paardenlover1 28-10-16 10:40:23

ik heb een vraag aan jullie ik ga mijn spreek beurt over cavia's en hebben jullie tips


Reactie:
Dat staat hier:
http://www.degrotecavia.nl/spreekbeurt.html
Veel succes met je spreekbeurt!

Hanne 24-07-16 17:12:07

Ik krijg over 4 weken 2 nieuwe cavia's. 2 zeugjes maar ik ben bang dat als ik ze heb dat ik dan dingen over het hoofd zie zoals ziektes etc. Ik ga ze trouwens kopen bij een fokker. Ik heb trouwens al die pagina's al gelezen op deze site maarja ik weet het gewoon niet goed. Hopelijk kun je me een beetje helpen.. Groetjesss


Reactie:
Alvast veel plezier met je nieuwe cavia's!
Voor vragen kun je altijd op het forum terecht: http://www.degrotecavia.ws/forum/index.php

beatrijs 07-07-16 08:00:00

Hallo,

Ik heb 5 cavia's 2 hele jonge, 2 van 1,5 en 1 van 3 jaar. Maar een van 1,5 jaar hoort er niet meer bij. Dus mijn vraag is; wat moet ik doen?

gr,

beatrijs


Reactie:
Het spijt me erg dat ik nu pas kan antwoorden. Door een fout van de KPN heb ik (en 600 anderen) al sinds 4 juli geen internet en ze doen er niets aan. Ik heb al een klacht ingediend, maar het schiet niet op. Ik heb in totaal al met 18 KPN-medewerkers gesproken, maar het is een eindeloos verhaal.
Dus vandaar dat ik nu pas hierbij kan.
Voor vragen dien je naar het forum van De Grote Cavia te gaan: http://www.degrotecavia.ws/forum/index.php

Marieke 08-05-16 16:10:14

Hallo De Grote Cavia,

Vanochtend is onze cavia overleden, bijna 8 jaar oud geworden. Ik heb jullie site regelmatig geraadpleegd de afgelopen jaren en ik wil jullie bedanken voor alle goede informatie en tips.


Reactie:
Gecondoleerd met jullie verlies. Veel sterkte!
Fijn dat de site kon helpen.

dp 28-03-16 11:43:43

Ik heb nog een cavia naam toe te voegen aan de lijst die op de website staat. Namelijk: Shredder

Dillen 07-02-16 16:25:53

wil je ook leuke maak dingen er in zetten voor de cavia's?


Reactie:
Hier staan dingen die je kunt maken:
http://www.degrotecavia.nl/speelgoed.html

Linda 24-01-16 11:04:56

Hey, wij hebben vorig week een caafje in huis gehaald voor ons oudste dochter. We hadden een kooi gaan halen, helemaal ingericht voor we de cavia gingen halen,we wilden er 2 meepakken, maar er zat maar 1 (zeugje) en 1 beertje. Dochter mocht kiezenofwel een vrouwke ofwel een mannekee. Ik persoonlijk ad liefst een zeugje, we wilden zoziezo een tweede bijhalen. Ze koos dus voor het zeugje. Wij naar huis lekker gezellig gemaakt enzo en ben dan gaan zoeken of we iemand vonden die jonge caviaatjes had. Gelukkig zat daar een zeugje bij, met wat heen en weer gemail zijn we ze gisteren gaan bezoeken, ze moet nog een weekje bij de mama blijven. Nu gisterenavond moest het lukken dat ik nog is in gastenboek rondsnuffelde en een tekst tegenkwam dat iemand 2 caafjes gekocht had uit gedacht dat het vanzelfde geslacht waren en dat er 1 zwanger bleek te zijn. Dus ineens ging bij mij een alarmbel rinkelen dat ik over het hoofd gezien heb om geslacht te controleren. Dus gisteren nagezien,ik twijfelde toch beetje, maar dacht dan toch dat we een beertje hebben, dus even gebeld met de dame die voor ons een zeugje opzij ging houden, foto doorgestuurd via mailen inderdaad zij kon met 100 procent zeker zeggen dat we met een beertje zaten. Gelukkig konden we het zeugje naar een beertje verwisselen en kijken we enrnaaruit om hem volgende week af te halen. Hopelijk gaan ze het goed met elkaar vinden. Ik geef dus hier ook nog eens de tip mee: ga nooit je caafjes op de markt of dierenwinkel halen, maar bij een fokker, ben je meer zeker d1t ze gezond zijn, je kunt de ouders zien, zekerder van geslacht. Ik had ook eerst van hoe vind je een fokker? Maar ik had dan via kapaza gezocht, awel achteraf toch dik spijt dat ik dit niet eerst gedaan heb. Miss ook de wachttijd soms dat je ze niet direct mee kunt nemen schrik je af, maar achteraf gezien heb ik zo van, ik wacht liever 2 weken dan de verkeerde informatie en verkeerde geslacht mee te krijgen


Reactie:
Dank je wel voor je verhaal. Inderdaad kunnen sommige mensen niet wachten. Je kunt een cavia ook bij een cavia-opvang halen; daar zitten ook vaak jonkies. Hier is een overzicht:
http://www.degrotecavia.ws/forum/showthread.php?t=9586
Veel plezier met jullie cavia's!

ella 07-11-15 13:13:46

mijn cavia Vincent is verzot op de hangmat die we in zijn en zijn broertje Rembrandt hebben gehangen, en als we willen weten of ze iets mogen eten komen we bijna altijd op de grote cavia site uit. ps. mijn cavia's zijn twee beren en een jaar en een paar maanden oud

 Elise 22-10-15 19:39:52

super intresante wepsayt

Karin 10-09-15 22:07:37

Mooie en duidelijke site waar eigenlijk alle denkbare informatie te vinden is. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit. Ik neus er regelmatig even.

Ik ben snel en vriendelijk geholpen toen ik problemen had om op het forum te komen.

Het forum is ook handig en leuk.

Groetjes,

Karin.


Reactie:
Dank je wel!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies