-04-17 17:08:49

super handig


Reactie:
Dank je wel!

Freek 12-04-17 12:29:28

Sinds een paar maanden hebben we 2 beren, Geert en Frits. Omdat ik weinig ervaring heb met cavia's, komen we regelmatig op deze site voor informatie en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de uitgebreide informatie die hier te vinden is en de setup van de site.

De informatie heeft ons al enige reisjes naar de dierenarts bespaard en de heren maken het goed.

Ga zo door zou ik zeggen en heel erg bedankt voor alle informatie!
Groeten,

Freek


Reactie:
Wat leuk te horen dat jullie cavia's hebben. En fijn dat de site niet alleen behulpzaam kon zijn, maar ook geld kon uitsparen.
Nog veel plezier en geluk met jullie cavia's!

Femke 05-04-17 19:24:24

deze informatie heeft me echt geholpen! bedankt, en gefeliciteerd met deze leuke website!


Reactie:
Graag gedaan!

Lisa 13-03-17 18:33:37

Bedankt voor de uitgebreide informatie! Ik was van plan om mijn eerste cavia te kopen, maar wou graag nog wat meer informatie. Zo wist ik niet dat cavia's groepsdieren zijn en ik heb nu besloten om er twee te nemen! Ik leer ontzettend veel bij zodat ik ze goed kan verzorgen als ze er zijn.


Reactie:
Daar maak je je cavia's erg gelukkig mee. Niets fijner dan met z'n twee-en te kunnen samenleven.
Fijn dat je zo'n verantwoordelijk baasje bent.
Veel plezier alvast met je cavia's!

Elena&Michel 01-03-17 17:55:28

Hallo Inge,
Proficiat met de geweldige site. Zopas in het bezit van 2 cavia zeugjes van 8 maanden oud , een agouti en een driekleurige . Komen van een dierenopvang . Vorige eigenaars gingen op verlof ...
Met deze site weten we nu alles over een goede verzorging . Ik ga een mooi hok bouwen voor in de living . Onze poes is zeer benieuwd , hopelijk blijft ze vriendelijk !
Succes verder !


Reactie:
Gefeliciteerd met jullie nieuwe cavia's!
Veel succes met het hok!

Marga 18-02-17 13:58:00

Je website is fantastisch. Heel veel informatie. Ik heb er veel van geleerd. We hebben een oude cavia (6 jaar) overgenomen van mensen, die er geen tijd en aandacht meer voor hadden. Hij blijft bij ons alleen, hij heeft altijd alleen gezeten. Hij mag hier oud worden, en hierna willen we geen cavia meer. Hij was al wel handtam, maar schichtig. Inmiddels schrikt hij nergens meer van. Hij wil zelfs graag over zijn kop geaaid worden. Alleen het knippen (langharig) vindt hij heel vervelend. We hebben van hout een schuilplek gemaakt. Geinspireerd door de foto's op jouw website. Eerst had hij een opstapje nodig. Nu springt hij er in een keer op. Op zijn huis staat zijn voerbak en krijgt hij zijn groenvoer. Een cavia is een erg leuk huisdier.


Reactie:
Ach, wat leuk, zeg! Wat fijn dat jullie hem nog een fijne tijd hebben willen geven. Zo'n oud mannetje moet niet afgedankt worden, maar een fijn thuis hebben. Geweldig dat jullie dat voor hem wilden doen.

Dorette 29-01-17 11:52:23

Afgelopen vrijdag is onze lieve Snuffie overleden, een beertje. Hij was onlangs 4 jaar geworden en nog veel te jong. Een jaar geleden kreeg hij voor het eerst last van een verstopte anaalzak. We zijn toen bij de dierenarts geweest, hij heeft medicijnen gekregen en het ging een jaar lang weer prima met hem. De week voor Kerst kreeg hij er weer last van. Inmiddels kon ik hem zelf schoonmaken, toch voor de zekerheid even naar de dierenarts geweest, maar hij had weer volop keutels, zelfs bij de dierenarts op tafel en het was in orde. Vorige week begon het ineens weer. Toch weer naar de dierenarts omdat het niet goed voelde. Hij ademde nogal zwaar, dat was vorig jaar ook zo, en de dierenarts wilde voor de zekerheid een röntgenfoto maken. Dat was maar goed, want daaruit bleek dat Snuffie een aandoening aan de hartspier had, waardoor zijn hartje vergroot was en niet meer genoeg kon samen knijpen. Ze zijn de behandeling met medicijnen gestart,omdat de dierenarts me had verzekerd dat zijn kwaliteit van leven goed zou zijn als de medicijnen zouden aanslaan en een dag later leek het de goede kant op te gaan. Weer een dag later ging het toch fout en is Snuffie overleden bij de dierenarts op de behandeltafel. Ik vind het vreselijk dat ik er toen niet bij was. Mijn verdriet om zijn verlies is enorm, het was zo'n lieverd en het voelt zo leeg nu in huis.En het gekke is dat hij nooit benauwd of kortademig is geweest tot afgelopen week. Hij was levendig, at en dronk goed en liet altijd van zich horen als hij de koelkast open hoorde gaan. Ik heb hem opgehaald en we hebben hem thuis in de tuin begraven. In huis staat al een prachtige foto van hem. In de afgelopen jaren heb ik vaak jullie waardevolle website geraadpleegd en daar veel aan gehad. Bedankt daarvoor. Een hartkwaal heb ik niet kunnen vinden en daarom wilde ik mijn verhaal met jullie delen.


Reactie:
Wat triest dat hij overleden is. Ik heb ook eens een cavia gehad met een hartkwaal en die was ook van de ene op de andere dag er niet meer.
Het is altijd een schok en een groot verlies.
Heel veel sterkte ermee!

toby 14-01-17 09:08:13

ik heb twee cavias liesj en loesje

rebecca 11-01-17 13:20:17

ik heb lief cavia
hij kruipt graag in mijn mouw
want daar is lekker warm
hij piept ook veel

 Marion 20-12-16 19:21:47

Ik doe mee aan een photochallenge waarin we allerlei favorieten van het jaar 2016 aangeven. Zitten geen prijzen of winnaars aan verbonden, het is gewoon voor de functie. Vandaag moest ik mijn favoriete website van 2016 aangeven. Ik hoefde niet lang na te denken; jouw site en het forum. Wat heb ik ontzettend vaak even een vraag gesteld of even wat opgezocht. Dank je wel daarvoor en ik hoop dat je nog lang door blijft gaan.

Liefs, Marion


Reactie:
Wat een eer, Marion! Wat fijn dat de site kon helpen. Dank je wel!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies